Risipitorii

În următoarele zile va ieşi de sub tipar o nouă carte, pe care am întitulat-o: „RISIPITORII”.
Cartea este o culegere de eseuri inspirate de parabola Mîntuitorului, pe care noi o cunoaştem ca „Pilda fiului risipitor”.

În postările viitoare voi da detalii asupra cărţii şi adresele unde se poate comanda.

10 gânduri despre „Risipitorii

 1. Frate Marcel , aveti o judecata destul de aspra , va raspud cu toata dragostea sa nu priviti un lucru acuzator ci judecati din punct de vedere matur daca doriti sa spuneti ceva aduceceti-va aminte intodeuna de imensitatea harului divin. Chemarea Lui Dumnezeu este penru toti oameni; Matei 11:28 Venniti la Mine , cei truditi si impovarati si Eu va voi da odihna . Un alt verset care da o seansa pentru orice om care doreste sa-si puna viata in randuiala ; Efeseni 1:7 In El avem rascumpararea, prin sangele Lui , iertarea pacatelor , dupa bogatia harului Sau , ……..Adu-ti aminte te rog si de poezia fratelui Costache Ioanid ”Vreau sa iubesc pe fratii mei…………..Dnv ce doriti sa faceti ?

 2. Salut cu mare bucurie noua aparitie editoriala marca „Lascau”. Stilul, continutul si logica ideilor dvs. m-au inspirat si continua sa o faca si acum. Va felicit si va urez mult har, rabdare si putere in lucrare.
  O intrebare: in care librarie o gasim la Oradea?
  Cu toata dragostea, Cleopa.

 3. Eu as dori sa scriu o carte intitulata : „Nemuritorii ” !. Brother Petrica , trimite-mi si mie o carte care, cu certitudine, nu se va risipi !

 4. Pina ce vom citi cartea:la cei din trecut ,domnule:ei au fost risipitori,tradatori,vinzatori…..
  cei de azi:ingaduitori[or cine], acceptori[or cum],adunatori[citii de multi$$$ ],…….

 5. Gabi pot sa iti spun ca azi multi sint ca ;”fiul risipitor” si doar pretind ca se intorc la Tatal si cu CONSTIINTA LOR IMPACATA IN FELUL FIRESC,mai au curajul de si predica despre viata lui Lazar in rai si a bogatului pe pamint ,dau definitii despre” CUGET”,dar faptele au ajuns sa ii dea de gol !Si totusi au succes in predicare in fata fratilor crestini,fiinca carisma le este mare!!!Deci nu te mira de ce auzi si ce ajungi sa citesti!!Si intarestete in Domnul fiinca psalmistul in psalmul 146 ;ce scrie si ne descopera?

 6. Am auzit o predica a lui Alister Begg la radio, el spunea ca daca fiul risipitor ar fi trait dupa teologia secolului XX, in loc sa se intoarca la tatal sau, si-ar fi cerut iertare pe genunchi, ar fi marturisit cit de mult il iubeste pe tatal sau, si-ar fi gasit un job mai bun, o nevasta si ar fi trait cu constiinta impacata fara nici o problema.

 7. Ma intreb de curiozitate;Va referiti la “RISIPITORII” de azi ?Sau la cei din trecut?Dorim sa-i cunoastem si pe cei din prezent?Sau prezentul se exclude sa nu facem tulburari in Biserici?Este un titlu foarte provocator!!!

 8. Acuma ştiu unde vã risipiţi timpul… cu risipitorii!

  De ce nu-i lãsaţi sã-şi vadã de treabã? Ce atâta bãgare în seamã?

  Parcã vãd cã le şi luaţi apãrarea, cã acum asta-i la modã!

  Apoi, tipul e cam jegos şi pletos, aşa n-are ce sã caute în adunare! Nici porumbelul nu ştiu ce cautã prin preajmã, ar trebui rectificat.

  Trag nãdejde cã o sã apuc şi eu un exemplar ca sã am ce comenta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s