10 gânduri despre „Unii cred că pot scăpa de blogoreală…

 1. Completare:
  Psalmul 66:18: „Dacã as fi cugetat lucruri nelegiuite în inima mea, nu m-ar fi ascultat Domnul” (Psalm 66,18). Dacã Îi dãm ascultare numai în parte, cu jumãtate de inimã, fãgãduintele Sale nu se vor împlini pentru noi.

  Iar in Psalmul 141:3: ” Pune Doamne, o straja inaintea gurii mele, si pazeste usa buzelor mele !”

 2. @ Pettrusu – de data aceasta acest ,,pavel ” nu vinde pe credinciosi si nici pe ai lui, ci negrii din Africa , dupa mult negot cu negri ce ii vindea in America se cerceteaza singur si afla ca e un teribil pacatos- Intrebind pe DUMNEZEU daca mai poate fi iertat -primeste vestea buna. AMAZING GRACE.- Andre Rieu e colosal, ca de altfel si Andrea Bocceli in recitaluri- CRESTINE.- GOD BLESS YOU and thank you

 3. @ Pettrusu–multumesc pentru acest clip. Credema ca sint un om care plinge foarte rar, dar de data asta am plins ca un copil . Ma infiorat povestea acestui PAVEL al zilelor noastre, Dumnezeu sa-l binecuvinteze . E minunat cum lucreaza CEL A TOT PUTERNIC cu cei ce i-si dau seama ca sunt pacatosi si vor schimbare. Omul acesta va fi o marturie in plus pentru cei ce au promis loialitate lui DUMNEZEU dar care au rupt legamintul cu EL . Ar fi o bucurie in ceruri, daca clipul acesta va influenta pe cei cazuti, la reintoarcere si pocainta pina inca mai este har. Consider aceasta =blogoreala =mai mult decit binevenita.-thank you and GOD BLESS YOU .

 4. Azi pentru multi este simbata si dupa o lupta lunga istovitoare de pledit neghina dintre spini in gradina domnului ,ar fi bine pe banca sa ne ashezam si pe Blog sa comentam!!!Ca ,de….mai avem nevoie si de relaxare si pe prieteni sa-i gasim si mai nou pe Blog sa ii intilnim,fiinca acum in parc bancile sint goale si nu mai e la moda ca in trecut sa stam si cu vecinii sa comunicam!!Toate bune si frumoase ,ca pe blog ne povestim si lansarea de carte o privim!!!Unii cu bucurii ,altii mai cu critici si cu multe intrebari ,dar ma intreb ;ORI si unde am fi si ori ce am face;Cum cugetam la Legea Divina? Si ce placere in viata mai avem?Fiinca apostolul Pavel prin a sa epistola catre Coloseni ce mesaj tranzmite ? Si la ce oare trebuie sa lua aminte?Haideti ,asadar sa nu va plictisiti si epistola sa o cititi ;si invatatura domnului Isus sa o stiti!Sa dam citire si pe urma la comentarii sa vedem ce mai apare?Ca nu este o porunca de a unei grupari spirituale si nici o invatatura noua ,ci este indemnul DIVIN si asa cum este ,fara filozofie sa-l primim;
  -„1Dacă deci aţi înviat împreună cu Hristos, să umblaţi după lucrurile de sus, unde Hristos şade la dreapta lui Dumnezeu.
  2Gîndiţi-vă la lucrurile de sus, nu la cele de pe pămînt.

  3Căci voi aţi murit, şi viaţa voastră este ascunsă cu Hristos în Dumnezeu.

  4Cînd Se va arăta Hristos, viaţa voastră, atunci vă veţi arăta şi voi împreună cu El în slavă.

  5Deaceea, omorîţi mădularele voastre cari sînt pe pămînt: curvia, necurăţia, patima, pofta rea, şi lăcomia, care este o închinare la idoli.

  6Din pricina acestor lucruri vine mînia lui Dumnezeu peste fiii neascultării.

  7Din numărul lor eraţi şi voi odinioară, cînd trăiaţi în aceste păcate.

  8Dar acum lăsaţi-vă de toate aceste lucruri: de mînie, de vrăjmăşie, de răutate, de clevetire, de vorbele ruşinoase, cari v’ar putea ieşi din gură.

  9Nu vă minţiţi unii pe alţii, întrucît v’aţi desbrăcat de omul cel vechi, cu faptele lui,

  10şi v’aţi îmbrăcat cu omul cel nou, care se înoieşte spre cunoştinţă, după chipul Celui ce l -a făcut.

  11Aici nu mai este nici Grec, nici Iudeu, nici tăiere împrejur, nici netăiere împrejur, nici Barbar, nici Schit, nici rob, nici slobod, ci Hristos este totul şi în toţi.

  12Astfel dar, ca nişte aleşi ai lui Dumnezeu, sfinţi şi prea iubiţi, îmbrăcaţi-vă cu o inimă plină de îndurare, cu bunătate, cu smerenie, cu blîndeţă, cu îndelungă răbdare.

  13Îngăduiţi-vă unii pe alţii, şi, dacă unul are pricină să se plîngă de altul, iertaţi-vă unul pe altul. Cum v’a iertat Hristos, aşa iertaţi-vă şi voi.

  14Dar mai pe sus de toate acestea, îmbrăcaţi-vă cu dragostea, care este legătura desăvîrşirii.

  15Pacea lui Hristos, la care aţi fost chemaţi, ca să alcătuiţi un singur trup, să stăpînească în inimile voastre, şi fiţi recunoscători.

  16Cuvîntul lui Hristos să locuiască din belşug în voi în toată înţelepciunea. Învăţaţi-vă şi sfătuiţi-vă unii pe alţii cu psalmi, cu cîntări de laudă şi cu cîntări duhovniceşti, cîntînd lui Dumnezeu cu mulţămire în inima voastră.

  17Şi orice faceţi, cu cuvîntul sau cu fapta, să faceţi totul în Numele Domnului Isus, şi mulţămiţi, prin El, lui Dumnezeu Tatăl.”
  Mesajul este scurt si cuprinzator si nu este lung chit o carte ,nu este nici pe bani si nici manipulator ,ci porunca divina pe care toti trebuie sa o intelegem ;In viata sa o aplicam si pe DOMNUL ISUS SI TATAL CERESC SA-L CAUTAM!Ca doamne ,doamne nu degeaba ap.Pavel lui Timotei ii scrie;
  „1Te rog ferbinte, înaintea lui Dumnezeu şi înaintea lui Hristos Isus, care are să judece viii şi morţii, şi pentru arătarea şi Împărăţia Sa:
  2propovăduieşte Cuvîntul, stăruieşte asupra lui la timp şi ne la timp, mustră, ceartă, îndeamnă cu toată blîndeţea şi învăţătura.

  3Căci va veni vremea cînd oamenii nu vor putea să sufere învăţătura sănătoasă; ci îi vor gîdila urechile să audă lucruri plăcute, şi îşi vor da învăţători după poftele lor.

  4Îşi vor întoarce urechea dela adevăr, şi se vor îndrepta spre istorisiri închipuite.

  5Dar tu fii treaz în toate lucrurile, rabdă suferinţele, fă lucrul unui evanghelist, şi împlineşte-ţi bine slujba”
  Deci dragul meu drumet ,dragul meu prieten,vecin de blog ,prieten de calatorie lunga spre a Domnului cununa ,nu uitati ca pe blog,acasa,pe drum si in intraga viata de CUVINT sa ascultati ,fie ca eu in picioare sa ramin ,pe drum o sa cad si pe banca nu o sa mai ajung sa stau sa va tin la sfat si imbarbatari ,dar nu uitati ca stafeta mereu este preluata de omul lui Dumnezeu!!!
  Un lucru nu uitati;
  „Oricine o ia înainte, şi nu rămîne în învăţătura lui Hristos, n’are pe Dumnezeu. Cine rămîne în învăţătura aceasta, are pe Tatăl şi pe Fiul.”
  Deci in mine nu va impiedicati si mesajul divin sa-l ascultati,fiinca astfel viata vejnica si mintuire o sa capatati!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s