6 gânduri despre „Ce norocoase sunt femeile! – Zâmbetul de sâmbătă

 1. Asa „norocoase” cum sunt si carora nu le-a luat locul inca pana acum, niciunul dintre falnicii purtatori de nadragi…, ele totusi au mai avut timp destul sa mai si creasca pline de constiinciozitate si frica de Dumnezeu, cate o generatie de slujitori ai bisericii (vezi I Timotei 2:15) care, odata ajunsa la „maturitate”, sa le invete sa taca indemnandu-le scurt: „Inapoi, la munca; inapoi la…matura „!
  Facand referire la I Timotei 2:15, am de zis ca intotdeauna, pentru biserica, femeia credincioasa pregateste generatia de fii care „staruiesc in credinta, in dragoste si sfintenie”. Deci coroborand textul cu cele dinII Timotei 1:5, I Timotei 1:5; 4:6, putem conchide cu o celebra afirmatie de-a lui C. H. Spurgeon din caretea sa „Eu cat si casa mea vom sluji Domnului”: „Cine vorbeste multe rele despre femei (este misogin, n.a.), sa-si aduca aminte de mama lui, sa taca si sa-i fie rusine !”

 2. Femeile nu se vor ridica niciodata la nivelul barbatilor , deoarece n-au in spate asa neveste cum au barbatii.

 3. Inca o data, astazi, s-a adeverit ce-ar fi lumea, fara mamici !
  Restaurante arhipline ! putin zis…
  Bine ca e ziua mamei o data pe an !!!
  Cand vor lua taticii jobul la bucatarie, de ziua mamei, sa-si
  serveasca sotiile si copiii ?
  O zi pe an, este posibil ?
  Poate ca da, cu pizza sau fast food, dupa care vin arsuri,
  la propriu si la figurat.
  Cu aspiratul si spalatul, se poate… mai acana, sa se vada
  imaginea…
  Dar, Trei mese pe zi,
  de gandit,
  de preparat si
  de servit –
  Este un dar si talent, IMPOSIBIL DE TRUDIT !
  De aceia, multumim pentru MAMICI !

 4. Femeile,chiar au ajuns norocoase fiinca de la munca istovitoare de vecumat cu aplecari in sus si jos au ajuns sa ia telecomanda si sa ishi puna roboteii in miscare la vacumat si la spalat pe jos!
  http://store.irobot.com/category/index.jsp?categoryId=3334619
  http://www.amazon.com/dp/B003UBPB6E/ref=asc_df_B003UBPB6E1534713?smid=ATVPDKIKX0DER&tag=hyprod-20&linkCode=asn&creative=395093&creativeASIN=B003UBPB6E
  Au aparut si cei de spalat si curatit tailele si chiar parchetul;
  http://www.amazon.com/Evolution-Robotics-Automatic-Cleaner-4200/dp/B00408PCEW/ref=pd_sim_hg_4
  Poate unii cred ca este doar o gluma sau toate acestea sint jucarii!Insa ele sint inceputul noii revolutii de dezvoltare si de ushurare munca casnica si nu numai a femeii ci a familiei!!Unii chiar vor respinge ideia de ai detine ,dar dupa ce ajungi sa ii detii,ii indragesti si esti fericit ca ushureaza munca in familie!!Curatenia in casa si intreg menageamentul nu este doar pentru femei si doar serviciul de simbata!!Cine ajunge de ghindeste astfel este ca si crestinul care citeste in Biblie doar odata sau de doua ori pe saptamina!! Azi pentru multe femei cuvintele din Proverbe 31 cu 10 la 31 au o implinire prin o dezvoltare si modernizare a muncii si in loc de sluji au robotei si de la furca si fus au ajuns la birouri si calculatoare !!Dar inca sa nu uitam ca multe femei tin fusul in mina si traiesc la sate viata descrise in Proverbe!!Sa ne rugam pentru binecuvintarea lor si a familiilor noastre !Si sa intelegem ca zimbetul trebuie impartit alaturi de munca si responsabilitate fiinca atunci familia este unita si prospera!!Funia chind ajunge impletita in mai multe fire ajunge mai puternica dechit chind firile sint separate si independente!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s