The Termninator și-a terminat familia

Chiar că ar fi fost mai mult decât caraghios să mai aibă și scuze pentru că și-a înșelat soția și a făcut un copil unei fete din casă. Și a mai și tăcut zece ani. Probabil ca să își încheie mandatul de guvernator.

Arnold Schwarzenegger are 63 de ani și patru copii cu Maria Shriver, o fostă comentatoare de la NBC. Imaginea bărbatului puternic proiectată de filmele sale și de cariera politică, s-a spart în țăndări. Emigrantul ajuns în „țara tuturor posibilităților”, omul care a inspirat pe noul venit pe aceste meleaguri, a dezamăgit imens. „Terminatorul” a reușit să-și termine o familie care dăinuia de 25 de ani. Destăinuirea existenței unui copil pe care l-a făcut unei fete care slujea în staff-ul familiei, a ruinat o imagine și a confirmat încă odată (de parcă mai era nevoie) că faima și puterea corup. Familia nu poate dăinui decât prin credincioșie și dragoste.

S-a terminat cu Terminator!

3 gânduri despre „The Termninator și-a terminat familia

 1. OH fratilor, sa nu vorbim the Kennedy „connections” !!!. Un catolicism duhnind a imoralitate si alchool !.Prohibitie speculativa, de suprafatza ,inventata de cei „interesati”iar la negru profituri fabuloase ! . Azi la fel , „criza economica” de suprafatza, iar cei „masivi”, cu cash-ul obtinut din confiscari bankare, cumpara „tata si mama ” !.Moartea unei amante ,innecata in canal, „pentruca stia prea multe”, l-a purtat pe juniorul Ted „basma curata” , decenii intregi in scaunul Senatului American si pana langa Casa Alba !. Asa „a trumfat si triumfa” liberalismul si democratia americana !. Batrnu’ Joseph-tata,invelit in bezna noptii , in beciurile de pe vechiul State ,”pasa ” butoaie cu whiskey tras noaptea peste frontiera canadiana , in schimbul „caramizilor” de cash !.Apoi , in pivnitza de peste drum ,la Marshall Field ,” aldamasul „in dezmatz , cu”fete de companie” pe genunche ,dupa perdele grele , in fum de opium !. S-a imbogatit subit si de indata ce „abolirea” buzz-ului s-a incheiat, sumele ,apoi a dat lovitura la sute de poroprietati realestate gigant, inclusiv in 1945 la colosul Merchandise Mart, cea mai mare si mai impozanta cladire din Chicago acelor ani !. Azi la fel: „cei tari se ingradira cu-averea si marirea in cercul lor de legi ! „. Un exemplu concludent : declinul Clanului Kennedy: -cine ravneste si aleaerga de zor dupa bogatii fabuloase „zambind crestineste”dumineca de dumineca prezent la biserica „doar de suprafatza” , iar ochii lui sticlesc dupa coapse ,pulpe, arginti si glorie desarta, deznodamantul „binecuvantarii”ce-o ravneste ,la urma va fi dovedit !.

 2. Yeah, his good family guy image from the „True Lies” movie was just that, an image. We believed for a while that he was the same in real life, but it looks like my ex-governer was no better than some of his famous in-laws…

  You sold “True Lies” to the whole nation
  When with your house maid you mated;
  Auf Wiedersehen, good reputation!
  The Terminater’s …terminated!

 3. Pe sarmanul Arnold , narcisismul mischilor lui ,reflectat in „miile de -oglinzi” media, l-au urcat prea repede pe inaltimi ametitoare pline de triumf si de glorie desarta !. Fara recunostinta si teama de Dumnezeu , succesul omului nu este rezemat pe binecuvantare de lunga durata !. Iar omul nu-si da seama ca teama de Dumnezeu este doar. . . .inceputul intelepciunii !. In lipsa ei ,deavolul iti va arata in continuare, de sus de pe streasina, o multime de locuri tentante, deosebit de sclipitoare si pline de atractie ,spre care in transa si hipnotizat de el ,tu vei pasi (in gol ) cu bucurie si incredere oarba ! .Apoi , dupa un timp in care tu crezi ca ai ajuns si intelept si bogat ,urmeaza deznodamantul :prabusirea, deceptia, falimentul ,boala !. Sarmane om ,realizezi tardiv ca planurile tale egoiste . . . . nu au corespuns planurilor lui Dumnezeu !.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s