14 gânduri despre “Cum ținem pasul cu tehnologia?

 1. Tehnologia este un domeniu care arata ca venirea Domnului Isus este aproape. ” Icoana fiarei ” cu ajutorul tehnologiei se va realiza. Tehnologia folosita in mod necorespunzator poate duce ca catastrofe grele de imaginat. Oamenii vor face distrugeri pe pamant imposibil de remediat cu ajutorul tehnologiei.

 2. Râdem, râdem, dar o astfel de ”antichitate” ar costa astăzi cât 1000 de calculatoare ”high-tech” (numai fiindcă e… de demult 🙂 )
  Așa că ”sfetnicul” ar fi trebuit să-i spună: ”Sire, nu mai stați pe gânduri! Peste câteva sute de ani, o să-l puteți vinde cu un preț de 1000 de ori mai mare! E o investiție sigură” 🙂

  1. Catmiel

   Probabil ca stiu, si mai stiu si despre faptul ca, ” toate lucrurile isi au vremea lor … si rasul isi are vremea lui..” Multa pace sfanta.

   1. ACIDUZZU

    Da, intr-adevar, demult-demult, cand Domnul Dumnezeu a creat…pisica sa alerge in jurul propriei cozi, atunci El a dat DEZLEFAREA LA RÂS ! Dezlegare despre care unii inca nici n-au auzit !

  2. Alex Pop

   Cum sa nu stim, iubite fratioare Constantin!
   Cuvintele pot fi folositoare si daca ne mai descretesc fruntile, din cind in cind.
   Un pocait posac si incruntat nu prea are sanse sa atraga oamenii la Cristos.

 3. . . . .”decedat” mai mult de 24 de ore ??!.In timpul verii , descompunerea si separarea elemnentelor ce l-au compus , este mult mai accelerata si mai greu mirositoare decat. . .a unui mouse „microsoft” !. Se intampla uneori in camari , cand „ceva” miroase greu foarte multe zile, precum un pacat tainuit si ascuns de unul din membrii familiei !. Cauti si cauti ,banuesti dar. . . .nu-i poti da de urma, nu-l gasesti nici in „ruptul capului „!. Tarziu, in timpul unei curatenii generale , gasesti intr-un vas gol cu pereti inalti , dezlegarea „enigmei ce duhnea „, sus pe ultima politza,inclusiv corpul „defunctului” , uscat si prafuit de vreme !. Tardiv, iremediabil ! .

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s