George W. Galiș – In memoriam

Ieri, 14 noiembrie a trecut la Domnul, pastorul George W. Galiș din Chicago.

George W. Galiș

Pe fratele Galiș l-am întâlnit pentru prima dată în primăvara anului 1985 imediat după sosirea noastră în America. A fost suficient să vorbim câteva minute să legăm o prietenie de o viață. Nu mult după această primă întâlnire am sosit la Chicago, la invitația domniei sale ca să slujim împreună la Biserica Philadelphia. Din august 1985 și până în august 2001, când am plecat spre Arizona am lucrat împreună ca pastori ai acestei biserici.

Biserica Philadelphia își ținea slujbele în clădirea din strada Waveland și anul 1985 era deosebit de greu pentru frații din biserică. Mulți nu aveau slujbe și biserica era rănită în urma unei ruperi majore. Urma să slujesc ca evanghelist pentru bisericile române din America și eram mereu plecat la invitațiile acestor biserici. Fratele Galiș, cum îi spuneam, a avut multă compasiune pentru mine și familia mea în această perioadă. De altfel, spiritul lui de sacrificiu și dragostea creștină autentică pe care o exprima acest om au făcut ca sute de familii de români să fie ajutați la început de drum în America. De la primirea la aeroport, pregătirea unui apartament și mobilarea lui, umplerea unui frigider cu mâncare erau doar începutul unui lung șir de nevoi pentru o familie de noi emigranți. Fratele Galiș era mereu gata să meargă cu oamenii la serviciile de imigrare, la birourile de securitate socială, la examenele de conducere auto. Translator și om gata de sacrificiu și ajutor, fratele Galiș era nelipsit din viața de început a acestor familii de emigranți.

Pe lângă iubirea de oameni la pastorul George Galiș vei găsi întotdeauna dragostea de carte. Mii de titluri de cărți creștine și nu numai compun biblioteca personală a acestui om deosebit. Dacă avea de ales între a-și cumpăra o cămașă sau o carte, pastorul Galiș alegea întotdeauna o carte. Cumpăra cărți nu numai pentru sine ci și pentru cunoscuții și prietenii săi. Nu cred să fi fost mulți vizitatori ai Bisericii Philadelphia, mai ales cei care veneau din România, să nu fi plecat cu o carte sau cu un braț de cărți de la pastorul Galiș.

Dincolo de imaginea publică la care nu ținea neparat și nici nu se străduia să creeze percepții altele decât realitatea vieții sale, omul George Galiș este o fire meditativă, liniștită, pașnică. Nu am reușit să ne certăm nici măcar odată în cei aproape 17 ani de lucru împreună. Nici nu aveai cu cine să te cerți, chiar dacă uneori natura mea mai năvalnică ar fi dorit o confruntare. Te dezarma cu zâmbetul și fața lui liniștită. Nu puteau ofensa politețea și dragostea cu care te privea.

Eram mai tânăr decât el și ar fi fost cazul să mă trateze ca pe unul din băieții lui. N-a făcut-o niciodată. Îmi spunea de fiecare dată: „Frate Petrică”. Niciodată altfel. Uneori mi-aș fi dorit să fiu un simplu Petrică, dar pentru alții și respectul pe care-l purta slujbei pastorale, am rămas mereu „fratele Petrică”, cum și el a rămas mereu pentru mine: „Fratele Galiș”. Respectul față de ființa umană și față de slujba încredințată de Dumnezeu a rămas nealterat de greutățile și tensiunile la care ne supunea viața de biserică.

La doar trei ani de la sosirea mea în Chicago a renunțat la poziția de pastor senior ca să mă promoveze pe mine în locul său. Cred că a fost una dintre puținele transferuri de autoritate din bisericile penticostale române într-o atmosferă de sărbătoare și bună înțelegere. A trecut de bunăvoie ca vioara a doua și a știut să slujească cu atâta dragoste și abilitate că n-a suferit nici el, nici biserica și nici eu care îi preluasem locul. Cei mai mulți pastori ieșiți la pensie devin o problemă pentru biserica locală. N-a fost cazul fratelui Galiș. A știut să stea mereu în ajutorul meu și, spate în spate, să facem față unor momente dificile. Lucrând în pace și armonie, Dumnezeu ne-a ajutat să cumpărăm clădirea din strada Kedvale și apoi actualul local la Bisericii Philadelphia din strada Sunnyside.

Secretul cooperării noastre nu era doar personalitatea deosebit de plăcută și plină de dragoste a fratelui Galiș, ci și comunicarea dintre noi. Rare ori trecea o zi ca să nu vorbim la telefon sau să ne întâlnim la ședințele sau slujbele bisericii. Convorbirile cu el deveniseră o necesitate zilnică. Un bun păstrător al tainelor personale, om de încredere și de bun sfat, fratele Galiș avea întotdeauna o ureche de ascultat și o vorbă bună de încurajare.

După mutarea mea la Phoenix în anul 2001, convorbirile cu el au devenit mai rare, dar mi-au lipsit întotdeauna. Plecarea din Chicago m-a îndepărtat de sprijinul moral și spiritual al unui om al lui Dumnezeu, de un prieten adevărat și devotat pentru care voi avea un respect deosebit pentru restul zilelor mele.

Petrică Lascău – pastor Agape Christian Church, Phoenix, Arizona.

34 de gânduri despre „George W. Galiș – In memoriam

 1. Draga frate Chis,
  va apreciez ca i-ati trimis multe mesaje tatalui meu prin internet, in zile foarte negre (de care dsigur dumneavoastra nu a-ti stiut). Noi ca familie nu ne-am asteptat sa treaca la Domnul, si nici el nu s-a asteptat sa treaca. Avea prea multi tineri de influentat, prea multe carti care sa le dea la fratii Pastori, Chiar ieri am gasit doua gramezi de carti care cred ca le-a selectat in ziua cind l-am dus la spital cu o luna in urma si in ziua aceia copii mei si baiatul lui Ruben l-au dus la masina carindu-l in dureri groaznice. Cind l-am dus inapoi acasa la noi a inceput sa fie mai bine si sotul in fiecare zi il incuraja si ii spunea „Mai luptam?” si el spune ‘DA!’. Dorea sa mai mearga odata la ITP la Bucuresti sa discute cu viitorii pastori ai Cultului Penticostal… si multe altele. Un om care noi familia l-am vazut lucrind neobositor de cele mai multe ori dormind 3-4 ore pe noapte, folosindu-si toate zilele de vacanta si ‘sick days’ mergind cu fratii la Immigration, la Social Security; trimitindu-ne pe noi copii ca translatori (chiar lipseam de la scoala de multe ori pe acest motiv). Cu toate acestea, Pastorul George Galis a vrut sa lucreze mai multe pentru Domnul.

  Noi copii lui de multe ori am simtit ca nu suntem vrednici de asa tata, si ce mare har sa fi fost nascuti in casa tatalui meu. Stiu ca au mai murit tati la alti copii, dar durerea noastra cred ca niciodata nu va fi inteleasa pentru ca noi am avut un frate mai mare care a luat tot timpul tatalui meu- fratele acesta este numit Slujirea. Ii multumim Domnului pentru tatal nostru si frate Chis- cintarea care a-ti dedicat-o mai sus de fratii Wagner- Frati adevarati- o puneam cind stateam linga patul lui si plingeam si ma rugam in liniste sa nu ma auda si sa nu ma vada si ceream Domnului ceia ce cerea el- sa il vindece. Dar Domnul a vrut sa faca cum a zis fratele Pastor Florin Cimpean – sa il promoveze in glorie. Si ne bucuram ca el e acum in prezenta stralucita a Domnului si Mintuitorului nostru. Dumnezeu sa va binecuvinteze!

  Gabi i-ai facut un mare compliment „calling him scholar”, i-am citit ce a scris fratele Ton despre El in Tribuna Romaneasca si s-a mirat de ce a scris fratele Ton despre el. Pina la capat, un om umil dar plin de dragoste pentru slujire.

 2. Gabi puterea divina mereu se expune prin minuni ,fapte demne de sfintire ,neprihanire ce duc la desavirsire!Si persoanele sincere si cu un cuget curat pot sa asimileze aceste calitati si sa ajunga la o adevarata transformare ce dezvolta credinta in DOMNUL ISUS HRISTOS.Eroii acestei credinte apar in vietile noastre sa intelegem ca DUMNEZEU-TATAL SI DOMNUL ISUS HRISTOS binecuvinta astfel de persoane si ele pot sa fie privite „ca niste slujitori ai lui Hristos si ca niste ispravnici ai tainelor lui Dumnezeu. „Exemplul lor atit in viata spirituala chit si ceea laica ar trebui sa fie urmat si trait de multe persoane prezente ce se expun sub pretentii de slujitori ai DOMNULUI ISUS HRISTOS fiinca astfel cuvintul scris in SFINTELE SCRIPTURI ajunge sa aiba implinire in vietile noastre!!!Sa nu uitam de aceste exemple si sa intelegem ca astfel se poate ajunge cu adevarat „in Imparatia vesnica a Domnului si Mantuitorului nostru Isus Hristos. „Cuvintele de lauda si exprimarile noastre sint mici in comparatie cu adevaratele binecuvintari care se primesc din partea TATALUI CERESC SI A DOMNULUI ISUS HRISTOS.Sint bucuros ca sora Rodica prin blogul ei a reusit sa improspateze memoria celor care ajung sa citeasca viata exemplara a fratelui pastor George Galis ;
  http://rodiagnusdei.wordpress.com/2011/11/15/despartirea-fratele-george-galis-a-plecat-la-domnul/
  Sincere condoleante si acest mesaj pot sa-l dedict ;

  „Dor de veşnicii ”

 3. George West Galis -„Pastorul care a Iubit biserica !” Impresionant ! ! ! Nu??!! ….si deosebit de miscator sa citesti aceasta remarca iesita din sanul si „cotidianul bisericii”, in final sa o auzi chiar din gura unui pastor (asistent !). Un Adevar ce lumineaza exemplar ,o pilda vie , demna de urmat !.Impresinant sa faci aceasta remarca „romano-americana”, sa admiti public si de existenta acestui atribut pastoral al lumii crestine occidentale ,sa recunosti in spatiul public Superioritatea si Calitatea Incontestabila a Dragostei unui Pastor Autentic ,ce a lucrat in Ogorul lui Hristos, fara salariu !.

 4. L-am cunoscut pe fratele Galis pe acest blog.
  L-am cunoscut in persoana la conventia din Chicago, cind spre surprinderea mea, mi-a daruit o carte… si mi-a spus ca spera sa vina in Portland in curind si o sa putem sta de vorba mai mult.

  Domnul nostru a avut o destinație mult mai insorita decit Ploilandul Oregonian.
  Acolo unde Soarele nostru nu va mai apune niciodata.
  Pina cind voi ajunge si eu acolo, fratele Galis va rămâne in amintirile mele , in parte si datorita excelentului blog al sorei Rodica.
  Fratele Galis , a Christian , a gentleman and a scholar.

 5. Slavim pe Dumnezeu pentru credinciosia fratelui Galis !
  Transmitem sincere condoleante familiei Galis si,
  rugam pe Domnul oricarei mangaieri sa le umple inima
  de nadejdea revederii, in glorie.
  La revedere, mult pretuit Frate Galis!

 6. George W Galis – In memoriam
  Am ajuns in Chicago in anul 1980 cind am facut cunostinta cu fratele Galis pentru prima data.Mi-a fost foarte usor sa ma inprietenesc cu dinsul findca era un om foarte deschis si usor accesibil.Am ajuns colaboratori apropiati si am ramas aproape pina in data de 14 noiembrie 2011. Sunt atitea amintiri care imi vin in memorie cu privire la fratele Galis dar nu vreau sa fac abuz de spatiu. Sau spus multe lucruri despre el si se vor mai spune cu ocazia serviciilor de pri veghi si inmormintare. Pe linga faptul ca fratele Galis pastorea bis. Philadelphia din Chicago el lucra full-time instalator la spitalul Columbus. Pentruca majoritatea membrilor bis. eram mai noi veniti decit el cind aveam probleme cu instalatiile sanitare pe cine credeti ca il sunam prima data? – pe fratele Galis . Cred ca el nu putea sa refuze pe nimeni. Va spun acum unul din secretele fratelui Galis pe care nu le inpartasa cu sora Galis – cind venea acasa cu o plasa de carti(asta era pasiunea lui) le lasa afara pina a doua zi ca sa nu aiba scandal in familie. Intro situatie l-am ajutat cu ceva foarte nesemnificativ si am plecat de la el cu un brat de carti (un volum intreg de studiu biblic) de care ma folosesc si ma bucur si acum dupa plecarea lui acasa la Domnul pe care la sujit pina la capat. Un om simplu care a trait ce a predicat altora, gata intotdeauna sa ajute pe altii chiar cu pretul de a se neglija pe sine sau chiar a propriei familii. Ramine un mare gol pentru familia apropiata Rodi si familia, Gigi si familia, Adi si familia, Ruben si familia cit si pentru familia mare a bisericii Philadephia din Chicago, Dumnezeul oricarei mingaieri sa va mingaie si sa ne mingaie pe toti. Paul Cornel Micula si familia

 7. Dragă Rodica,
  Suntem alături de voi, copii fratelui Galiș, nepoții și toate rudele, în aceste zile grele pentru voi. Vă purtăm în rugăciunile noastre. Duhul Sfânt – Mângâietorul să vă aducă pace și liniștea de care aveți nevoie.
  Petrică și Rodica împreună cu copiii și nepoții.

 8. A plecat din lumea noastra in mod la fel de umil cum a venit. Intr-adevar Oamenii de bine cu statut de „suflet nobil” se imputineaza. Cel care ne-a fost unchi sau indrumator spiritual, pastor de suflete a savarsit alergarea pe Planeta Albastra. Acum il asteapta Rasplata Divina.
  A fost si ramane un exemplu covarsitor pentru orice roman stabilit in Diaspora. Daca fiecare roman stabilit in strainatate ar proceda macar cincizeci la suta din cat a procedat dragul nostru fr Galis, comunitatea romana ar arata diferit astazi. Inima dansului a batut romaneste, avea o bucurie deplina sa ajute pe alti romani veniti pe plaiurile Americii. A stiut sa pastoreasca cu blandete oamenii din diverse zone ale Romaniei, i-a sfatuit cu dragoste parinteasca si de aceea oamenii l-au iubit mult.
  Se imputineaza oamenii de bine dar avem sansa sa-i urmam in fapte.
  Domnul sa mangaie familiile indoliate. Dormi in pace suflet bland ! La Revedere iti spune unul din nepotii care te-a indragit si respectat deosebit !

 9. I-mi pare rau ca acest frate a trebit sa moara ca sa aflam aceste lucruri minunate despre el.
  Sa fie Domnul slavit pentru astfel de oameni pocaiti!

 10. frate sau domnule „NouaOrdineCrestina” m-as bucura daca ai scrie/copia acest comentariu pe blog la mine. In comentariu il descrieti perfect pe tatal meu. Va multumesc pentru aceste amintiri care ne mingaie sufletul astazi. http://rodiagnusdei.wordpress.com/2011/11/15/despartirea-fratele-george-galis-a-plecat-la-domnul/

  Frate Petrica, va multumesc pentru dragostea care a-ti avut-o pentru taticul nostru, si pentru aceasta postare.Sper sa nu va suparati ca am postat-o cu linkul spre blogul dumneavoastra. In urmatoarele zile doresc sa postez si ce a-ti scris cu ocazia a celei de a 38-a aniversare a Bisericii Philadelphia. Va multumesc si Dumnezeu sa va rasplateasca

 11. Impresionant!
  Interesant si testul acceptarii de a fi “vioara a doua”, parca am mai auzit expresia asta undeva, spusa de cineva, “persoana importanta, nu spui cine …”:
  “M-am intalnit cu Petre Lascau. Il vad pentru a doua oara de aproape, desi despre el am auzit atatea. Intr-o echipa de doi, cum este si formatia noastra misionara, trebuie sa se faca o armonie bazata pe o anumita ordine si intelegere reciproca. Hotarasc aprioric ca in acest drum eu voi fi „vioara a doua” si ii predau de la inceput lui carma „corabiei” noastre.”

 12. Un subiect sensibil pentru multe persoane si cu o descriere ce reprezinta doar o frintura din viata si activitatea exemplara a fratelui pastor George Galis.O persoana exemplara pentru comunitatea romaneasca de la Chicago si activitatea spirituala si ceea laica.Chiar este greu de descris exemplul pozitiv si cuvintele de superlativ sint greu de gasit.Ar fi o mare bucurie sa putem intilni in viata chit mai multe persoane de felul si exemplul dinsului in implicarea poporului roman care a ajuns pe meleagurile straine.Cei care au ajuns sa-l cunoasca pot sa multumeasca doar pentru ajutorul si sfatul primit.Domnul ISUS HRISTOS si TATAL CERESC sa-l primeasca in Imparatia vejnica alaturi de sfintii care formeaza TEMPLUL VIU si toti cei indoleati sa fie binecuvintati cu binecuvintari divine pentru a intelege trecerea fratelui George Galis la cele vejnice :” in Imparatia vesnica a Domnului si Mantuitorului nostru Isus Hristos. „2 Petru cap.1 cu1 la 11.Prin viata sa a dovedit si a trait mesajul scris de ap.Petru din 2 Petru capitolul 1 si doresc ca pentru toti sa fie la fel ;
  „2. Harul si pacea sa va fie inmultite prin cunoasterea lui Dumnezeu si a Domnului nostru Isus Hristos!
  3. Dumnezeiasca Lui putere ne-a daruit tot ce priveste viata si evlavia, prin cunoasterea Celui ce ne-a chemat prin slava si puterea Lui,
  4. prin care El ne-a dat fagaduintele Lui nespus de mari si scumpe, ca prin ele sa va faceti partasi firii dumnezeiesti, dupa ce ati fugit de stricaciunea care este in lume prin pofte.
  5. De aceea, dati-va si voi toate silintele ca sa uniti cu credinta voastra fapta; cu fapta, cunostinta;
  6. cu cunostinta, infranarea; cu infranarea, rabdarea; cu rabdarea, evlavia;
  7. cu evlavia, dragostea de frati; cu dragostea de frati, iubirea de oameni.
  8. Caci, daca aveti din belsug aceste lucruri in voi, ele nu va vor lasa sa fiti nici lenesi, nici neroditori in ce priveste deplina cunostinta a Domnului nostru Isus Hristos.
  9. Dar cine nu are aceste lucruri este orb, umbla cu ochii inchisi si a uitat ca a fost curatat de vechile lui pacate.
  10. De aceea, fratilor, cautati cu atat mai mult sa va intariti chemarea si alegerea voastra; caci, daca faceti lucrul acesta, nu veti aluneca niciodata.
  11. In adevar, in chipul acesta vi se va da din belsug intrare in Imparatia vesnica a Domnului si Mantuitorului nostru Isus Hristos.”
  Sincere condoleante pentru familie si cei dragi din jurul lui si a celora care-l cunosc si au ramas in suspine si doleante!!!!Harul, indurarea si pacea sa fie cu voi din partea lui Dumnezeu Tatal si din partea Domnului Isus Hristos, Fiul Tatalui, in adevar si in dragoste!

 13. „-Eu sunt fratele Galis !” ,. L-am cunoscut prima data in mai 1978 , pe malul Lacului Michigan !. Cativa tineri fugari romani se adunasera sa joace un meci de fotbal „international”, cu o echipa formata din mexicani ,guatemalezi si portoricani !. Cornel Muntiu ,un agent real-estate , mot de origine din Alba Iulia ,mi la prezentat ” – Uite ,omul acela pe margine , in camasa in carouri , care vorbeste cu domnul Pascu ,este „popa pocaitilor ” !.Mi-a strans mana cu deosebita afectiune,cu o usoara si abea perceptibila reverenta, insotita de un autentic respect !.Timbrul lui vocal, temperamentul lui blajin ,privirea-i blanda si caldura vocii mi-au inspirat de la inceput incredere . Totusi mi-au trebuit ani si ani sa inteleg si sa patrund taina si actiunile lui de contact cu „vizitatori ” de scurta durata , ce purtau in buzunar un pasaport stigmatizat de „Secera si Ciocan „, trimisi drept iscoade de „Becul Rosu”!. Totusi , actiunile lui filantropice si sociale , am reusit sa le incadrez si sa le atribui in final, dragostei lui pentru toti romanii emigranti, eliminand prejudecatile confesionale !. Pastorul Galis a fost coplesit de o deplina si autentica dragoste crestina, reflectata prin bunatate si neobosita dorinta de a sprijini si ajuta pe toti semenii lui !.Un slujitor sincer si neobosit pe cale , plin de devotament pentru Mantuitorul !. Un exemplu de autenticitate crestina ,exprimata prin fapte ,printr-un altruism bine definit si conturat ,stapanit in permanenta de un reliefat spirit de sacrificiu, gata de actiune 24/24 ,sapte zile pe saptamana!. Romanii din lungul si latul Statelor Unite , ortodocsi ,baptisti ,penticostali ,agnostici si atei, ce au trecut prin Chicago ,ce l-au cunoscut personal si au fost ajutati de dansul,, pot acum sa-i acorde tot respectul pe ultimul lui drum terestru ! . Pastorul Galis din Chicago primeste o profunda reverenta de la mii de emigranti ce au fost ajutati sa faca primii lor pasi printre straini , in Lumea Noua !.Vorbirea lui sincera si calda, lipsita de inflorituri si infuziuni oratorice , a inspirat optimism si incredere multor emigranti stapaniti de incertitudinea si anxietatea inceputului de drum in vestita si „himerica” America !.Cu ani in urma ,intr-o discutie analitica ,contaminata si cu polemica contradictorie , mi-a spus convingator si apasat: ” -frate, ne ratacim usor si ne vom poticni mereu pe cale ,daca in loc sa privim la viata,faptele si neclintitele promisiuni ale Domului Nostru Isus- Tinta Desavarsirii Noastre, privim mereu in jos, cu suspiciune ,la rautatea si slabicunile oamenior !; tare m-as bucura sa vii sa ne vizitezi la biserica noastra de pe Lawrence cu Kedzie !”. Condoleante sincere familiei indoliate iar dumneata ,fratele meu de credinta -George West Galis -, sfarsindu-ti alergarea ,ma bucur nespus ca AI INVINS MOARTEA ,AI PRIMIT CUNUNA ,AI DOBANDIT VIATA VECINICA, ALATURI DE UNICUL SI ETERNUL MANTUITOR AL OMENIRII !. CACI SINGURA DRAGOSTEA, A INVINS SI VA INVINGE TOTDEAUNA MOARTEA !

 14. A fost un slujitor devotat al lui Dumnezeu si al oamenilor.
  Am avut ocazia sa.l ascult de vreo doua sau trei ori in anii studentiei.
  Inca de la primele intalniri am putut sa remarc modul unic prin care aborda orice relatie si in mod special relatiile cu slujitorii mai tineri.
  Am apreciat foarte mult devotamentul sau pentru lucrarea lui Dumnezeu, dar in mod deosebit dragostea pe care o avea pentru carte. Aceasta dragoste a transmis.o si generatiei noastre tinere. Avea un mod unic prin care convingea si corecta anumite greseli din viata partenerilor de slujire. Ori de cate ori avea ceva de transmis obisnuia sa faca cadou o carte care trata subiectul disputei lor. Asa ca unii apropiati de.ai lui, atunci cand primeau vreo carte, se intrebau> Ce doreste fratele Galis sa ne transmita?
  A fost un privilegiu ca l.am intalnit dar cred ca a fost mai mare privilegiu pentru cei care au avut ocazia de a sluji impreuna cu el.
  Ma intristeaza ca a plecat dintre noi dar sunt si bucuros ca de acum isi va primi rasplata pentru ceea ce a facut in slujba Celui Preainalt, recunostinta pe care oamenii nu o pot aduc nici indeajuns si nici la timp.

 15. Frate Petrica, ce sa spun ? „Vino în ajutor, Doamne, căci se duc oamenii evlavioşi, pier credincioşii dintre fiii oamenilor.” (Psalmul 12:1)
  Desi nu l-am cunoscut personal pe acest fratre scump, rob al lui Hristos, dar din cele citite despre dansul pe ici pe colo, totusi, l-am remarcat din ce l-au apreciat fiii credintei, ca a fost un om cu totul si cu totul deosebit. Acum, cand si-a sfarsit alergarea, este la Domnul, impreuna cu El ! Acolo unde si-a pregatit si locul si cununa !
  Dumnezeul oricarei mangaieri sfinte, sa va mangaie inima alaturi de cei din familia dansului. Ati „preluat stafeta” dar ati du-so mai deprate cu demnitate si bucria mantuirii !
  Domnul sa va calauzesca pasii si in Biserica Agape, care pe drept trebuie sa-si merite numele !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s