12 gânduri despre „Crăciunul și corectitudinea politică – Zâmbetul de sâmbătă

  1. Despre nasterea DOMNULUI ISUS HRISTOS inca din vechiul testament se face relevarea prin prooroci si scrierile lor,dar chind timpul ajunge la implinire ;Luca capitolul 2 cu 1 la20;ce se intimpla?Preotii,carturarii ,iudeii si fariseii care detineau si se laudau cu CARTEA LEGII DIVINE au dorit sa perceapa „VESTEA BUNA”?Au dorit sa ajunga la DOMNUL ISUS HRISTOS SI MAMA SA?
    Lucrurile scrise in evanghelii dezvaluiesc cine a fost interesat si ce efort s-a facut pina l-au gasit si au putut sa se inchine alaturi de darurile daruite:Matei 2 cu 1 la 6.Dureros este ca preotii nu au procedat ca magii si azi la fel se intimpla,dar cu o alta fatada moderna si fireasca.Si multi nu realizeaza ce se intimpla.Unii chiar ajung sa nege sarbatorirea nasterii DOMNULUI ISUS HRISTOS.Ciudat si greu de explicat,dupa cum si atunci a fost .Dar sa nu uitam doar atitudinea magilor,pastorilor din campie si ingerului caruia „s-a unit o multime de oaste cereasca, laudand pe Dumnezeu si zicand: 14. „Slava lui Dumnezeu in locurile preainalte si pace pe pamant intre oamenii placuti Lui.”AMIN!!!!!!!!!Luca 2 cu 8la 20

  2. S-ar putea ca autorul caricaturii sa intre in probleme cu Jesse Jackson. Prietenii stiu de ce 😉 Desenul nu prezinta toata diversitatea umana.
    Deci, desi autorul s-a „straduit” sa fie politically corect, nu a reusit 100%.

  3. La Craciunul Convulsiilor Mercantil-Sentimentale al Americii , mai nou ambalajul, prezentarile.fardurile , tatuajele, bijuteriile , zambetele largi cu gingii umede si dantura sclipitoare, costumatia si coafurile au devenit mult mai importante ,mai benefice, mai profitabile decat continutul, esenta , miezul,transparenta, verticalitatea ori. . . caracterul !.Te-am impresionat ,ti-am captivat atentia cu parfumul promisiunilor mele iar eu stiu ca tu. . . ma votezi !. In loby -ul building-ului unde am locuit, sub Impozantul pom de Craciun , impresiv decorat cu opt mii de beculete multicolore ,erau o multime de cadouri bine invelite in cele mai sclipitoare invelitori din panza,hartie colorata ori staniol ! Toate legate si invelite cu gust ,cu fonte si sforicele aurite , cladite unele peste altele!. Impresiv ,nu ??!!. Dar eu stiam de ani si ani caci sunt mereu aceleasi cutii de impresie ,scoase de mine din magazia blocului ,puse acolo in stiva sub pom, cu o luna inainte de Craciun !.Cutii usoare , fara continut , GOALE !.

  4. Este adevarat, se-apropie sarbatoarea nasterii Domnului Isus !
    Candidatii la presedintie, fiecare „vazandu-se drept in ochii lui” (Judecatorii 21:25), adica corecti din punct de vedere moral… vine in fata Pruncului Nascut, cu daruri si promisiuni, cu ofertele electorale cele mai apetisante si mai…reprezentative

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s