7 gânduri despre „Agape, Arizona – vă urează: La mulți ani!

 1. LA MULTI ANI frate pastor, multe urari si saluturi sfinte pentru Dvs. si familia draga.Bunul Dumnezeu sa va intareasca si sa va ajute sa scapati de umbrele ultimelor luni, care s-au vazut asa,mai de pe margine. Sa va poarte Dumnezeu in carul LUI de biruinta atit cit doreste EL.
  Cred ca in noul an, fiindca este atit de nou, ca la orice inceput , ma bucur ca ne amintiti de sfintenie, si nu o data ci prin simbolul a doua cruci, si ca suntem crestini, asa este, dar traim in aceasta lume si pomul isi are locul lui.
  Vreau sa stiti ca si in 2012 va voi cinsti cu multa dragoste ca parinte al meu ,spiritual, si am sa ma rog pentru ca binecuvintarea si biruinta cu Domnul sa fie in permanenta cu dvs. Un An NOU CU SANATATE SI BUCURII.

 2. De sărbători, în fiecare casă speranţele-nfloresc în cetini picurate cu străluciri de stele iar dragostea de oameni şi de bine, ne sunt azime calde, aburinde. Suntem mai buni şi mai frumoşi, cu suflete scăldate în lumină. Iertăm, sperăm, iubim şi dăruim, întâmpinând sărbătorile, şi de această dată, cu inimile pline de căldură şi de dragoste. Colegiul de redacţie al revistei PHOENIX MISSION MAGAZINE doreşte ca spiritul sărbătorilor să vă pătrundă în case, să vă aducă sănătate, bucurie, linişte, prosperitate şi împliniri, dumneavoastră şi celor dragi! Dragostea, bunătatea, speranţa şi credinţa să vă însoţească mereu paşii şi să vă fie nepreţuite pârghii de evoluţie spirituală, acum şi-ntotdeauna! Vă urăm Sărbători fericite şi un An nou cu sănătate şi bucurie! Să ne citim cu bine şi în 2012! La mulţi ani!

  Phoenix Mission Magazine
  http://www.phoenixmission.org

 3. Tot ce-mi doresc pentru mine si familia mea, o doresc fratelui Lascau P.si tuturor celor care au comentat- lor si familiilor lor. Sa ne inmuiem lutul nostru ca Dumnezeu sa-l poata modela mai bine in vase de cinste. GOD bless everyone and Happy new Year.

 4. Iata-ne ajunsi in pragul noului an 2012 !Va doresc alaturi de toti cei dragi sa aveti parte de un an nou plin de binecuvintari divine si :6. Astfel, dar, dupa cum ati primit pe Hristos Isus, Domnul, asa sa si umblati in El, 7. fiind inradacinati si ziditi in El, intariti prin credinta, dupa invataturile care v-au fost date, si sporind in ea cu multumiri catre Dumnezeu. 8. Luati seama ca nimeni sa nu va fure cu filozofia si cu o amagire desarta, dupa datina oamenilor, dupa invataturile incepatoare ale lumii, si nu dupa Hristos. 9. Caci in El locuieste trupeste toata plinatatea Dumnezeirii.
  10. Voi aveti totul deplin in El, care este Capul oricarei domnii si stapaniri.
  11. In El ati fost taiati imprejur, nu cu o taiere imprejur facuta de mana, ci cu taierea imprejur a lui Hristos, in dezbracarea de trupul poftelor firii noastre pamantesti,
  12. fiind ingropati impreuna cu El, prin botez, si inviati in El si impreuna cu El, prin credinta in puterea lui Dumnezeu care L-a inviat din morti. 13. Pe voi, care erati morti in greselile voastre si in firea voastra pamanteasca netaiata imprejur, Dumnezeu v-a adus la viata impreuna cu El, dupa ce ne-a iertat toate greselile. …Efeseni cap.2 !!!!
  „1. Daca deci ati inviat impreuna cu Hristos, sa umblati dupa lucrurile de sus, unde Hristos sade la dreapta lui Dumnezeu. 2. Ganditi-va la lucrurile de sus, nu la cele de pe pamant. 3. Caci voi ati murit, si viata voastra este ascunsa cu Hristos in Dumnezeu. 4. Cand Se va arata Hristos, viata voastra, atunci va veti arata si voi impreuna cu El in slava. 5. De aceea, omorati madularele voastre care sunt pe pamant: curvia, necuratia, patima, pofta rea si lacomia, care este o inchinare la idoli. 6. Din pricina acestor lucruri vine mania lui Dumnezeu peste fiii neascultarii. 7. Din numarul lor erati si voi odinioara, cand traiati in aceste pacate. 8. Dar acum lasati-va de toate aceste lucruri: de manie, de vrajmasie, de rautate, de clevetire, de vorbele rusinoase care v-ar putea iesi din gura. 9. Nu va mintiti unii pe altii, intrucat v-ati dezbracat de omul cel vechi cu faptele lui, 10. si v-ati imbracat cu omul cel nou, care se innoieste spre cunostinta, dupa chipul Celui ce l-a facut.11. Aici nu mai este nici grec, nici iudeu, nici taiere imprejur, nici netaiere imprejur, nici barbar, nici scit, nici rob, nici slobod, ci Hristos este totul si in toti. 12. Astfel, dar, ca niste alesi ai lui Dumnezeu, sfinti si preaiubiti, imbracati-va cu o inima plina de indurare, cu bunatate, cu smerenie, cu blandete, cu indelunga rabdare.
  13. Ingaduiti-va unii pe altii, si daca unul are pricina sa se planga de altul, iertati-va unul pe altul. Cum v-a iertat Hristos, asa iertati-va si voi.
  14. Dar mai presus de toate acestea, imbracati-va cu dragostea, care este legatura desavarsirii.
  15. Pacea lui Hristos, la care ati fost chemati, ca sa alcatuiti un singur trup, sa stapaneasca in inimile voastre, si fiti recunoscatori.
  16. Cuvantul lui Hristos sa locuiasca din belsug in voi in toata intelepciunea. Invatati-va si sfatuiti-va unii pe altii cu psalmi, cu cantari de lauda si cu cantari duhovnicesti, cantand lui Dumnezeu cu multumire in inima voastra.
  17. Si orice faceti, cu cuvantul sau cu fapta, sa faceti totul in Numele Domnului Isus si multumiti, prin El, lui Dumnezeu Tatal.
  Mesajul sper sa ne ajute in noul an ,sa aiba implinire in vietile noastre si astfel Harul, indurarea si pacea sa fie cu voi din partea lui Dumnezeu Tatal si din partea Domnului Isus Hristos, Fiul Tatalui, in adevar si in dragoste!
  Un an nou plin de prosperitate,fericire ,sanatate si binecuvintari divine in toate alaturi de toti cei dragi!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s