2 gânduri despre „Dragoste desăvârșită

 1. NouaOrdineCrestina ,intradevar”LUMEA CRESTINA a reusit sa-si formeze o ratiune a dragostei „,dar nu cu adevarat o DRAGOSTE NECONDITIONATA DESCRISA IN 1 CORINTENI CAP.13;”4. Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate; dragostea nu pizmuieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, 5. nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, 6. nu se bucura de nelegiuire, ci se bucura de adevar,
  7. acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul.”
  In momentul cand se va ajunge la trairea acestei dragoste ,toate Bisericile alaturi de membrii vor ajunge in unitate si la o traire dupa cum a fost la primii crestini care staruiau in invatatura apostolilor si” 43. Fiecare era plin de frica, si prin apostoli se faceau multe minuni si semne.
  44. Toti cei ce credeau erau impreuna la un loc si aveau toate de obste.
  45. Isi vindeau ogoarele si averile, si banii ii imparteau intre toti, dupa nevoile fiecaruia.
  46. Toti impreuna erau nelipsiti de la Templu in fiecare zi, frangeau painea acasa si luau hrana cu bucurie si curatie de inima.
  47. Ei laudau pe Dumnezeu si erau placuti inaintea intregului norod. Si Domnul adauga in fiecare zi la numarul lor pe cei ce erau mantuiti.”
  Deci pina nu se ajunge la o asemenea mentalitate si aceleasi fapte ;totul este in parte si asa cum vedem.Toate Bisericile trebuie sa ajunga la Biserica Lui Hristos si toate trebuie sa fie in aceeasi unitate,scop,principiu si traire fiinca Duhul SFINT prin aceasta demonstraza ca implinim de fapt planul DIVIN si mesajul din Evrei cap.12 cu la 29.

 2. La aceasta mare si importanta sarbatoare evreiasca ce a cuprins Lumea, DRAGOSTEA LUI HRISTOS reuseste EXEMPLAR si VICTORIOS sa depaseasca ratiunea umana !. Doar Inimile predate in intregime lui Hristos pot simti aceasta DRAGOSTE DESAVARSITA !.Iar cu ajutorul acestora, LUMEA CRESTINA a reusit sa-si formeze o ratiune a dragostei ,pe care evreii si restul lumii in orbire ,nu vor sa o accepte !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s