Conferința de la Satu-Mare

Ieri, luni 14 mai, am vizitat orașul Satu-Mare. Biserica penticostală „Adevăr și lumină”, pastori, Ioan Leș și Silviu Neagu, a organizat în Biserica Penticostală Betania (pastor Ghiță Drăgan) o conferință pentru familiile interesate, cu tema: „Familia între zâmbet și suspin”.
M-am bucurat foarte mult de interesul fraților în îmbunătățirea relațiilor de familie, de prezența și participarea activă la această conferință. Pastorii din alte două biserici au fost împreună cu noi, dovedind prin participarea lor dorința unității și cooperării între bisericile Penticostale din oraș.
La terminarea conferinței am stat împreună la o masă de dragoste organizată de biserica locală unde am putut aprecia cu toții arta culinară a gospodinelor din loc.
Mulțumesc pastorului Ghita Drăgan de la Biserica Betania pentru că a fost o gazdă perfectă a acestei întruniri. Apreciez efortul în organizarea acestui eveniment a fraților Ioan Leș, Beniamin Ursu și Silviu Neagu. De asemenea am apreciat mult prezența pastorului Nelu Danciu, care a ținut să fie cu noi la acest eveniment. cond. Bis.
Mulțumesc neobositului meu șofer și tovarăș de drum, pastorului Ioan Bogdan, pentru siguranță cu care conduce și atmosfera relaxantă pe care o asigură în bolidul domniei sale!
Vă voi informa zile următoare despre întâlnirile cu frații din Austria și Germania.

20120515-095153.jpg

2 gânduri despre „Conferința de la Satu-Mare

  1. Mi-e dor de fratele Ghita, de Gratian si de Biserica Betania. Oridecate ori am fost acolo m-am incarcat spiritual si am simtit ca sunt intre frati adevarati.

  2. Pace frate Lascau, va asteptam si pe la Roma daca tot sunteti prin Europa, ne-am bucura sa ne faceti o vizita.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s