Obama și-a adus suporterii homosexuali la Casa Albă

Săptămâna trecută, Obama a invitat la casa Albă pe activiștii homosexuali la un dineu prezidențial. Iată cum s-au purtat de civilizat „elita stilului alternativ de viață”. Citiți articolul de pe Philly Post și vedea încotro de duce țara asta și ce fel de lideri avem. Câțiva dintre acești activiști n-au rezistat ispitei de a se poza în fața portretului lui Ronald Reagan cu gestul obscen al unei vieți obscene pe care o duc.

Îmi cer iertare de la cititori pentru reproducerea acestei fotografii, dar nu aveam alt mod de a vă stârni oroarea și repulsia.

Puteți citi articolul și făcând click pe poza de mai sus.

13 gânduri despre „Obama și-a adus suporterii homosexuali la Casa Albă

  1. Pete,
    Dupa stilul agramat in care scrii, n’as zice ca stai prea bine cu IQ-ul. Si in loc sa redefinesti termenii in mod idiosincratic, mai consulta si pe ai ” din lume” sa vezi ce’nseamna „minoritate” . Sau, daca nu ma crezi, intreaba un proroc.

  2. Cnille cred ca ai da mult sa faci parte din acest ghetou din care fac eu parte caci din ala care faci tu parte nu i-as dorii la nimeni ,a considera gay o minoritate spune ce este in mintea ta .O nationalitate o poti considera minoritate in interiorul unei tari da a fii gay ii o uriciune si pentru Dumnezeu si pentru oameni cu un IQ mai ridicat decit al tau .

  3. „Ghetoul pocaiesc ” este scandalizat de multe alte pacate,unele de comitere,altele din omi-
    tere,se cere pocainta continua,dar…pacatul homosexsualitatii in primul rand scandalizeaza
    insusi cerul.Nu o spun eu ci insusi Biblia.Prin acest pacat este pervertita si batjocorita chiar
    creatia suprema a lui Dumnezeu:omul. Se sfideaza legile „intelepte” implementate de Dumnezeu in existenta si relationarea fiintei umane
    „Strigatul acestor cetati(Sodoma si Gomora) au ajuns la Dumnezeu.Si Dumnezeu a nimicit
    cu desavarsire”aceste practici”. Cred ca…fara comentarii !

  4. pete,
    Iti raspund doar pentru ca esi reprezentativ pentru incultura si apucaturile de australopitec ce caracterizeaza ghetoul pocaitilor romani din America si aiurea. Spune-mi, esti si dumneata dintre pocaitii din chicago condmnati pentru evaziune fiscala destul de recent? Sau poate pastor contrabandist de autoturisme? Sau angajator (cu 8 dolari la ora) de imigranti ilegali din Romania sau Mexic? Mi se pare culmea ironie ca o minoritate precum cea a pocaitilor care mereu se plange (in Romania) de intoleranta (deseori reala, alteori imaginara) a majoritatii ortodoxe, sa nu aiba minima decenta de a extinde aceeasi biunavointa oricarei alte minoritati (minoritatea gay, inclusiv). Sau ce, credeti ca minoritatea dvs. are drepturi metafizice fata de alte minoritati? Nu, baci Petre, drepturile oricarei minoritati se dartoreaza aceluiasi stat de inspiratie iluminista pe care-l excoriati aici cand va simtiti lezati in maruntele dvs. prejudecati provinciale.

  5. Cnille nu cumva esti din ceata lor? ca tare le iei apararea ,doar nu-ti trece prin cap ca ne-am alatura acestor scursuri ale rasei umane printre care sint convins ca te incadrezi si tu

  6. Aș fi tare curios să știu ce gest ar fi meritat Reagan din partea dumneatale. Se pare că te-a călcat tare pe bătătură… Îmi vine greu să cred că ai aceleași motive ca „fotomodelele’ din fața portretului său. Sunt și alte păcate care ne scandalizează. De fapt ne scandalizează toate. De aceea ne pocăim de ele. Ce ar fi să te pocăiești și dumneata de retorica la adresa persoanelor de aceeași națiune cu dumneata pe care le faci babuini? Oricum, mă abțin să spun pe nume retoricii pe care o folosiți din ghetoul din care scrieți!

  7. Nu discut incidentul in sine (oricum Reagan ar fi meritat mai rau decat un simplu gest cu degetul pe care l-a facut oricine, o data macar), doar remarc faptul ca pocaitii romani din America comparati si doar cu co-religionarii lor americani cu apucaturi politice, ecomnomice si sociale similare, tot apar drept babuini judecand dupa retorica folosita la adresa persoanelor homosexuale. Astfel de retorica (in comentarii, mai ales), in pocaimea anglofona, doar la baptistii de la Westboroo se mai intalneste. Cred ca sint trei „pacate” care scandalizeaza ghetoul pocaiesc si anume: tutunul , alcoolul si evident, gay-ii.

  8. Ferice de poporul a carui Dumnezeu este Domnul….Ps.144.15.Casa Alba a fost construita intre ani 1789-1797,in timpul Presedintelui Washington,care a supraveghiat constructia Casei Albe..Primul Presedinte care a locuit in Casa Alba a fost John Adams in in anul 1800 si de atunci si pina acum toti presedinti ai USA au locuit in Casa Alba.De notat ca nici un Presedinte nu a transformat acest loc cu totul deosebit intr-un club murdar al homosexualilor unde in fata celor mai demni presedinti sa se petreaca cele mai obscene manifestari a acestor pacatosi SCIRBOSI asa cum ii numeste Scriptura in Lev. 20.13.etc.Sintem o tara Crestina si dorim sa promovam valorile crestine incepind dela Presedinte si pina la ultimul cetatean al acestei tari.Nu vrem nici un compromis cu PACATUL si mai ales cu acesti rataciti dela Cuvintele scripturi si dela comportamentul firesc (carnal) decazut.Doresc spalarea acestei murdari de pe fata Casei Albe si sa ramina curata pentru urmatorul Presedinte care as vrea sa fie un OM a lui DUMNEZEU,calauzit de Duhul lui Dumnezeu. Doamne ajuta.

  9. „Cum de sa ajuns ca Ca’sa Alba sa fie profanata in acest fel??? Ar putea sa-i fie numele
    si de acum inainte tot Casa Alba…???” Dupa cum scrieti,se pare ca deja i-ati schimbat
    numele ! Sic!

  10. Neprihanirea inalta pe un popor,dar pacatul este rusinea popoaralor.Prov.14.34.CASA ALBA a ajuns sa fie murdarita cu acest pacat scirbos Lev.20.13. Daca un om se culca cu un alt om cum se culca cineva cu o femeie,amindoi au facut un lucru SCIRBOS;sa fie pedepsiti cu moartea;singele lor sa cada asupra capului lor.” ASA VORBESTE DOMNUL”.La fel si in Rom.1.26-28; 1 Cor.6.9,10; 1 Tim.1.9,10 etc.,unde acest pacat mai este numit” sodomism” CASA ALBA este locul unde fiecare Presedinte din USA a depus juramintul de credinta cu mina pe BIBLIE si peste care sa cerut binecuvintarea lui DUMNEZEU prin rugaciune urmind ca acel loc sa fie un loc al prezentei Lui DUMNEZEU iar Presedintele un OM a lui Dumnezeu.Cum de sa ajuns ca, Casa Alba sa fie profanata in acest fel ??? Cum de sa ajuns ca acest pacat sa-si puna amprenta si pe Casa Alba ? Ar putea sa-i fie numele si de acum inainte tot Casa Alba cind pe fata ei sa pus aciasta pata murdara scirboasa ??? Sa ne rugam ca DUMNEZEU sa nu lase poporul acestei tari sa devina o rusine din cauza pacatului, ci sa de-a pocainta si intoarcere la EL la toti cei vinovati.Isaia 55.7.Sa se lase cel rau de calea lui…Faptele Ap. 3.19 Pocaiti-va si intoarceti-va la Dumnezeu…Tit. 2.11,12. Caci Harul lui Dumnezeu ..ne invata s’o rupen cu paginatatea si cu poftele lumesti…

  11. Decizia finala a Lui DUMNEZEU a fost nimicirea Sodomei si Gomorei dar nu inainte de a salva pe cei ce au fost ai Lui. Aceasta imagine a votato poporul american , sper sa se trezeasca la pana nu va lovi o noua urgie SUA.

  12. Pe la noi se spune ca acesta categorie de oameni sunt foarte inteligenti ,dar se pare ca este doar inteleptiunea veacului aacestuia, acesti Amarasteni o dovedesc foarte bine .Inceputul sfirsitului.

  13. Acesta este fără îndoială cel mai apropiat exemplu de „urâciunea pustiirii, aşezată în locul sfânt” pe care l-am văzut, sau despre care am auzit vreodată!

    Cum se se va mai simţi mândru cineva care ar fi invitat la Casa Albă în prezenţa lui Barak Husein Obama, după acest trist incident care produce o greaţă fără egal?

    În caz de indispoziţie stomacală romanii foloseau beţişoare de fildeş pentru a-şi induce voma. Cred că despre Seneca se zice că folosea versurile lui Nero cu acelaşi rezultat. De azi înainte se poate folosi imaginea sodomitului care pozează în faţa portretului lui Ronald Reagan, unul dintre cei mai respectaţi preşedinţi ai Statelor Unite ale Americii, ca să-ţi dea afară din stomac chiar şi ceea ce ai mâncat săptămâna trecută.

Lasă un comentariu