Convenția de la Seattle – serviciul divin de duminică dimineața

Știu că mulți dintre vizitatorii blogului au văzut live pe internet serviciile convenției. Pentru cei care vor să urmărească un mic crâmpei din cel mai mare eveniment românesc din afara granițelor Romàniei le ofer un mic video clip.

20120902-112441.jpg

8 gânduri despre „Convenția de la Seattle – serviciul divin de duminică dimineața

  1. Stimatul meu frate de credinta Petru ,daca faceti referire la mesajul meu sincer sa fiu ce am scris este cotat din Scriptura si acum fiecare poate sa creada ce doreste fiinca in zilele de azi asa este si la aceste lururi se ajunge .Dar cei care cred in mesajul Scripturii adeveresc ce este scris este adevarat si de folos.Nu am facut nici o aluzie la personalitatea dumneavoastra si chiar dimpotriva mesajul pe care l-ati expus a fost unul real cu care familiile se confrunta si cat despre dragoste aceasta se poate vedea din fapte.Eu doresc si pe maideparte fiecare sa fie calauzit in viata cu puterea divina si sa se ajunga la implinirea celor scrise pe paginile SFINTELOR SCRIPTURI
    fiindca atunci dovedim cu adevarat maturitate in toate si implinirea poruncii DOMNULUI ISUS.Provocarile vietii apar ,dar trebuie sa recunoastem cauza si sa nu fim ca Adam in gradina Edenului cand a fost cautat de Dumnezeu si nu a dorit sa raspunda din cauza greselii facute.Fratele meu de credinta Pete nu am crezut niciodata ca „droaia de versete” te incomodeaza .Doresti mesaje ce gadila urechile?Sint multe in ultimul timp si vor aparea si mai multe insa nu uita ce este scris in 2 Timotei cap.4 cu 1 la 5 fiindca iti va fi spre folosinta si vei primi o mare intelepciune.Nu doresc sa impotmolesc pe nimeni in alergarea ce a ales-o in viata si nici un indemn strimb sau de nefooloos nu doresc sa dau fiinca stiu ca dauneaza foarte mult ,dar sa nu uitam ce timpuri traim si din ce cauza .Mesajul conventiei expus in cele trei zile a fost unul de o mare folosinta omenirii si copiilor de azi ,dar depinde cat de adinc ajunge in inima persoanei si cat de mari ajung transformarile in urma celor auzite.Si DOMNUL ISUS in cei 3 ani si jumatate a explicat ,a facut semne si minuni si putini au interceptat mesajul ,iar la urma tragedia a fost si mai mare.Dar sa gandim si sa traim prin puterea DUHULUI care da viata si transforma si sa intelegem ca adevarata transformare se poate face prin dezbracarea corpului si gandirii firesti care ne duce in pacat ,dar ROADA DUHULUI ne duce la fapte duhovnicesti si care sint deasupra Legii.Iar acum dragii mei in acceptarea criticilor pe care le asum cu mult interes si chiar dragoste ,doresc ca; Dumnezeul nadejdii sa va umple de toata bucuria si pacea pe care o da credinta, pentru ca, prin puterea Duhului Sfant, sa fiti tari in nadejde!

  2. Viorel tare iti place sa dai o droaie de versete pe toate blogurile de parca numai tu ai stii biblia , ar trebui sa scrii mai putin si sa implinesti mai mult.

  3. Da a fost o conventie exemplara in programul diversificat ,iar mesajele de o mare valoare pentru cine ajunge sa le pretuiasca si sa inteleaga in ce consta slujirea !!!Ar fi bine ca tot ce s-a transmis sa fie inteles si in viata de zi aplicat pentru a ajunge la o noua transformare (Efeseni cap.$ cu 20 la 32 ) >Mesajul Scripturii mereu are importanta si putere de transformare daca este sinceritate ,dar daca ajunge inteles si folosit doar pentru ceea ce l-au folosit carturarii ,fariseii si unii dintre iudei ,atunci sa luam bine aminte la ce spune DOMNUL ISUS si mesajul ajunge relatat in evanghelia lui Matei capitolul 23.
    Speram ca sa ne fie de un mare folos mesajele si programul acestei conventii ,sa aduca transformari in viata oamenilor care pina acum nu au reusit sa inteleaga in ce consta adevarata slujire si pe maideparte fiecare sa inteleaga mesajul ap.Pavel din Romani cap.8;”12. Asadar, fratilor, noi nu mai datoram nimic firii pamantesti, ca sa traim dupa indemnurile ei. 13. Daca traiti dupa indemnurile ei, veti muri; dar daca, prin Duhul, faceti sa moara faptele trupului, veti trai.
    14. Caci toti cei ce sunt calauziti de Duhul lui Dumnezeu sunt fii ai lui Dumnezeu. 15. Si voi n-ati primit un duh de robie, ca sa mai aveti frica; ci ati primit un duh de infiere care ne face sa strigam: „Ava!, adica: Tata!” 16. Insusi Duhul adevereste impreuna cu duhul nostru ca suntem copii ai lui Dumnezeu. 17. Si, daca suntem copii, suntem si mostenitori: mostenitori ai lui Dumnezeu si impreuna mostenitori cu Hristos, daca suferim cu adevarat impreuna cu El, ca sa fim si proslaviti impreuna cu El. „

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s