Democrații nu-L vor pe Dumnezeu

După ce câțiva reporteri au sesizat că democrații au evitat orice referință la Dumnezeu și la Ierusalim, capitala Israelului, fostul guvernator al statului Ohio a propus introducerea în discuțiile Convenției democrate adevărul că America este o națiune creștină și crede în Dumnezeu, și amendamentul de a se reafirma Ierusalimul ca fiind capitala statului Israel. După ce moțiunea fost introdusă, ea a trebuit supusă de trei ori votului participanților, ca în final să fie acceptată în ciuda unei opoziții puternice din partea multor democrați. Se vede clar că partidul democrat nu mai vrea nicio referință la Dumnezeu și nu este gata să recunoască Israelul și Ierusalimul.

Pentru vizionarea clipului, faceți click pe imagine.

10 gânduri despre „Democrații nu-L vor pe Dumnezeu

 1. Suntem genertia cu cele mai concrete ‘atuuri’ ca suntem contemporani cu evenimente si derulari ,descrise in ultima carte a Bibliei. Doar aici gasim scris concret despre acel si acest numar – 666. El este pe ‘piata’. Cel putin in EU. EXEMPLE: In codul de bare pe diverse marfuri,produse. In multe,multe number,numere de telefon (in special la nr.mobile). In coduri de identificare ale angajatilor companiilor. (Company de asigurari,pensii ), ex. AIG. Cipuri, cod puncte pe incaltaminte. Un { . } punct doar ce se conecteaza la internet oriunde pe Terra. Un punct doar pe curele la barbati…Se mai pot da exemple. Deci iata unde ne afla-m in calatoria umanitatii spre eternitate. Posibil Europa sa aibe ‘parte’ de o invazie a unor tarii islamice,musulmane ! China nu va sta acasa. Pentru interese economice, si altele,in Europa , posibil sa fie in conflict cu Rusia ! China . Aceasta poate chiar inainte de Armaghedon…. De ce au stricta nevoie credinciosii,crestinii,in acest timp(?) este : O cat mai buna acumulare si umplere cu …cu Duhul Sfant. O traire prin credinta cat mai ‘autentica’. (Chiar de ne va ‘ajunge’ si o curea pentru copii ) La barbati desigur. Si la femei. Dar desigur ‘ in frunte ‘ cu pastori si preoti . Nu de constructii de biserici de toate riturile crestine,e nevoie acum. .. Cu cheltuieli enorme ani si ani,dotate standard,la trendul zilei,sa fim in rand cu lumea. Iar apoi sa hodinim bine cate-va ore acolo,ascultand expuneri,analize textuale si apoi inapoi la oalele, pardon,casele tale Israele. Unde este El,unde este Duhul Sfant din adunarile crestinilor ? In calatorie ? Are treaba ? Predicatori…Pastori…Preoti ? Doar conditia de ” doi sau trei ” se indeplineste . Unde este ? ” Nu umplu Eu cerul si pamantul ,zice Domnul ” ? Apropo de China : Trimisii ‘caprariilor’ europene in Parlamentul European ( cu ce mai salarii ) , spun bancuri. Cum va fii starea vremii in …2030 ? Se va anunta programul meteo: La Polul Nord : Ninsoare si gheata, la Polul Sud : Ninsoare si gheata, in restul Chinei… ploaie. O fii ceva adevar ? Posibil. Mai toti ‘minoritarii’ pamanteni dau faliment si vor zice…condu-ne tu,conduceti voi. Sunteti cei mai multi.” Un popor a carui limba nu o cunosti „… Da ,dar Mireasa va fii la ospat atunci. PS. O Isus ce scump ‘ brend de tara ‘ esti , pe zii ce trece . Vrem aripi si -o buna carma. Inceputul de dureri,valuri ale marii,vanturi,vijelii,furtuni sa decurga.Dar pe Ai Tai,sa-i zideasca,sa-i ridice. Orice Ai vrea Tu,orice am zice. Vrem finalul cel promis.Cel ce ni l-ai lasat scris. Spre inalturi nu spre abis.

 2. Noi nu cunoastem soaroacele ,dar stim ca prin faptele noastre ,bune sau rele,putem grabi venirea lui Mesia !. Tuturor prietenilor mei evrei imprastiati departe in lume ,departe in afara zidurilor Jerusalemului, am Datoria Crestina sa le arat cu blandetze dar si cu fermitate si curaj,ratacirea lor departe de Cale, departe de Adevar,departe de Viata !.De ce ura lumii fata de ei este mereu activata si dusa la apogeu ??!! . Simpu:ei au refuzat Dragostea promisa prima data lor, anuntata de Marii Profeti !.Acum noi ,in aceste timpuri tarzii,avem datoria sfanta sa le-o facem de cunoscut prin insasi atitudinea noastra fata de ei cat si fatza de cei ce-i urasc !.Crestinii din America mai au inca un cuvant de spus tuturor celor ce refuza cu incapatanare sa se roage pentru Pacea Jerusalemului !http://www.youtube.com/watch?v=KYtCanpBhVg.

 3. Oricare progres in umanitate,de cel puin 2000 de ani si ceva,s-a produs ,s-a realizat/obtinut,prin practicarea si aplicarea priincipiilor credintei in Dumnezeu si Mantuitorul Isus. Dezastrele s-au ‘intamplat’ in istoria recenta , (dupa Hristos ), prin si cu ‘aportul’ falsului crestinism. Punand inpreuna : Socialul plus ceva crestinism,se produce o dilutie,un amalgan,o falsa speranta pentru un viitor mai bun,mai performant,la acel moment. Cand dl.Prezident ad interim al US, cu un oarecare ‘ har ‘ spune: – Ne vom trage unii pe altii , ne vom ajuta unii pe altii…Aici intervine o gandire ilogica a realitatii vietii contemporane. O viziune a viitorului, ‘ in ceata ‘ neclara. Amatorism si incredere in doar capacitatile umane.Prin ‘ noi insine ‘ ( care produce-m faliment ), fara delimitare,separare a ceea ce este negativ in viata social-politica, cei performanti care tintesc sa duca natiunea,carul mai sus ,mai departe,nu reusesc. Zero profit. Pasul pe loc.Cheltuieli materiale si umane.Regres.Dar oare cei performantii sunt liderii,in mai toate perioadele istoriei ? Trendul mondial se duce spre confirmarea si inplinirea,uimitoare poate, a prezicerilor biblice. A profetiilor. Cine nu tine cont/seama de ele , este un fals . Un inselator , cu alte viziiuni si scop/scopuri. Cine-i insufleteste ? Oare cine ? Evident inselatorul omenirii. Indeosebi a celei dezbinate,in gandire si comportament. Cea ce da si face conportamentul une-i natiuni,este : Crezul ei,filozofia in care crede. Sa renunte Natiunea Americana la fundamentul si crezul care in doar cca 200 de ani,au facut-o : Cap si nu coada ? ? ? Atunci timpul este ‘ tarziu ‘ avansat , pentru mapamond si vor fi demarate evenimentele de sfarsit ale ‘ diriguirii ‘ umane pe pamant, pentru revenirea Mantuitorului ( evident cu biserica luata ) Revenire pentru aducerea pacii mult dorita de mii de anii. Vedem un amanunt. Se va intampla ‘ ceva ‘ cu US , astfel incat , Israelul va ramane fara sprijin uman,astfel Dumnezeu va intervenii in mod direct,concret,supranatural,fara interventia omului. Este ‘ activat softul ‘ pentru anihilarea inteligentelor crestine de pretutindeni, cu ‘surogat’ crestin,cu imitatie,fals,pentru a se produce increderea in om,intr-un lider universal. Aici este examenul umanitatii contemporane. In cine ai crezut. Cine a locuit in tine. Dumnezeu sau reversul.Dumnezeu sau o minciuna. Dumnezeu sau surogat de Dumnezeu.Diavolul. Usa este parca tot mai ingusta,tot mai strampta. Se inplineste cea ce cerem : Vie imparatia Ta. Deci curaj si sa fiim : Pe pace. El va lucra. El va lupta pentru noi. Vai de lume,vai de cei nemantuiti ,vai de potrivnicii Duhului Sfant . Duhul Sfant a fost trimis si lasat de Isus, inlocuitor la conducerea celor credinciosi .

 4. Atita timp cit asa zisii crestini Romini, Americani si de alte natiuni continua sa voteze pentru un partid care sta cu toata ideologia impotriva oricarui bun simt crestinesc pentru ca li se da „bunuri si welfare” (stim ca multi primitori de bunuri lucra la negru), partida Democrata va avea posibilitate sa stea la putere si sa continuie sa sfideze orice lege data de D-zeu. Unul nu se poate numi crestin nascut din nou atita timp cit se aliaza cu oameni care nu fac altceva decit sa avanseze un mandat dracesc (homosexualitate, avort, programe sociale care nu fac altceva decit sa puturoseasca omul, etc). „Ce are de aface Lucifer cu D-zeu sau Lumina cu intunericul” sau „Nu puteti sta la masa dracilor si la masa lui D-zeu”. Cum spune si Rush Limbaugh, nu exista compromis intre sfintenie si murdarie, comunism si capitalism, D-zeu si Mamon. D-zeu ne-a chemat sa votam cu adevarul (asta nu inseamna ca toti Republicanii sint ingeri), si Biblia da dovada ca D-zeu se implica in viata politica a unei natiuni. Legea lui Moise prezinta moraluri si pedepse, unde politica si credinta se unesc sub un singur stindard. O viata morala influenteaza calea politica a oricarei natiuni sau invers si dovada sa vazut la conferinta partidei Democrate. Nu exista o separare dintre stat si biserica ca si cum nu exista o separare dintre dragostea lui D-zeu si abilitatea de a inhala aerul in plamini, caci fara dragostea si mila Lui, am muri intr-o secunda. Compasul moral dicteaza directia politica a acestei tari asa cum a directionat Israelul Vechiului Testament. Fara moral dumnezeiesc, nu exista compasiune, respect fata de batrini, de D-zeu, de cei fragezi, vaduve, orfani sau cei nevoiasi, unde legea junglei produce un sistem chaotic de care cei fara frica de D-zeu produc crime in numele bunastarii celor multi. Patorii sint obligati sa invete poporul sa voteze cu moral dumnezeiesc pentru o partida care inca tine la valorile Constitutiei Americane, valori care sint eterne si de neschimbat: One Nation, Under God.

 5. Este adevarat. Dumnezeu se foloseste de oameni dedicati.Credinta imbinata cu fapte.A arata societatii,prin toate mijloacele posibile starea si directia spirituala a natiunii nu este o optiune ci o indatorire. Unii argumenteaza ca aceasta atitudine ar fi politica,incompatibila cu
  preceptele crestine,dar ei omit faptul ca Dumnezeu lucreaza prin oameni sau biserici care
  transmit in permanenta mesajul salvarii ,societatii careia apartin.De aceea,eu cel putin,apre-ciez mesajele cu destinatie in plan social pe blog, cu tenta de atentionare dar si de constientizare.Doamne ajuta.

 6. Studiind recent mijlocirea lui Moise pentru popor, am înțeles că nu e suficient să stai înaintea lui Dumnezeu în rugăciunea de mijlocire, ci trebuie să cobori în vale, în mijlocul comunității, și să faci ceea ce poți pentru îndreptarea răului comis. Credința noastră trebuie îmbinată cu activismul. }n final va vi decizia lui Dumnezeu cu privire la soarta noastră ca națiune.

 7. Da,este adevarat.”Ingaduinta Domnului”. Dar de multe ori aceasta ingaduinta nu este inteleasa…profetul Habacuc a fost confruntat cu intelegerea acestei „ingaduinte”.Situatia din tara era una de criza spirituala,se agrava sub privirile lui,si Domnul nu intervenea.Dupa ce a coborat din Turnul de Veghere,a inteles ca exista un plan a lui Dumnezeu,si ca EL are totul in control.A devenit rabdator,dar si ingaduitor ! Ne punem multe semne de intrebare privind
  destinul acestei natiuni…dar consolarea si rezolvarea apartin,la timpul potrivit,lui Dumnezeu !
  Pana atunci…”mareste-ne Doamne credinta”

 8. Îngăduința Domnului e prilej de pocăință pentru unii și pedeapsă pentru alții. America are prea multe și prea mari păcate ca să fie scutită de astfel de politicieni.

 9. Problema se mai pune „de ce ,si pana cand Dumnezeu ii mai ingaduie pe ei” ! pentru ca,
  sigur nu ii mai vrea !

 10. Draga fr.. Petrica

  Problema nu se pune daca democrati il vor pe D-zeu, ci daca D-zeu ii vrea pe ei.
  Cu o platforma care da liber la uciderea copiilor nevinovati(avortul) si dreptul la casatorii intre persoanele de acelasi sex, nu vad cum D-zeu mai poate fi parte la ceea ce fac ei.Cuvintele sunt ieftine, realitatea este foarte trista.
  Intrebarea se pune? Cum poate un crestin adevarat sa voteze cu acesti oameni?
  Trist dar adevarat, sunt multi care se numesc ‘,,crestinii” si continua sa voteze cu acesti netaiati inprejur!

  Mike Olari

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s