10 gânduri despre „Filozofia lui Obama la lucru

 1. din pacate se aplica si in biserici… fara sa dau nume, chiar foarte recent, unul din „fruntasii” bisericii a zis in fata poporului: „m-am saturat sa ascult prostiile voastre” „i don’t care ce ziceti voi, chestia respectiva nu e valabila”, desi o majoritate covarsitoare din biserica vroia asta, fiind deja stabilit prin vot… asa ca sa nu va mire despre ce se intampla in politica. nu conteaza pe cine o sa votati, va iesi cine trebuie. acel care nu va urma politica stabilita de catre „elita” satanista ce conduce lumea din umbra, va fi defaimat, i se vor inscena lucruri, eventual asasinat ca multi alti presedinti americani ce au platit cand s-au atins de banii sau bancile lor… nenea obama nu face altceva decat sa incerce sa isi atraga voturile acestei paturi sociale ce nu vrea sa munceasca prin oferirea de false promisiuni de welfare sau food stamps, eventual drepturi pentru ilegali. nimic din acestea sau prea putin vor fi indeplinite, totul facand parte din joc. valoarea food stamps-urilor a fost mai mare pe vremea lui bush jr decat dupa el…

 2. . 🙂
  . 🙂
  da, la noi voteaza ei in locul nostru. 😦
  DNA a stabilit 1milion 500.000 de furaciuni,
  aualeuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
  cinstitii si corectii nostri;
  mai erau si niste frati pe aici care ii sutineau pe acesti comunisti
  carora le e frica de agenturilii straine;
  ba o sa intre la puscarie,
  nu o sa mai ajunga la agenturilii straine;
  a facut Domnul dreptate M I R;
  speram si pe mai departe.

 3. Apropo de gemetele poporului,stiti ce zicea Mark Twain ,intr-o clipa meditativa despre politicienii si politica timpului lui :
  „Daca prin vot am putea schimba ceva,nimeni nu ne-ar mai lasa sa votam”

 4. Scaunul gol va deveni un simbol al politicianului de azi. În primul rând că nu aude gemetele poporului și nici nu face nimic. Este o absență de vază.

 5. …la asta m-am referit si eu ! taria consta in faptul de a nu renunta. Cuvantul si Adevarul trebuie propovaduit …precum samanta semanata…mai departe e treaba lui Dumnezeu.
  (unii seamana,altii uda…iar Dumnezeu face sa creasca.

 6. E teribil bine-inteles,dar tocmai aici este farmecul…nu oricine poate !-(numai cel tare.)

 7. Petrica, go ahead ,make mai day ! (actually you did) . Mi-ar fi placut sa te vad si pe tine ,l-a Conventia „voastra”, vorbind si tu cu un scaun gol(deserted) !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s