33 de gânduri despre „Misionari români arestați în Indonezia

 1. Titel Maghiar , Mantuitorul sa-ti intareasca pasii ,cugetul si inima pe drumul lung ce l-ai pornit cu EL !. Sa poti cu bucurie sa iei pe umerii tai tineri Crucea lui Hristos in fiecare zi , iar sub povara ei sa poti sa-i zambesti celui ce te va scuipa si te va palmui !.Multi sunt cei ce zic ca-L cunosc si putini sunt cei ce au binecuvantarea sa simta fiorul Dragostei Lui pentru omenire , urcand pe Dealul Golgotei !
  God bless you !

 2. Multumesc de incurajare ! oricum am trecut cu vederea ! ma intereseaza doar parerea Celui ce il slujesc ! dar am facut un mic comentariu cam care este adevarul ! multa pace ! Gbu too my brother !

 3. Titel nu pune la inima toate , caci mai sint si azi Tobia si Sanbalat la lucru .Domnul Isus va va rasplati osteneala.GBY brothers

 4. Multumesc frate Mihail de incurajare ! Rugativa.va pt noi incontinuare daca aveti pe inima lucrarea asta ,avem inca nevoie de rugaciune ! multa pace !

 5. scumpul meu frate vreau sa iti spun ca am avut calauzirea lui Dumnezeu Si nu am mers de capul nostru .. sunt misionar in lumea trasculturala de multi ani Si suntem oameni maturi care am stiut la ce ne expunem dar am ascultat intai ce a zis Domnul.. asta este mai important decat ce ne spun oamenii .. pot fi contactat pt mai multe informatii .. este bine sa stiti adevarul nu informatii din stiri ! Multa pace

 6. Va salut respectos pe toti ! Sunt Titel Maghiar unul din cei 4 baieti arestati. Am citit Si eu putin comentariile, cred ca inainte sa spui ceva trebuie sa ai o baza ca informatia Si ceea ce sustii este adevarat! Se spunea aici ca am impartit biblii pe strada, vreau sa va spun ca noi nu am impartit nici macar o biblie pe strada Si nu aveam nici o biblie la noi cand am fost arestati. Sa imparti biblii pe strada intr-o tara ca Indonezia nu mai ajungi sa fii arestat pentru ca esti executat in.strada , nu se poate face asa ceva. Noi am fost luati din aeroport la intoarcearea noastra spre casa. Noi am dus doar un transport de biblii in Maluku , le.am predat fratilor misionari de acolo Si cineva de nationalitate indoneziana care a vazut ce sa petrecut fiind printre cei crestini a fost Si a anuntat politia (multi fac asta din cauza saraciei Si lipsa banilor ..Si ca sa mai castige ceva a fost Si a anuntat ce noi am facut ) .. noi am.plecat de acolo in.Bhutan am stat 10 zile Si la intoarcerea spre casa cand am schimbat avionul in Maluku eram asteptati de politie .. ne.au arestat .. nu aveam nici o bilie la noi. Faptul ca.noi am fost arestat nu s-a inchis statul indonezia Si.nici nu s-a pus interdictie vreunui misionar .. sunt informatii gresite .. romanii primesc mai greu viza in asia sau africa ca sa mearga ca misionari Dar nu este din cauza nostra .. nu suntem noi singurii care am dus biblii ..sunt sute de misionari care merg Si fac asta Si lupta ca evanghelia sa ajunga pana la …. capatul pamantului .. pentru cei care vreti sa stiti mai multe detalii ma puteti contacta : titelmaghiar@yahoo.com ; titelmaghiar@gmail.com ; sau pe facebook Titel Maghiar
  in privat putem vorbi mai multe ca aici !
  nu am plecat acolo de capul nostru, lucram cu o organizatie destul de mare in america Si mergem in misiune de ani de.zile ! va doresc toate cele bune Si Domnul sa puna dragoste intre noi sa ne iubim Si sa nu mai criticam asa mult , cred ca avem nevoie de dragostea dintai Si dragostea care au avut.o ucenicii Si au luptat pana la moarte Si nu au dat inapou dupa primele amenintari , cred ca la asta suntem chemati sa mergem pana la moartr pt Domnul nostru scump Si drag care a suportat totul pentru mantuirea noastra ! Dumnezeu sa va binecuvinteze pe toti !

 7. Multumesc frate Petru pt raspuns , am intrat intamplator aici si pentru ca sunt unul dintre cei patru vreau sa va multumesc ppentru rugaciune Si ca ati fost alaturi de noi ! Dumnezeu sa va binecuvinteze !!

 8. (da, mai avem si presedinti si oficine) –dar care se lauda cu munca si succesul altora, care infruntind primejdii si bariere de tot felul, cheltuind doar banii lor – incearca si de multe ori reusesc datorita apropierii(de) si credintei lor, in Dumnezeu.Acestia cu credinta ca a celor trei tineri din babilon, ceilalti cu lauda desarta -parafrazind fabula , musca la arat.

 9. In 15 sep la orele 5.18 in finalul postarii scriam avind un imbold . Acuma urmeaza sa-i primim pe fratii nostri care, pentru marturisire nu trebuie sa mai spuna aproape nimic. Dar ce vor spune gazdele care ii vor primi? Ca avem suficiente conditii ca sa-i putem primi mai mult decit regeste.
  Cit despre strategie, a functionat si de data aceasta regula ” cu nici un chip n-am sa va las””””” sunt cu voi pina la sfirsitul veacului”””””” dar trebuie spus doar atit: este vorba de crestini care au nadejdea si increderea in Dumnezeu.Neconditionat.Slavit sa fie Dumnezeu ca si-a proslavit numele pentru ca sa vedem ca este in controlul tuturor lucrurilor, ca asculta inca rugaciunile copiilor LUI, …( da , mai avem si presedinti si oficine de interventie, si aceasta nu este rau daca lucreaza sub calauzirea Duhului Sfint)
  Cei cu studii militare si de strategie stati cuminti.Este vorba de credinta si dragoste de slujire a lui Dumnezeu. Alt front, alte reguli. Ale Domnului si Mintuitorului nostru.

 10. Dupa cum ai vazut Mike, stam bine. Ne adunam cu miile, ascultam predici frumoase, cum zicea Gabi Bogdan, spuse cu vina umflata, avem zarafii la usa sa nu intre nimeni peste noi, uneori nici chiar crestinii daca sunt din alta tabara, scaunele de calitate, sonorizare de sute de mii de dollari, sali platite gras ca in aer liber, prin parcuri sau pe malurile lacului nu este voie.Asta a facut Isus o data, deci nu mai este de noutate.Iarta-ne Domane. Deci intr-un cuvint, stam bine. Mai ales ca mai dam cu mina tremurinda cite un gologan cica sa sustinem pe cei care , fara o strategie bine pusa la punct se duc si se baga in viata altora, asa fara sa intrebe pe nimeni daca vor sau nu il vor pe Domnul Isus. Cita impolitete. Stam bine.
  Musulmanii au vazut un film de desene animate si ne fac viata grea in tarile noastre, acasa la noi, iar noi, sigur ca da, „ii iubim” si stam cuminti sa nu-i suparam si mai tare. Da.Noi stam bine la capitole, mai rau stam cu „mersul pina la capatul pamintului” ca doar nu avem cui lasa bussinesss-ul nostru, noi nu ne incredem in om, ca asa am citit. Asa ca nu putem face decit cit se vede(sau se mai si aude).Intreb si eu asa ca un copil nesabuit: oare Dumnezeu a vorbit numai unor romanasi amariti si saraci? ( ca Isus spune de saraci este adevaarat) Dar oare de ce nu se aude in Portland, in Chicago, in Phoenix, in America? Dar sa imi cer si iertare.In America se auzea cind erau mai saraci, asa este, acuma ei sunt „primii”, cei mai tari, nu se cade sa mai slujeasca, ei platesc, ei sustin, ei ajuta ba prin Jugoslavia, ba prin Irak, ba prin Afganistan, ba prin Hirosima si Nagasaki, ba te mir pe unde se mai aude…
  Mike, a ramas o singura speranta. Cuvintul biblic spune ca musulmanii vor fi nimiciti pina la unul. Pina atunci, harul si pacea sfinta sa-ti umple inima.

 11. Gabi,
  Vorba lui C.I….”ce nu ai inteles acum despre aceasta conventie, vei intelege mai tarziu” (parafrazat un pic)… asta e…de se intampla aceleasi lucruri la Peniel, C.I. ar fi numit.o „Festivalul Firii” si altele…..

  PS–oricum, f bune observatie….ce vad eu adesea prin conventiile (mai ales cele cultice) este ca sunt doar un ‘Pep Rally’ unde adevarata agenda este altceva decat ar trebui sa fie….

 12. Timpul a si sosit –musulmanii egipteni au crucificat un crestin care a marturisit ca a fost mintuit de IISUS. adevarati crestini care vor primi cununa – noi cum stam la capitolul CREDINTA inpletita cu FAPTA???

 13. Gaby sint profund impresionat de sensibilitatea ce o detii pentru adevaratii slujitori ai DOMNULUI ISUS.Ucenicii DOMNULUI ISUS si nici Domnul Isus nu a dorit reclama fariseilor si carturarilor .Deci si azi se intimpla la fel ;un slujitor adevarat nu are nevoie de reclama si nici de recomandare din partea Sinedriului.Sint multe lucruri greu de inteles cu privire la adevarata slujire si cu privire la adevaratii slujitori ai DOMNULUI ISUS.Cine le intelege ajunge fericit si nu cade in capcana slujitorilor care se pretind si ” se prefac in slujitori ai neprihanirii. „Speram ca tot mai multi sa ajunga luminati si sa ia exemplul acestor persoane smerite si cu putere de a lupta pentru o adevarata slujire in Imparatia DOMNULUI ISUS fiindca in 1 Petru cap 4 gasim scris;”10. Ca niste buni ispravnici ai harului felurit al lui Dumnezeu, fiecare din voi sa slujeasca altora dupa darul pe care l-a primit.
  11. Daca vorbeste cineva, sa vorbeasca cuvintele lui Dumnezeu. Daca slujeste cineva, sa slujeasca dupa puterea pe care i-o da Dumnezeu: pentru ca in toate lucrurile sa fie slavit Dumnezeu prin Isus Hristos, a caruia este slava si puterea in vecii vecilor! Amin.
  12. Preaiubitilor, nu va mirati de incercarea de foc din mijlocul vostru, care a venit peste voi ca sa va incerce, ca de ceva ciudat care a dat peste voi; 13. dimpotriva, bucurati-va, intrucat aveti parte de patimile lui Hristos, ca sa va bucurati si sa va inveseliti si la aratarea slavei Lui. 14. Daca sunteti batjocoriti pentru Numele lui Hristos, ferice de voi! Fiindca Duhul slavei, Duhul lui Dumnezeu, Se odihneste peste voi. 15. Nimeni din voi sa nu sufere ca ucigas sau ca hot, sau ca facator de rele, sau ca unul care se amesteca in treburile altuia. 16. Dimpotriva, daca sufera pentru ca este crestin, sa nu-i fie rusine, ci sa proslaveasca pe Dumnezeu pentru numele acesta.
  17. Caci suntem in clipa cand judecata sta sa inceapa de la Casa lui Dumnezeu. Si, daca incepe cu noi, care va fi sfarsitul celor ce nu asculta de Evanghelia lui Dumnezeu? 18. Si, daca cel neprihanit scapa cu greu, ce se va face cel nelegiuit si cel pacatos?
  19. Asa ca cei ce sufera dupa voia lui Dumnezeu sa-si incredinteze sufletele credinciosului Ziditor si sa faca ce este bine. „

 14. Mosule drag, sigur ca dragostea pentru Domnul Isus trebuie sa o dovedim neconditionat.
  Nici un crestin veritabil nu o va face in acest fel,ca fratele Radu, cu tot felul de socoteli mestesugite.Si , chiar daca i se explica , tot mai sustine, ca eu cred ca este adevarat ce se spune in Proverbe 18 cu 2, dar sa nu te necajesti.Si ca sa vezi Mosul meu drag ca eu citesc biblia, nu ca unii care vorbesc de „strategia ” ap Pavel ca despre o stiinta. Dar de ce nu spune de cite ori a fost batut, cum a ajuns si pentru ce in lanturi, unde era cind cinta cu Sila de se cutremurau toate pina la cer? Oare numai in biblia mea este scris ca ap Pavel ajunsese ca o aratare la lume, ca cei mai de pe urma? Ca rabda de foame si frig, el care a fost ales de insusi Dumnezeu ca sa ne aduca si noua mesajul scump al mintuirii? Oare chiar ne incurca si ne-am obisnuit asa de tare cu traiul bun, in democratie, in libertate incit putem spune orice?
  Oare nu scrie in toate bibliile ca ap Pavel lucra cu miinile lui si cu ceilalti misionari tocmai pentru a nu fi o povara….of Mosul meu….Intr-o zi , bine’nteles dupa ce vom termina de sarbatorit un an, zece sau cine mai stie citi de cind suntem bine-merci, caldurica la termostat, AC ca sa nu asudam prea tare de la meditatii, precum si alte „binecuvintari” care ne vor pierde cu totul…. Da, orice vreme isi are vremea. Acuma a fost vremea acestor viteji care il onoreaza pe Domnul Isus cu tineretea lor, cu energia lor, cu vietile lor.Ei intr-adevar s-au lepadat de sine, si-au luat crucea si au pornit pe urmele Domnului Isus.Noi , multi dintre noi nici macar nu putem intelege, da sa mai si facem ca ei?
  Bunul Dumnezeu sa-i imbarbateze acolo pe unde au ajuns tiriti de pagini si Domnul sa le dea biruinta. Apoi , cind vor veni prin adunarile noastre , Doamne ce sarbatoare va fi…Iar gazdele se vor face (poate) micuti in spatele amvoanelor cautind protectie ca ce altceva o sa poata ? Mult har si pace sfinta.

 15. „Cat despre voi ,pana si perii din cap ,toti va sunt numarati „.Comparativ ,mai bine ,mai ziditor si mai exemplar ramane fapta si riscul asumat de acesti tineri temerari penticostali ai neamului nostru ,impartind peste mari si tari Biblii paganilor pe strazi si in public, decat lancezeala teoretica si teologica ,etnic-doctoral-amvonala,comfortabila ,profitabila si lipsita de riscuri . O „slujire”bine calculata si la nesfarsit regizata „strategic”de cei ce nu vor sa riste pentru Hristos ,in viata lor, nimic !.Nici Cortina de Fier ridicata de Blocul Comunist nu oferea trecere libera, lipsita de riscuri si pericolul mortii , celor ce doreau arzator sa o treaca clandestin si sa-si dobandeasca libertatea ! . Ferice de cel ce alearga din rasputeri si plin de curaj ,la timp si ne-la-timp ,spre tinta desavarsirii ,constient ca pentru asa risc,asa pret si asa alergare,sunt multi chiemati, dar foarte putini alesi !. In final , Imparatia Cerurilor nu este ceva usor de urmat si apaucat ci se ia cu navala !. Sosesc vertiginos timpuri cand crestinii vor fi arestati puhoi ,dusi legati in pietze , urcati pe esafodul casnei si torturilor ,iar in fatza unei morti lipsita si dezbracata de orisice strategie, vor suferi o triere si o alegere decesiva , intre Da ! si Nu ! . Ferice de cel ce va putea sa onoreze pe Mnatuitorul cu o astfel de moarte !.

 16. Dienutsa Te rog nu te supara ca unii dintre noi au sarit sa te puna la punct pentru parerea ta. Iarta-ne ca prea repede stim sa punem la punct pe cei ce sunt de alta parere cu a noastra. Continue sa citesti articolele scrise pe acest blog si nu neaparat comentariile. Dumnezeu te iubeste foarte mult, asa cum esti

 17. Si draga MIR,cu tot respectul,dar nu ati inteles ce am scris.Cred ca e asemanator cu postarea iluzionistului Blaine. Toata stima pentru CURAJUL si INTENTIA celor patru tineri…
  dar,dupa prima experienta , cred ca trebuiau sa nu o mai repete si a doua oara.Un misionar
  in primul rand are nevoie de o CALAUZIRE speciala de la Dumnezeu prin Duhul Sfant.Uita-te la Pavel cand a trecut in Macedonia. In pofida vointei lui,el a primit o ruta de urmat-si a reusit,a vestit Ev.si nu a ajuns (imediat) in alta parte,cand a pasit in Europa !
  Curajul si intentia,foarte bune de altfel ,nu sunt suficiente..trebuie ascultare,intelepciune,pri-
  cepere si incredintare precum si CUNOASTERE ferma a ceea ce vrea Dumnezeu;in cazul acesta nu se intampla gresala. Si astfel eram chemati sa ne rugam pentru propasirea lucrarii
  de distribuire de biblii.Acesta a fost scopul misiunii.Acum am parasit scopul,nu stiu in ce masura realizat si ne rugam ptr.altceva :eliberarea lor.O facem,dar cred ca daca Dumnezeu ia trimis acolo,atunci nu i-a trimis pt.a ne pune pe noi sa mijlocim eliberarea lor,ci pt.a face o lucrare,sanatoasa,la fel cum a facut Pavel.Cred ca trebuia cu mai multa seriozitate luata hotararea pentru aceasta actiune,periculoasa de altfel.
  S-a gandit cineva la consecinte…oare acelora care vor urma,nu le va fi acum mai greu ?,legile si urmaririle nu vor fi mai aspre ; ori asta nu prea conteaza ?

 18. Cu mine vorbesti? Daca vrei sa sti nu sunt credincioasa dar nu am nimic cu cei care sunt. Sa faca ce vrea dar sa fie atat de nepasatori de ei.. Nu imi place asta.
  PS:O sa stau acasa.

 19. Matei 27;32, l-au silit sa duca crucea…. vorbesc de Simon din Cirena.
  imprejurarile nu se potrivesc. sigur ca Cuvintele Domnului sunt si raman adevarate pentru todeauna.
  Voi ramane soidar cu toti cei ce intr-un fel sau altul raspandesc Evanghelia cu jertfire se sine,
  iar cei ce o fac altfel, Stapanul va avea in vedere aceste situatii.

 20. .Atentie mare,dragii mosului la atitudinea crestina ! . Lasati copilariile la oparte !. In afara de critica ,la ce altceva ziditor ne avantam fara a sta pe ganduri ??!!. „deaccea ,pe oricine Ma va marturisi inaintea oamenilor, il voi marturisi si Eu inaintea Tatalui Meu care este in ceruri ;dar de oricine se va lepada de Mine inainta oamenilor, Ma voi lepada si Eu inaintea tatalui Meu care este in ceruri ;Sa nu credeti ca am venit s’aduc pacea pe pamant;n’am venit sa aduc pacea ,ci sabia. Caci am venit sa despart pe fiu de tatal sau, pe fica de mama’sa, si pe nora de soacra’sa .” Matei 10:32-35. Traim timpurile in care contribuim involuntar si cu tot elanul marsaviei si a rautatii la grabirea intoarcerii Marelui Judecator!. Contribuim la racirea dragostei , a despartirilor , a ruperilor de biserici ,ruperi si certuri de familie si comitet,pline de egoism si ura, lupte familiale cu denigrari,amenintari si acuzari de ordin politienesc si juridic ; si prin atitudinea noastra demonstram exemplar lumii pacatoase ,ca suntem mai formali ,mai rai si mai neinduplecati decat ei !. Vorbind cu si din profunda si vasta experienta ,va indemn sa citim mai departe ,tot la Matei 10: 36- 39 : ” Si omul va avea de vrajmasi chiar pe cei din casa lui ! .Cine iubeste pe tata, ori pe mama ,mai mult decat pe Mine, si cine iubeste pe fiu ori pe fica mai mult decat pe Mine, nu este vrednic de Mine. Cine nu-si ia crucea lui , si nu vine dupa Mine ,nu este vrednic de Mine. ” Si draga Radu Oprea , te intreb ,ce la determinat pe Simon din Cirena,in vazul tuturor sa se decida sa se aplece ,sa duca el crucea Mantuitorului nostru ?;chiar in mijlocul multimii inversunate si plina de ura , ce-l scuipau si-l loveau pe Isus cu lovituri necrutatoare??!! . Un exemplu public ,demonstrativ ,de pur altruism crestin !. Acela era primul ,iar al acestor patru tineri penticostali roamani ,pe strazile unui oras pagan, are aceeasi valoare ,mult mai eficace decat orsice strategie aranjata de serviciul de taximetre ori transport pe roti !. Nu uita , te rog dute inapoi in acelasi capitol si citeste-l tot ,cu mare atentie !. Si acum ,doresc sa inchei cu ultimul verset : ” Cine isi va pastra viata ,o va pierde ; si cine isi va pierde viata ,pentru Mine, o va castiga ” .

 21. Danielutsa , stai acasa linga logodinc ,ca esti mai in siguranta, si lasa pe cei care nu tin la viata lor de dragul evangheliei ,si se gindesc sa salveze cit mai multe suflete sa-si faca misiunea la care i-a chemat Domnul. Pavel ,cind i-au spus ca il asteapta lanturi ,s-a razgindit nu-i asa?. Mai bine pune genunchii jos si te roaga pentru ei si pentru tine sa te ierte Domnul de aceste ginduri.

 22. Apropo…toata aprecierea pentru curajul si intentia celor patru misionari.desigur trebuie sprijiniti in rugaciuni,dar cred ca merita judecat mai presus decat aspectul sentimental,dar
  bineinteles a nu diminua solidaritatea crestina. Dupa actiunea lor de prima data,oare nu se impunea o schimbare de „strategie”…simplismul misionarii lor a dus la esec. Cate biblii au putut impartii pe strada,poate cateva. A meritat ? Rezultatul poate sa fie inchiderea totala a
  granitelor unui stat,in care de bine de rau,cel putin se mai putea intra cu pasaport de crestin.
  Este adevarat „mergeti in toata lumea si vestiti evanghelia” dar oare oricum ? Decat o
  actiune poate copilareasca,nu se impunea mai bine sa fi luat legatura cu anumite persoane
  crestine din zona,pt.a elabora un plan bine gandit si apoi reusit.Daca au reusit sa introduca
  biblii intr-un stat musulman,reusita trebuia fructificata,plasandu-le la credinciosii locali,care
  sigur mult mai usor si mai sigur le puteau plasa,si acolo unde era chiar nevoie.Asa ce au facut…inca din fasa,actiunea lor a fost stopata…pe strada ! Iti pui intrebarea,oare a meritat
  pentru cateva biblii sa compromiti o strategie in ansamblu, de a evangheliza o tara,care
  totusi era cel putin accesibila ? Sunt de acord,ne rugam…dar pentru ce? pentru evanghelizarea unei tari sau (nici nu mai apucam ),ca trebuie sa ne concentram pentru
  eliberarea unora care nici nu au inceput bine sa se acomodeze cu pamantul musulman.
  Perioada marilor misionari si-a atins apogeul prin sec.19,cand datorita trezirii spirituale
  din Anglia,sute (si Livingstone) au plecat cu evanghelia in lume…dar conditiile de atunci
  erau diferite fata de timpurile noastre…aproape intreaga lumea coloniala facea parte din
  imperiul britanic. Acum,situatia este complet alta: tari musulmane,cu populatii mari,au
  adoptat in constitutiile lor oponenta totala fata de crestinism. In aceste conditii,evanghelizarea in „plimbare” pe starada implica un risc extrem de nereusita.
  Toata aprecierea pentru tinerii nostrii misionari,dar se pune intrebarea : a meritat zborul pana la Jakarta ? Oricum suntem alaturi de ei.Doamne ajuta !

 23. apropo de misionari… La conventie am vazut vreo doi sau trei.. unul era misionar in Indonezia

  S-a pierdut 1 ora cu salutari de la o multime de „pastori”( majoritatea ” facuti” nu „chemati”)
  O ora in care am auzit la nesfirsit „sint aici cu sotia mea”

  No kidding… da cu cine altcineva sa fi venit frate?

  Unul a venit cu o reclama de vreo 5 metri si si a pus-o in fata podiumului…

  DAR nu-mi amintesc ca acei „mici misionari” sa fie recunoscuti …. ( cu exceptia fr. Cameroon)

  Se prea poate ca acesti „mici misionari” sa nu fi venit cu „sotiile”

  Poate nu au fost ordinati

  Poate nu au inceput nici o bataie duminica dimineata in spatele amvonului…

  Sau poate daca o sa-si puna un nume ( Misionarul Alfa eventual ) atunci cineva o sa-i bage in seama

 24. Nu puteau sta acasă pentru că Îl iubesc pe Domnul și Mântuitorul lor Isus Christos care a poruncit să meargă cu Evanghelia la orice neam. Am fi și noi astfel de păgâni dacă niște misionari ca ei n-ar fi riscat să vină cu Vestea bună la noi.

 25. Dar daca stiau ca in Indonezia te aresteaza, bate si chiar omoara pentru religia lor de ce nu au stau acasa? Am inteles ca aveau si logodnice si urmau sa se casatoreasca.
  Vai de ei!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s