Agape picnic – impresii

 

Revista „Clubul Presei Transatlantice” a publicat ieri articolul scris de Marius Comariță: „Romanian Autumn Picnic at Anthem Community Park in Arizona”. Scris cu deosebit talent și cu un ascuțit simț al detaliilor, Marius ne delectează cu imaginile greu de uitat de la evenimentul organizat recent de Biserica Agape. Puteți citi întregul articol AICI.

4 gânduri despre „Agape picnic – impresii

 1. Este nevoie si de astfel de iesiri in aer liber, care facilitateaza partasia crestina. Un zambet americanesc si un „how are you?” il primesti la oricare alta biserica americana din zona. Daca o biserica nu dezvolta comunicarea intre membrii ei, nu isi atinge menirea. Prin bisericile romanesti sunt prea multi conationali care te intreaba doar ce mai faci si in urmatoarea secunda ti-a intors spatele, nu poti discuta cu ei mai mult decat atat. Data viitoare cand ii intalnesti si ai decis deja ca nu ai nevoie de zambetul lor fals se mira ca nu le intorci acelasi zambet (ipocrit) si aceeasi intrebare stereotipica. E important ca la aceste intalniri de relaxare cat si la biserica (inainte sau dupa program) nimeni sa nu se simta ignorat (sa nu se formeze grupuri si grupulete inchise).
  Dumnezeu sa binecuvanteze aceasta noua biserica, care se pare ca pune accent pe partasia crestina in adevaratul sens al cuvantului.

  http://www.gandaculdecolorado.com/america/4-america/4004-romanian-autumn-picnic-at-anthem-community-park-in-arizona

 2. Aprecieri si multumiri pentru articol.Acei care nu au putut participa,cel putin s-au delectat
  citind aceste randuri.

 3. Un articol excelent despre una din activitatile de la Agape, o comunitate creştină deosebită, o ambianta placuta, o biserica in care dragostea este intr-adevar la ea acasa. Mai multe fotografii de la picnic pot fi vizionate accesand linkul de mai jos:

  http://www.ziaruldegarda.ro/romanian-autumn-picnic-at-anthem-community-park-arizona/

  „Dragostea lui Dumnezeu e vectorul care ne strânge în unitatea indisolubilă a puterii Sale, pentru a-I reprezenta chipul şi asemănarea, într-o lume lipsita de iubire si adevar”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s