3 gânduri despre „S.O.S.

  1. Virgiliu, constat ca bucuria noastra este reciproca !. Cat despre o UNIRE pe plaiuri mioritice, ea s-a risipit odata cu cantecul ” Ole ,Ole, Ceausescu nu mai E !. Dezamagire pe toate foronurile , atat cele politice cat cele bisericesti in privinta UNIRII !. Si Petrica si Cuza, si Gheorghe Doja , Mihai Viteazu, Tudor, Avram Iancu ,Horia si Closca, Vlad Tepes , Antonescu , Eminescu ,Labis , au simtit cutitul „unirii ” intre omoplati !. Creanga, ,ca sa spuna povestea „asa”, a incalecat pe-o sa, mosu’, pe- roata , sa ajunga cat mai departe de prefacatoria si viclenia mioritico-balcanica ,tocmai in inima preeriei din Indiana !. God bless you and yours !
    http://ancienthistory.about.com/od/aeneid/a/VergilTradition.htm

  2. Greu este sa-i abordezi si sa-i (re)aduci pe Calea lui Hristos pe cei inepartati,incapatanati si plini de sine !. Inraiti de sapte ori iar duhurile de miercurea viitoare, le produc zambete !. Iar mosu’ poate fi lesne judecat si acuzat ca se indparteaza atat de subiect cat si de oralul satirei sabatice a acestui blog !.Actiunea si atitudinea mea in aceste narative randuri este consecinta si rezultatul unei discutii cu un pastor si propovaduitor al Evangheliei lui Hristos, ce dupa o discutie matinala la o cafea ,mi-a marturisit sincer ca va vota cu Obama :
    pastorul :” – deci in concluzie ,il urasiti pe Obama !”
    mosu’ :” -in concluze,si eu la randu’mi, fratele meu vitreg in Hristos , constat ca incerci cu viclenie si interese pur materiale,sa inlocuesti avantajos incompetenta si rea vointa lui Obama ,indiferent de sfera incare este inclusa, cu „ingaduinta” ,invataturile si dragostea gresit si manipulativ „crestina” ,invatata la Willow Creek !. Real si autentic de infiorator !!!!!. Si ca el sunt multi !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s