E prea puțin o zi de mulțumire

Ce ar fi, ca începând de la acest Thankgiving, să continuăm cu un an întreg de recunoștință? Ca să nu uităm binefacerile Domnului, ar trebui ca zilnic să mulțumim pentru ele. Să începem cu aerul pe care-l respirăm, apa pe care o bem, pâinea de pe masă, răsăritul soarelui din zori… și apoi toate binefacerile Lui. Să nu uităm niciuna din ele avem nevoie de toate zilele anului.

3 gânduri despre „E prea puțin o zi de mulțumire

  1. Eu multumesc Domnului ,ca orfan fiind, EL mi-a fost Tata – E adevarat ca nu ma binecuvintat cu averi,vile cu mercedes la scara-( ca mostenire). dar ma binecuvintat cu SANATATE infiecare zi, putere de munca si intelepciune, care sint mai pretioase decit tot aurul din lume.Iar prin munca si sudoare nu duc lipsa de nimic- am de toate. EL ,dat pe Fiul la moarte ca eu sa am viata– ce mare binecuvintare!!!– Nu merita Domnul, lauda si inchinarea noastra in fiecare clipa??– O Slava si Glorie LUI in vecii vecilor –AMIN

  2. Psalmistul scrie;”Frumos este sa laudam pe Domnul si sa marim Numele Tau, Preainalte,
    2. sa vestim dimineata bunatatea Ta, si noaptea, credinciosia Ta,
    3. cu instrumentul cu zece corzi si cu lauta, in sunetele harpei.
    4. Caci Tu ma inveselesti cu lucrarile Tale, Doamne, si eu cant de veselie, cand vad lucrarea mainilor Tale.
    5. Cat de mari sunt lucrarile Tale, Doamne, si cat de adanci sunt gandurile Tale! …”Ferice de noi daca intelegem mesajul si in ciuda incercarilor putem sa ne bucuram de darul vietii,binecuvintarile primite si de fericirea si bucuria sa fim impreuna cu cei dragi!!!Binecuvintarile divine sa fie peste toti si in loc de razboaie ,crize ,dezbinari sa se ajunga la pace,fericire,bucurie si unitate deplina dupa cum Domnul Isus alaturi de Tatal Ceresc doreste !!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s