8 gânduri despre „La Oradea a pornit colindul

  1. Mie mi s-a parut f frumoasa initiativa acestor tineri si st sigura ca cei care au auzit acest colind au fost miscati.

  2. O strategie lirica vibranta, ingenioasa si tinereasca , militant-optimista ,de a spune neamului nostru in ratacire ,ca la Craciun sarbatorim nasterea lui Mesia Mantuitorul -Cel anuntat de Proroci ,Cel ce a venit plin de dragoste la ai Lui si . . . a nimerit . . . la noi ! ! !

  3. dony, faci o mare gafă: în primul rând nu se repeta de enșpe mii de ori același vers, și în al doilea rând, dacă ai avea cunoștințe biblice medii, ți-ai da seama că nu-i ceva nou când este vorba de laude aduse la adresa lui Dumnezeu. Psalmul 136, un psalm compus din 26 de versete în care, interesant, se repetă de 26 de ori aceeași expresie: ˝Căci în veac ține îndurarea Lui.˝ putea să se repete și de enșpe mii de ori aceeași expresie, te-ar fi deranjat cu ceva?

  4. Daca ar fi cintat COLINZI, sau cintarile de Craciun , nu noile 7-11 (sapte cuvinte repetate de 11 ori ) ar fi fost „soul touching”. My 2 cents !
    Nu tot ce este vechi este si invechit, si nu tot ce este nou este si calitativ.

  5. Pentru ca si in cer se repeta unele versuri zi si noapte:

    „Zi şi noapte, ziceau fără încetare: „Sfînt, Sfînt, Sfînt, este Domnul Dumnezeu, Cel Atotputernic, care era, care este, care vine!”

  6. Imi e dor de acele locuri…nu le-am vazut de…26 de ani. God bless you! Merry Christmas from Canada!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s