Cei mai bărbați dintre bărbați

Vineri seara și sâmbătă dimineața am avut bucuria să fiu alături de un grup de bărbați români din bisericile penticostale din Seattle, la o conferință care a avut loc la Cedar Springs Camp. Organizată sub mottoul: „Creștem, umăr la umăr”, conferința de la Sattle s-a bucurat de o participare de peste 100 de bărbați.
Am luat mesele împreună și tot împreună am participat la două conferințe cu teme specifice bărbatului creștin: ” Cele mai mari ispite ale bărbaților” și „Războiul invizibil – Luptele bărbaților”. Participarea acestor credincioși nu a fost doar act de prezență, ci implicare activă în discuțiile pe grupe mici și în plenul conferinței.
În ciuda vremii ploioase, care nu mai este o supriză pentru cei din Seattle, frații s-au bucurat și d câteva meciuri de volei și baschet în sala de sport a compusului.
Mii de mulțumiri organizatorilor, în special fraților: Vasile Antemie (pastorul Bisericii First Romanian Pentecostal Church), fratelui Căpușan, Carp, Tărmure, și tuturor care au făcut un astfel de eveniment posibil.

20130420-192508.jpg

20130420-192531.jpg

3 gânduri despre „Cei mai bărbați dintre bărbați

  1. Sursa informeaza: adevaratii barbati dintre multii barbati ai credintei ,se afla pe reduta, in linia intai, sus pe baricadele luptei impotriva falsitatii , plini de curaj si statornicie, luptand vitejeste in transeele proaspat sapate in linia frontului, in fatza inamicului travestit in Inger de Lumina !. Binecuvantat sa fie Domnnul Vietii, ce ne-a dat intelepciunea, curajul si dezlegarea de a ne folosi , de a lupta neobositi si de a deveni cu adevarat LIBERI !. De a ajunge CUNOSCATORI AI ADEVARULUI !. Caci CUVANTUL LUI este ADEVARUL si CALEA datatoare de VIATA !. HALELUIA !!!. http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=23.30.Facand autentici si reali PASI SPRE LUMINA , azi am primit informatia directa si am discutat cu fratele meu de CREDINTA si CRUCE , Viorel Chis .El a ajuns cu bine in Baia Mare, Romania , si a consumat timp „util si istoric” in resedinta si in compania tatalui meu, pastorul Anei Valentin . (ce in 5 iulie implineste frumoasa varsta de 90 de ani ). Anei Valentin ,( ” autentic arhivar de date si evenimente enciclopedice a evanghelismului romanesc intre anii 1939 si 1989″)desi inaintat in varsta ,este lucid , in posesia unei memorii de invidiat.
    „Ingerul pazitor” si supraveghietor „in’deaproape” al „activitatilor terestre” ale tatalui meu, nu este altul decat domnul Panican , imitatorul si comerciantul publicatiilor lui Richard Wurmbrand .Multumesc pentru atentie domnului Danut Manastireanu (vezi blogul „Persona” )cat si fratelui Vasilica Croitor . . .
    Cu permisiunea ta Petrica ,voi reneni cu noi informatii utile, de elucidare a multor fapte deplorabile, crime si vanzari de noapte, ce au avut loc in Biserica lui Hristos ,in anii de teroare comunista ! .
    Cu deosebit respect si dragoste frateasca, sincerely , Mos Ion Roata

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s