Marfă și ambalaj

Marfa

 

Lumina semaforului s-a făcut galbenă, exact în fața lui. A făcut ceea ce trebuia, a oprit la trecerea de pietoni, chiar dacă ar fi putut trece accelerând prin intersecție.

Femeia din mașina din spate era furioasă și clacxona isteric, țipa frustrată că a pierdut șansa să treacă prin intersecție… și-a scăpat telefonul din mână și creionul de machiaj. În timp ce femeia încă își manifesta furia a auzit o bătaie în geam. Când s-a uitat era figura foarte serioasă a unui polițist. Acesta a somat-o să iasă afară din mașină cu mâinile sus… I-a pus cătușele.

A dus-o la sediul Poliției unde a fost percheziționată, i s-au luat amprentele, fotografiată și plasată apoi într-o celulă de detenție.

După câteva ore, un polițist s-a apropiat de ușa celulei și a deschis-o. Femeia a fost escortată înapoi la biroul de primire, unde o aștepta polițistul care o arestase, cu toate efectele ei persoanale. I-a spus.

“Îmi pare rău pentru greșeală. Dar, vedeți, eram în spatele dumneavoastră când ați început să claxonați, și să arătați degetul bărbatului din față și să-l înjurați cumplit. Am observat că pe spatele mașinii era un acțibild cu: “Ce ar face Isus acum?”, o ramă a numărului cu “Alege Viața!”, un acțibild cu “Urmează-mă la Școala Duminicală”, și o emblemă creștină de nichel cu peștele, pe portbagajul mașinii… natural… m-am gândit că ați furat mașina.”

5 gânduri despre „Marfă și ambalaj

  1. sa nu va suparati , dar……Domnul care ne cunoaste este Domnul Dumnezeu si nu un nume…..prescurtat…..

  2. Asta e tare… a venit un pastor din Romania si a predicat o istorioara undeva asemanatoare.
    Era aproape de o intersectie cand cineva trecea pe zebra facand sa incetineze mersul masini sufficient destul ca sa isi scoata capul pe geam si sa strige dupa respective:”Proasto de ce nu treci mai repede” respective isi continua mersul … Pastorul nostru si-a continuat si el drumul ,dar chiar daca pastorul era grabit foc ,au ajuns in acelasi loc ;la inmormantarea unchiului surori care trecea pe zebra… Imaginati-va cand „pastorul” nostru a condus serviciul de inmormantare ,cand in fata lui era asezata pe scaun aproape de cel decedat sora care abia o intalnise la intersectie ;”proasta”caruia”desteptul fatarnic si duplicitar” trebuia sa predice. Nu as vrea ca nimeni niciodata ,sa fie in pantofi acelui pastor de nume numai ,nimeni niciodata…Ce lectie a primit omul nostru”sfantucul de el”…!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s