11 gânduri despre „Sâmbătă – a doua zi a Convenției

 1. Bro. Tristarul- si Ilie Tesviteanul avea acelas gind –am ramas singur sunt prigonit –vreau sa mor– dar Domnul ii vorbeste – mai am 7000 ca tine in tara . Ma bucur ca sunt totusi oameni integrii care vorbesc la amvoane ADEVARUL curat nu procente din el, ca altii- sa nu supere auditorul sa-si piarda enoriasii sau ,sa fie politicaly correct –sa nu supere comfesiuni care nu cred in Dumnezeu si jertfa Domnului Isus. I-mi place mult curajul lui John Hagge cu toate ca are si el unele puncte cu care nu sunt de accord. Blessing

 2. mc,
  cu ce ti-or fi gresit tie conventionistii de le doresti sa inceapa prigonirile impotriva lor inainte de vremea planificata?
  Cum adica sa-i scrie lui Obama? Sau poate tu vrei sa spui ca trebuia scris despre politica sanatatii, a bisnisurilor, a taxelor, a banilor, a …. dar tu chiar cred ca glumesti. Tu chiar crezi ca exista persoane care sa aiva o opinie clara si curajul sustinerii ei legat de pacate, fie ele homosexuale sau avorturi?
  Cita vreme luam exemple de slujire de la femei, asta este.S-au dus barbatii de bine. Facem si noi ce putem.

 3. Ma bucur ca totusi am loc la unul din butucii lui Brincusi la masa care tace–mi-am pus si eu lacat la gura si tac si privesc la infinitul care are totusi un finit al coloanei lui Brincusi – gindesc dar cu voce tare, lasinduma modelat de Rodin– .– Ma doare Vasile, ca lumescul a inceput sa umple biserica ,ca se trece cu vederea pacatul ca sa nu jignim pe pacatos– Uitate in jurul tau si vezi ce se petrece azi in America- nu intru in detalii–minoritatea se inpune si vor promulga legi care ne va pune Leucoplast la gura , catuse la maini–oare credinciosii chiar nu trebuie sa-si spuna cuvintul?– de ce tac Crestinii?? probabil se prea aseamana unii din ei cu lumea. Ma-am asteptat ca la incheierea Conventiei sa se scrie o depesa lui Obama semnata de toti participantii prin care Biserica Penticostala a Romanilor din America si Canada sa-si spuna punctual de vedere privind Morala crestina –condamnind pacatul -homosexualitatea si uciderea prin avorturi. God bless you man.

 4. Am si eu o intrebare naivā:
  Pe ce criterii se face selectia predicatorilor la asemenea conventii?
  (trasi la sorti,calauzire,pregatire,relatii etc)

 5. ”De ce sunt TREI- organizatii ale cultului Pent„? Raspunsul este urmatorul: Rodin si Brâncuşi au murit înainte ca cele trei organizații să se nască! Aşa probabil „Ginditorul„ lui Rodin s-ar fi aşezat bine merci la “Masa tacerii“ al lui Brâncusi şi ar fi fost poate numai una. Aşa că…

 6. P.S.
  O fi ştiind Brâncuși de ce a sculptat ”Masa Tăcerii“.Erau mai mulţi care trebuiau să stea jos şi să tacă cred eu. Ori a facut-o și el ca alţii deh, ”de amorul artei”.

 7. Pentru MC and company. Daca tăceaţi, filozofi ramîneați! AUGUSTE RODIN cînd a scluptat statuia ”Ginditorul“ cred că pe voi v-a avut ca model.

 8. Mi-am pus si eu de mult timp intrebarea asta si tot nu am gasit rostul Conventiilor – !) acolo merg doar cei plini de invatatura biblica–in special- pastori ,asistenti,presbiteri etc.- Cheltuielile sunt prea mari si rodul e prea mic– nu se pune punctul pe eradicarea PACATULUI– din biserici( unde se intimpla atitea lucruri care murdaresc imaginea de crestin–inselaciune ,minciuna, curvie,despartiri,parasirea familiei de catre sot sau sotie- focuri puse la scoli pentru” fan,, de tineri crestini penti ) si societate ( biserica trebuie sa fie model de traire pentru cei din jur) -. Cei din Arizona au fost binecuvintati caci au organizat -Conventia -la ei acasa –dar ceilalti-exempu –2014 Portland –nu au acest privilegiu si se va plati bani grei pentru localul pe care il inchiriaza. –Nu pricep nici in ruptul capului de ce sunt TREI- organizatii ale cultului Pent.–A.G., C.G si Uniunea Bisericilor Pent. Oare nu e un singur DUMNEZEU un singur Domn ISUS CHRISTOS si un singur DUH in care credem si care ne uneste in acelas TRUP?– Va spune cineva ca in trup sunt mai multe madulare –e adevarat dar asta se refera la slujbe si slujire– nici decum la gindiri diferite cauzate de interese)(nu ma leg de celelalte culte- ele nu au Duhul) – Ma rog poate nici eu nu pot pricepe ca si -Trstarul- GOD Bless–everyone

 9. Da. Este bine. Subiectul unei Conventii la nivelul Americii si Canadei, privind slujirea.
  Oricum eu sunt nelamurit ( si nimeni nu ma ajutat pina acuma) de ce Conventie si nu Conferinta, de ce Conventie sau Conferinta si nu Congres? Sau de ce ar fi Congres, chiar asa? Sau trebuie sa semanam cu cineva sau sa imitam ceva, sau…asa ne zic altii?!
  Ba as mai intreba cu privire la istoricul acestor manifestari: care ar fi scopul( mediat) si mai ales care sunt consecintele? Care sunt efectele? Cine si cu ce se alege in urma unor asemenea eforturi si cheltuieli enorme, chiar si de timp? Cui si ce trebuie sa aratam?
  Cred ca n’ar fi lipsit de interes ca cineva dintre cei abilitati sa ne spuna si noua la profani, la incepatori, la nestiutori despre aceasta forma de manifestare plenara a rivnei, a priceperii, a profesionalismului , a tainelor daca se poate spune , a acestor activitati grandioase , anuale.
  Daca intrebarile mele deranjeaza sau nu sunt binevenite, va rog frumos sa nu le luati in seama si sa ma iertati de indrazneala.Probabil sunt probleme personale, ceilalti fiind lamuriti in aceste privinte.Deci nu slujesc interesului general. Mea culpa.
  Fiti binecuvintati de Domnul Isus.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s