Agape este la ea acasă

Agape 1

Abia sosit din România, am semnat ieri documentele de intrare în posesiune a noii nostre clădiri. Azi am primit cheile și am luat în primire clădirea cumpărată pentru Biserica Agape.

Mulțumesc din tot sufletul Domnului pentru călăuzirea și ajutorul Lui în cumpărarea acestei proprietăți de 17.000 sqft, pe care o vom reamenaja astfel ca „dragostea să fie într-adevăr la ea acasă”.

Primind cheile de la vânzător, am aflat cu uimire că mama lui, trecută acum la cele veșnice, a dorit mult ca această proprietate să devină biserică. Omul îmi povestea cu lacrimi în ochi cum dorința mamei lui a devenit realitate acum când clădirea construită de el a intrat în posesiunea Bisericii Agape.

11 gânduri despre „Agape este la ea acasă

 1. Fr.Petrica,ma bucur din toata inima fiindca in luna Iulia ac.cand am fost la dvs.Domnul a promis ca va da aceasta cladire .si iata ca a imlimit aceasta promisiune Glorie Lui.Acum nu ramane decat aceasta constructie sa fie cu adevarat ‘..casa de rugaciune.si inchinare.”unde Domnul Dumnezeu,Domnul Isus si puterea Duhului Sfant sa lucreze cu semne si minuni,pentru largirea imparatiei Sale.
  Domnul Dumnezeu prin puterea Duhului Sfant sa inmulteasca numarul sufletelor aduse la viata, astfel ca cei 17,000 sqf sa fie utilizati 100% pentru proslavirea numelui Lui.Amin

 2. Frate pastor Petru Lascau. Va nacajesc si eu cu o problema dar, mai intii va rog sa primiti binecuvintarea mea pentru biruinta in slujire, pentru exemplu de hotarire crestina dat in fata adunarii AGAPE din Phoenix. Ca daca nu ati ridicat de la zero cladirea adunarii, ati luat-o de-a gata si tot ati rezolvat adapostirea fratilor pentru partasie si rugaciune,slavit sa fie numele scump al Domnului Isus.
  Eu doar vroiam sa va intreb daca in practica slujirii ca pastor v-ati pus vreodata intrebarea : ce se ascunde in spatele intrebarilor care vi se adreseaza?(vedeti, si eu pun o intrebare si va asigur ca este ceva in spatele ei, dar e de bine) Va asigur ca dind un pic de atentie acestor aspecte, veti descoperi o lume nestiuta, o lume alta decit cea care se pretinde ca sta in fata dvs. Domnul sa aiva mila si indurare.
  Bunul Dumnezeu sa va intareasca in slujire, sa va dea mult har si pace sfinta.

 3. Slava Domnului !
  Dumnezeu sa va dea multe binecuvintari si mult progres in lucrul Domnului.

 4. Am cumpărat-o cu $500.000. Proprietarul ne finanțează ca o casă pe 30 de ani si ne-a scutit de mortgage primele 6 luni ca sa putem face remodelarile.

 5. Este realmente uimitor cum lucreaza Dumnezeu.A pus intr-o inima de mama o dorinta:”casa aceasta sa devina o biserica”.Apoi,dorinta-spusa fiului-a gasit teren bun si in inima acestuia.Mai trebuia sa se gaseasca o biserica intr-o astfel de nevoie.Si iata ca s-a gasit:Biserica AGAPE!Dumnezeu le-a pus pe toate in miscare spre folosul lucrarii Sale.E de asteptat ca la AGAPE sa gasesti dragoste;caci la dragostea de sus,se raspunde tot cu dragoste,atat fata de Dumnezeu,cat si fata de cei din jur.Pe de alta parte,slavit sa fie Domnul ca mai sunt fiinte care doresc sa fie biserica in casa lor(ca si in vremurile apostolice),in vreme ce sunt atatia cre(s)tini care au scos-o de mult,spre paguba lor.

 6. Slavit sa fie Domnul de izbanda; asa se-ntampla cand omul se ocupa de altii in misiune, Domnul rezolva problemele lui de-acasa. Si o a doua fraza, ce altii nu fac intr-o viata, Domnul face. prin unii intr-un an sau doi. ( prin tatal meu, Domnul a deschis 4 bis.)
  Fiti binecuvantati prin dragostea Lui, si sa va dublati la numar cu oameni smulsi din lume.
  Ne bucuram impreuna cu voi
  Daniel si Marinela Jurge, Detroit

 7. Domnul sa binecuvanteze lucrarea Lui in acest locas si dincolo de acesta! Sa va binecuvanteze pe toti ca sa fiti in continuare lumina Lui in intunericul care se lasa tot mai greu peste lumea aceasta. Fiti Biecuvantati!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s