Agape – După o lună de muncă

Plastering 1

După 30 de zile de muncă, Agape se află la un pas de zugrăveli și finalizarea instalațiilor electrice.
Domnul a fost mai bun cu noi decât ne-am putut imagina. Sporul la muncă și asigurarea resurselor sunt doar câteva din lucrurile care ne-au convins că Domnul este cu noi.

Tavanul 1

Instalăm primele plăci la tavanul suspendat. Am început cu acelea care găzduiesc sprinclerele de incendiu. John Novac este deja un artist în montajul lor. Săptămâna viitoare vom avea tavanul terminat.

3 gânduri despre „Agape – După o lună de muncă

  1. Membrii bisericii Agape sunt in acord cu ceea ce scrie autorul articolului „Fa un lucru frumos”, publicat in Armonia USA:

    http://armoniamagazineusa.com/

    „Mai presus de toate, să aveţi o dragoste fierbinte unii pentru alţii, căci dragostea acoperă o sumedenie de păcate. Fiţi primitori de oaspeţi între voi, fără cârtire. Ca nişte buni ispravnici ai harului felurit al lui Dumnezeu, fiecare din voi să slujească altora după darul pe care l-a primit.” (1 Petru, 4:8-10)

  2. Ne bucuram de sporul pe care vil da Dumnezeu.inseamna ca domnul e in fruntea voastra.Fiti tarii si inbarbatativa.unul pe altul,caci domnul , astfel de slujitorii vrea sa aiba. domnul sa va calauzeasca toata viata voastra,sa fiti tot aprope de el. Aminnnnn.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s