Agape în casă nouă

Prima duminica

Duminică, 2 Martie, vom avea primul serviciu divin în noua biserică. Din 23 octombrie și până în prezent, frații de la Agape au lucrat din greu la amenajarea noii noastre biserici. Iată cu numai după patru luni de muncă, Domnul ne-a ajutat să ne mutăm.

Motto-ul bisericii noastre: „Agape, unde dragostea este la ea acasă” a devenit o realitate. Agape a fost în chirie până acum. De duminică ne mutăm în propria casă.
Nădăjduim ca tot de duminică se reluăm transmisiile serviciilor noastre Live prin internet, precum și activitatea de blog, Facebook și Youtube ale bisericii noastre. Munca pe șantier a fost prioritatea numărul unu până acum.

Vă invităm să ne urmăriți transmisiile Live, precum și serviciile divine de arhivă, la: agapearizona.com. Pentru Facebook, căutați-ne la: https://www.facebook.com/AgapeCC.

Pentru cei din Phoenix, care doresc să ne viziteze, adresa nostră este: 7726 N. 59th Avenue, Glendale, AZ 85301.

6 gânduri despre „Agape în casă nouă

  1. Domnul sa va dea multa binecuvantare si pace in aceast nou locas de inchinare! Pentru toate sa fie slava Domnului si nu a omului, a omului sa fie numai smerenia ca Isus Hristos sa fie inaltat! Amin

    Flavius Avramescu.

  2. Frate Lascau fiti pregătit căci Dumnezeu dorește sa vorbească prin dumneavoastră. El sa binecuvinteze noua casa de adunare si dumneavoastră sa folosiți ceea ce El va dat pt a I-l prezenta oamenilor …..Dumnezeu sa va crească si mai mult cunoștinta

  3. Daca nu zideste Domnul o casa ,degeaba lucreaza cei ce o zidesc Ps. 237.1,dar daca Domnul se implica in zidirea unei case ( Biserici) lucrarea e o mare binecuvintare,datorita succesului in aceasta .Unul din factori de succes in aceasta realizare a fost participarea activa a Fr.Pastorului Petrica Lascau impreuna cu alti care au lucrat neobositi pina in faza de finalizare. Domnul,Cel care are in atentie un pahat de apa ,sigur ca va rasplati osteneala depusa de fiecare.Dumnezeu sa binecuvinteze aceasta noua „oaza” unde toti cei ce vor veni, sa se bucure de o partasie sfinta ,ascultind mesaje cu multa incarcatura spirituala.

  4. Ma rog ca Dumnezeu sa va dea multa binecuvantare in continuare, progres spiritual, si poate Domnul va fi bun cu mine sa va vizitez intr-o zi. Domnul sa fie slavit pentru tot ajutorul daruit.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s