Eppur si muove (și, totuși, se mișcă….)

Eliberati 1

M-am bucurat azi că au apărut mai multe comunicate oficiale privind cazul familiei Botnariu: Comunicatele din Cultului Creștin Penticostal, din partea Comunității de București, din partea purtătorului de cuvânt al familiei Butnariu, scrisoarea către Ambasada Norvegiei din partea Alianței Familiilor din România.

Se pare că ‘’totuși, se mișcă’’ ceva…

Rămân constant opiniei mele că trebuie organizate manifestații în fața ambasadelor și consulatelor norvegiene în toate țările unde avem comunități evanghelice de români. În felul acesta vom atrage atenția și a canalelor de televiziune din țările respective.

Sugerez ca alături de comunicatele oficiale, cultele evanghelice ar trebui să lanseze și press-releases pentru ziarele și canalele de televiziune naționale. O serie de ziare românești au preluat știrea, dar ea nu a ajuns pe canalele de televiziune. Nădăjduim să avem și reportaje și clipuri video în acest sens.

Apelez din nou la pastorii evanghelici din România și din țările Europei să organizeze marșuri și demonstrații de protest în fața ambasadelor Norvegiei cerând eliberarea imediată a copiilor familiei Botnariu.

Fac un apel la tinerii români, talentați în reclame și grafică pentru realizarea unor spoturi publicitare și afișe prin care să se deconspire nazismul autorităților norvegiene. O imagine poate vorbi mai bine ca o mie de cuvinte.

2 gânduri despre „Eppur si muove (și, totuși, se mișcă….)

  1. Parental rights, the family is above the state! The state is composed of families, and not vice versa. It is an ill thought the state to have rights to the family. If there are ordinary people in this world do respect individual and family in order and then wait for respect from others. Critics terrorists but control of the family is act of terror on the family unit! Glad are novel in Romania and not a slave to a world of the fantastic world of Star Trek where Borg cube invaded Federation space. Sleep of Reason born monsters!

    Drepturile parintesti, familia este mai presus de stat! Statul este format din familii si nu invers. Este o gandire bolnava ca statul sa aiba drepturi asupra familiei. Daca mai exista oameni normali in aceasta lume faceti ordine in respectarea individului si familiei si dupa aceea sa asteptati respect de la altii. Criticati teroristii dar controlul familiei este act de teroare asupra unitatii familiei! Ma bucur ca sunt roman in Romania si nu un sclav intr-o lume de domeniul fantastic, o lume din serialul Star Trek unde cubul de borgi a invadat spatiul Federatiei. Somnul ratiunii naste monstrii!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s