O biserică incendiată

First Pentecostal Church of Holly Springs, statul Mississippi, a fost incendiată de către cei care urăsc biserica și pe credincioși. Pe asfaltul din parcarea bisericii, incendiatorii au scris cu vopsea albă: „Acum veți sta acasă, ipocriților!”

Ura față de biserică și credincioșii evanghelici se manifestă în multe locuri sub protecția guvernelor locale și a ordinelor de stat în casă izolați, în pandemia actuală.

Frații noștri din Chicago au fost primit amenzi de la poliția locală, fiind citați în tribunal pentru „dezordine publică”, abateri de la normele conviețuirii publice pe care le fac de obicei bețivii, bătăușii și scandalagii. În România comunistă, frații noștri care au fost la închisoare au fost acuzați de tot felul de fărădelegi și încarcerați ca infractori de drept comun, pentru delapidări și abateri de la morala socială. Neocomunismul de azi procedează la fel.

Devine tot mai clar că una din motivațiile panicii artificiale provocate de politicieni și mass-media în jurul lui Covid 19, este reducerea la tăcere și la izolare a bisericii și activităților ei. Creștinismul american, în mare parte este conservator, pentru viață, pro-republican. Odată cu paralizarea economiei, globalismul liberal american își dorește și reducerea influenței bisericii în societate în v ederea alegerilor din această toamnă.

Persecuțiile împotriva bisericii sunt doar la început. Mă întreb cât de pregătiți suntem pentru ele?