8 gânduri despre „Ce am scris – am scris!

  1. daca mai schimb asta nu inseamna ca pasunea pe care ma hranesc nu
    ii sanatoasa ,dar ii bine sa mai schimbi citeodata .Al tau verisor si frate Mircea .PS .tu pe ce pasune mai pasti de nu te mai vede omu ?

  2. ……..si de ce nu ramai pe „pasunea care iti reincarca bateriile” ? Pe ce pasune esti acum? Apropo, „verisorii” cand se intalnesc isi spun unul altuia……. frate !
    al tau verisor….Radu

  3. pacea Domnului Isus Fr Petrica .va ascult de mult timp , si i-mi place foarte mult mesajele d-voastra de aceea din cind in cind mai schimb „pasunea ” si vin pe la elim sa ne mai alimentam bateriile impreuna cu sotia .Carti de ale d-voastra nu am citit decit din cartea „memoriile lui eutih ” care mi-a placut foarte mult (…) Domnu sa va binecuvinteze si sa va dea mult har in continuare .Un vreisor de al D-voastra Mircea ( se zice ca baptisti cu penticostalii sunt verisorii) 🙂

  4. Mesajul este unul sincer direct si cu mult efect pentru ce-l ce ajunge sa inteleaga SCRIPTURA ,dar pentru omul firesc putin cam prea stirct in condei .Nimic nou sub soare si la fel si apostolul Pavel prin a sa scrisoare i-l indeamna pe Timotei ;2 timotei 4 cu 1 la 5.Deci fericit ajunge omul care din a sa pana ajunge sa astearna CUVINTUL VIU AL LUI DUMNEZEU !!!!!OPERA,CREATIA FIINCA APOSTOLUL PAVEL PRIN a sa scrisoare ce scrie in faptele apostolilor 17 cu 24 la 31?Sa citim si sa meditam si pe urma sa comentam;…….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s