6 gânduri despre „Talibanizarea lumii – zâmbetul de sâmbătă

 1. Satirizrea celui ce-si protejeaza obsesiile dictatoriale de dominare cu „sabia acutita” in mana ,implica inerent riscul umoristului !. „Free speech „va fi „restructurat” in acordanta cu noul regulament de „ordine interioara” impus de dictatura NoiiOrdiniMondiale !.
  Sa pretuim aceste timpuri limitate ,cand inca mai avem Harul sa comunicam cu ajutorul internetului !.In curand vor sosi timpuri in care „free speech” va fi incadrata drept o slabiciune „costisitoare” a trecutului !.Si ne vom hrani nostalgic….cu amintiri !

 2. Allah.
  El reprezintă comprimarea a două cuvinte arăbeşti: al (un articol hotărât=ul) şi illah (=Dumnezeu), adică Dumnezeul. Eliminând litera i, vei descoperi cuvântul Allah.
  Iata unul din motivele pentru care ISUS HRISTOS nu este recunoscut de islamisti decat ca un oarecare profet.Noi stim cu totii ca ISUS HRISTOS este DUMNEZEU ADEVARAT din DUMNEZEU ADEVARAT .
  Islamistii au scos initiala Domnului Pacii din cuvant . Dar Mohammed al lor este putred,pe cand ISUS HRISTOS este viu in veci.

 3. Din pacate,vedem peste tot dar mai ales in America de Nord purtatorii de turbane.
  Noi evanghelicii , ne macinam in interior . Ei sunt in exterior unde ar trebuii sa fim noi ,cei care atatea am avea de spus despre MANTUITORUL NOSTRU ISUS HRISTOS.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s