Războiul lumilor

“Căci noi n-avem de luptat împotriva cărnii și sângelui, ci împotriva căpeteniilor, împotriva domnitorilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutății care sunt în locurile crești” (Efeseni 6:12).

Suntem tot mai îngrijorați zi de zi de creșterea atitudinii anticreștine în America. Este suficient să ne gândim doar la tragedia din Liceul Columbine din Colorado, unde au murit câțiva martiri tineri ai Statelor Unite. Înainte de a împușca vitimele, cei doi tineri ucigași înarmați până în dinți, întrebau: “Crezi în Dumnezeu?” Răspunsul afirmativ al câtorva elevi le-a adus moartea. Din păcate, mediile de informare din această țară nu ne spun nimic despre aspectul religios al acestei tragedii, cum s-a evitat și la celelate incidente să se spună adevărul, că ucigașii au fost nu numai certați cu diciplina și ordinea socială, ci erau certați în special cu Dumnezeu și Biserica Sa.

Cele petrecute sunt doar manifestările sângeroase ale unui război mult mai mare care are loc acum în întreaga societate americană. Unii numesc acest război un război cultural, cu toate că el trebuie analizat din perspective religioase mai degrabă decât culturale sau politice.

Taberele sunt clar delimitate. O parte a societății crede că Dumnezeu există și ne-a dat reguli de convețuire socială pe care trebuie să le respectăm; pe când cealaltă parte vede în credința noastră religioasă un impediment major în calea progresului uman și mai ales în calea libertății individului. Aceste două tabere sunt de fapt două sisteme total incompatibile din punct de vedere moral. Ele atrag fără discriminare oameni de orice culoare, de orice statut social, de orice fundal etnic, creștini și evrei, bărbați sau femei. Statele Unite sunt dezbinate acum de două națiuni diferite care o compun: o natiune Anti-Dumnezeu și o națiune Pro-Dumnezeu. Nu există a treia. Indiferența sau ignoranța nu sunt decât stagii intermediare de trecere la una sau alta din aceste două Împărății aflate acum în conflict.

Conflictul acestor două lumi nu este o noutate și nici măcar o invenție americană. Definirea termenilor ne parvine de la Augustin. Societatea romană încreștinată prin forța decretului imperial, și-a căutat explicații la căderea Romei sub barbari. În anul 410 Roma a fost devastată de vizigoți sub domnia lui Alaric. În anul 455 a fost pustiită din nou de Gaiseric care i-a condus pe vandali în cetatea celor șapte coline după ce în 429 a cucerit Spania și Africa. “Creștinii” Romei, care nu erau decât păgâni pe dinăuntru profesând creștinismul pentru simplu motiv că era la modă și era oficial, au reproșat imediat creștinilor adevărați că Dumnezeul lor n-a fost în stare să protejeze cetatea. Răpunzând acestei crize declanșate de păgânismul vremii, Augustin, în cartea sa: “Cetatea lui Dumnezeu”, a definit existența a două cetăți. Peste cetatea lui Dumnezeu domnește El, iar supușii Lui, cu toate că sunt în lume, ei nu sunt din lume. Augustin a făcut distincția clară între lumea anti-Dumnezeu și cea pentru-Dumnezeu.

Aceste lumi aflate acum în cursul spre o coliziune puternică produc ceea ce numim războiul cultural. Iată cum definea această stare de război, George F. Will în revista Newsweek, (din decembrie 21, 1998, p. 78): “La mijloc sunt două teorii contrare despre natura umană. Pe de o parte sunt aceia care cred că ființele umane au o sete naturală pentru transcendent, o dorință construită înăuntrul lor să trăiască în comunități îmbogățite prin ritualuri care exprimă și potolesc această sete. În limbajul de azi, aceste ființe sunt conectate cu sârmele lor pe dinăuntru cu sensibilități religioase. Pe de cealată parte sunt cei care cred că impulsul religios este un obicei rău, o moștenire din vremurile întunecate, și ceva de care societatea trebuie să scape. Religia este periculoasă la fel cum țigările sunt mai periculoase pentru nefumători, ceva de care omul modern se simte deranjat, ceva de care publicul ar trebui să fi protejat”.

Dacă suntem familiari cu tabăra creștină din care facem parte, ne contrariază însă cealaltă care pare că are și obține pe zi ce trece victorii tot mai mari. Umiliți uneori de virulența conflictului și mai ales de proporțiile lui, începem să credem că suntem o cetate asediată, o minoritate neglijabilă și timpul nu va aduce altceva decât victoria finală a celor ce luptă împotriva lui Dumnezeu. Suntem gata să capitulăm în fața forțelor colosale ale acestui sistem atunci când cântărim puterile politice ce-i sunt asociate, când evaluăm potențialul distructiv al industriei distracțiilor care-i este aservit, sau ce să mai spunem de mașina de propagandă a mediilor de informare în masă. Impresionați de aceste lucruri, uităm niște adevăruri fundamentale. Din conflictul acesta nu este decât un singur învingător. Și el nu este liberalismul de stânga anti-Dumnezeu.

Apoi, un alt lucru pe care ar trebui să ni-l amintim, este ceea ce spunea pastorul Martin Niemoller închis de naziști: “Mi-a trebuit destul de mult timp să-mi dau seama că Dumnezeu nu este dușmanul dușmanilor mei. Dumnezeu nu este nici măcar dușmanul dușmanilor Lui”. Perspectiva aceasta a dragostei divine ar trebui să ne coloreze mai optimist viziunea viitorului și mai ales să ne ajute la înțelegerea și  studierea “dușmanilor” noștri. Dacă noi creștinii ne bucurăm de o oarecare claritate a direcției și viziunii noastre, principiile divine care ne guvernează ne sunt revelate în Sfintele Scripturi, normativul fundamental al moralei noastre; nu același lucru se petrece cu dușmanii noștri.

Analizând problematica socială în viziunea și interpretarea lumii anti-Dumnezeu, nu poți să fii decât mirat de contradicțiile și ciudățeniile ei. Ne mirăm cum poate cineva să fie împotriva războiului și a pedepsei capitale în timp ce susține dreptul femeilor de a-și avorta copiii? Cum poate cineva să apere drepturile animalelor protestând vehement împotriva uciderii a milioane de găini în fiecare zi pentru consumul alimentar, sau a vitelor; dar să suporți uciderea a este un milion și jumătate de copiii în clinicile de avort? Inconsecvența aceasta nu poate nu numai să ne mire. Ea ne îngrijorează.

Să urmărim apoi cum potrivit “corectitudii politice” a vremii, stânga liberală militează agresiv pentru interzicerea fumatului, dar este atât de protectoare cu cei care răspândesc AIDS partenerilor sexuali neștiutori. De ce vrea ea să salveze oamenii de cancerul pulmonar și nu și pe cei amenințați de cea mai cumplită boală a secolului nostru? Probabil pentru că AIDS se leagă de stilul de viață a homosexualilor și de promiscuitatea pe care o suportă sistemul.

Față în față cu Scriptura, liberalismul anti-creștin, se demască ușor. El urăște autoritatea, pe când Biblia ne învață să ne supunem celor aflați în funcții de conducere. El învață că noi suntem victimele mediului înconjurător și că nu suntem responsabili de acțiunile noastre. Lăsând la o parte faptul că acțiunile noastre constituie în ultimă instanță mediul social în care trăim, cum poate atunci un mediu creat de acțiuni iresponsabile să creeze oameni responsabili?, trebuie să ne amintim că Scriptura ne învață că fiecare ființă este responsabilă de modul în care se comportă.

Biblia este pentru pedeapsa capitală, este pentru protejarea celui nevinovat și neajutorat, ea condamnă homosexualitatea și imoralitatea sexuală, și nu poate fi considerată o carte împotriva războiului.

Scriitorul evreu Daniel Lapin, în cartea sa: “America’s Real War” subliniază că stânga liberală este consecvent anti-Dumnezeu în toate abordările ei sociale și filozofice. El mai observă că națiunile care L-au ascultat pe Dumnezeu au prosperat fiind binecuvântate de El, devenind la rândul lor binecuvântări pentru întreaga rasă umană. 90% din toate descoperirile științifice din ultimii 1000 de ani provin din națiuni unde creștinismul a fost religia domninată. Dar atunci când o națiune L-a abandonat pe Dumnezeu, națiunea aceea a intrat în declin. Iată ce se petrece acum în lumea științei fără Dumnezeu. Cardinalul John o’Connor (U.S. Catholic, noiembrie 1997, p. 8), a spus referitor la eforturile și realizările științei moderne în domeniul clonării : “Este ironic ceea ce se petrece acum la sfârșitul socolului 20, un secol care a investit timp și efort considerabil pentru a putea avea sex fără a rezulta copiii; acum aceiași oameni doresc să aibe copiii fără să facă sex.”

În ciuda conflictului care se ascute pe zi ce trece, în ciuda succeselor pe care pare să le aibe lumea anti-Dumnezeu, viitorul este al Celui care a creat cerul și pământul. El nu poate fi înfrânt și nici cei ce sunt de partea Sa.

“Cel mai extraordinar lucru ce se poate spune despre secolul 20 este eșecul lui Dumnezeu de a muri. Colapsul în masă a credinței religioase, în special în rândul celor educați și prosperi, a fost pe larg și cu încredere prevăzut. El n-a avut loc. Cumva, Dumnezeu a supraviețuit, ba chiar a înflorit și mai mult” (Paul Johnson în cartea sa: The Quest for God).

Dumnezeul nostru este un Dumnezeu adevărat care vine și răsplătirile Lui sunt cu El. Cu El nu putem fi decât învingători. Mai mult decât biruitori.

34 de gânduri despre „Războiul lumilor

 1. Chris,

  Domnul Dumnezeu ii va lovi pe invadatorii lui Israel prin oameni asa cum i-a lovit in razboiul arabo-israelian de 6 zile din 1973.

 2. Dar stiu ca Rascumparatorul meu este viu si ca Se va ridica la urma pe pamant.
  Chiar daca mi se va nimici pielea si chiar daca nu voi mai avea carne, voi vedea totusi pe Dumnezeu.
  Il voi vedea si-mi va fi binevoitor; ochii mei Il vor vedea, si nu ai altuia. Sufletul meu tanjeste de dorul acesta inauntrul meu.

 3. Interesant cu Zaharia 14. Dar titlul capitolului este „Ziua Domnului.” Lucruri total supranaturale se vor intampla atunci, care violeaza legile stiintifice cunoscute de noi. Zice v12 ca Domnul ii va lovi. Deci nu poate fi un plan omenesc facut in laborator (e doar opinia mea). Interesant ca cuvantul „plague” sau „urgie” din Zaharia 14 este folosit si in Exod pentru urgiile cu care Dumnezeu a pedepsit Egiptul in mod miraculos.

  Scriptura este clara cu privire la faptul ca Dumnezeu va apara pe Israel in mod supranatural in a acest timp apocalyptic. Speculatiile noastre nu pot fi numai… speculatii, dar subiectul e foarte fascinant.

  God bless!

 4. Cris,

  inca un lucru. Uita-te in Zaharia 14:12 sa vezi ce ” arme genetice ” vor realiza evreii ( daca nu le au deja ) ca sa se apere de invadatori. Arme care nu vor avea efect asupra evreilor ci, programate sa atace doar natiunile invadatoare care vor fi pe teritoriul Israelului.
  ” Le va putrezi carnea stind inca in picioare ( anihilarea miscarii ), le vor putrezi ochii in gaurile lor ( anihilarea vazului ) si le va putrezi limba in gura ( anihilarea comunicarii ).
  Deci, de aici intelegem ca totusi cercetarile merg la nivel inalt de cunostinta !!!! Aceasta arma va fi realizata in laboratoarele secrete din Israel, pe baza unor mostre din ” genomul uman ” pe care Israel le va recolta pentru a stabili codul genetic pe natiuni.
  Ce mai poate face o armata invadatoare cu toata tehnologia ei care va fi lovita cu o asemenea arma, fara sa afecteze populatia indigena ?

 5. Cris,

  acum poate este asa cum zici tu. Iti dau votul fiindca tu ai de-a face cu medicina, insa atunci in timpul Apoc.13 oamenii vor avea capacitatea sa creeze o aratare demonica, care cu ajutorul satanei va fi pusa in functiune.
  Deci asta inseamna caci cunostintele de acum vor creste ( multe tot cu ajutorul satanei ). Oricum pentru noi se arata zile innorate rau. Asa ca trebuie sa ne pregatim de ” ploaie „. Fara puterea lui Dumnezeu ne vom spulbera ca puful de papadie.

 6. In USA de mai multi ani familiile de artisti, fac bai in comun dezbracati. Si Sunt orase pe coasta de vest in care esti protejat orice barbat sau orice femeie sa traiasca pentru
  36de ore liber fara nici o lege. In aceste orasele trebuie sa fi membru.

 7. Am auzit acelasi lucru se intmpla la fratele Gog la biserica. Ne rugam ca trezirea aceasta sa vina si in NW.

 8. Chiar ca Dumnezeu face o trezire spirituala foarte frumoasa intre Romani aici in sudul Californiei, our church is in the middle of 40 days of fasting/prayer, si multi experimenteaza botezul cu Duhul Sfant si umplerea cu Duhul Sfant. I think it is more related to God’s grace and a genuine approach toward pocainta from a lot of church members.

 9. Cu am spus, teorie personala 🙂 . Just trying to put another ” conspiracy theory” out there. I used to get a kick few years ago listening to the TBN types trying to explain who is „fiara”, cipul etc. Etc. Problem era ca teoriile Se schimbau la fiecare 6 luni. Imi amintesc cind ptr. o perioada Gorbaciov era Antichristul, ca avea semnul pe frunte. Nu mai vorbesc de idiotenile lui Pat Robertson sau Oral Roberts. Parerea mea cu privire la Apocalipsa este ca atunci cind se va intimpla vom stii, asha ca nu are rost sa-mi bat capul acum. Eu cred ca o sa fim surprinsi, exact cum au fost surpinsi evrei la venirea Domnului Isus, care a venit intr-o forma total diferita decit se asteptau ei.
  Chris , de cind cu prorociile cu sfirsitul lumii ,( precum si cu teoriile nascute pe internet de genul ca guvernul American are nu stiu cite milioane de sicrie gata ptr. crestini si puscarii gata pregatite prin Arizona ),vad frati care nu I-am vazut pe la rugaciune sau biserica, asa dintr-o data aratind un interest in lucrurile sfinte. Se intimpla si pe la voi acelasi fenomen? ( nu neaparat rau, dont get me wrong)

 10. Oare i-a trecut prin cap la Steve Jobs Geneza 3 cand compania Apple a conceput logo cu marul muscat? 🙂

  Totusi, Geneza zice „rodul pomului” nu „marul” 🙂

 11. Remus,
  Imaginea „hibrizii om-animal”din link este… fake fake fake, thank God. Cel putin pentru acum. Chiar cu defecte destul de mici in materialul genetic, e destul de greu pt o fiinta umana sa se dezvolte din punct de vedere embryologic, si sa se nasca (except anumite mutatii trisomice si altele mai minore). De aceea nu vad nici o posibilitate ca in viitor (sau viitorul apropiat) ca fuziunea genetica intre om si animal sa treaca de stadiul celular sau very early embryo…

  Dar cercetatorii astia fara frica de Dumnezeu vor incerca in continuare sa faca prada cu embryos la care nu le da sansa sa devina o fiinta umana cu trup, suflet, duh…

 12. Drago,

  eu cu multi ani in urma am dat de o carte a unui crestin care dezbatea aceasta tema numita ” 666 „. In timpul cit a trebuit sa mergem cu masina pina intr-un loc am citit putin din ea. In opinia lui spunea ca, cuvintul ” icoana” are de-a face cu domeniul electronicii.
  Este imposibil sa dai un raspuns fara descoperire Dumnezeiasca. Biblia spune clar ca oamenii o vor realiza
  insa fara viata. A doua fiara care se ridica in timpul Apoc. 13 prin puterea satanei va da suflare acelei ” icoane ” care va incepe si va vorbi si va face sa fie omoriti toti cei ce nu i se vor inchina.
  Acum bineinteles ca aici nu trebuie sa interpretam literar si sa ne gindim la o icoana pe care noi o cunoastem. O directie la care m-am gindit este ca ar putea fi o ” holograma ” sau ar putea fi o ” clona ” deasemenea. Asa cum am mai spus cred ca aceasta ” icoana a fiarei ” va participa la instituirea ” noului sistem economic „.
  Iar cit priveste insemnarea pe mana dreapta sau pe frunte nu are nimic a face cu temperatura corpului in cazul implantarii unui cip ci, este simplu fapt ca oamenilor care nu au mana dreapta li se va pune pe frunte. Initial sistemul va fi gandit pe mana dreapta, dar fiindca nu toti oamenii au mina dreapta se va recurge la frunte pentru cei fara mina dreapta. Apoi acest semn va fi total invizibil cu ochiul liber. Asa am inteles eu prin Duhul lui Dumnezeu.
  Rog pe fratele Lascau sa posteze acest comentariu impreuna cu linkul pe care il voi pune la acest comentariu, ca sa vedeti cam cu ce se ocupa unii oameni pe pamant si ce le mai debiteaza mintea sa faca.

  http://saccsiv.wordpress.com/2011/01/27/himerele-hibrizii-om-%E2%80%93-animal-de-ce/

 13. Razboiul se ascute pe zi ce trece frate Lascau asa cum ziceti si dvs. Am sa va dau un exemplu de o noua atitudine anticrestina care a aparut in Elvetia. Nu demult a fost anuntat aici in Germania pe un post de radio caci, in Elvetia sa dat liber oamenilor la drumetii prin padure fara haine pe ei . Si daca cineva se ridica sa protesteze impotriva lor te judeca si te baga la inchisoare caci, lezezi ” drepturile omului „.
  Sa nu va mai vorbesc de libertatea corporala care se gaseste in Germania numita FKK ( Frei Körper Kleidung ), adica ” Libertatea corpului fara haine „. Care inseamna ca, la, lacuri numite ” bagasee” ( unde oamenii pot face baie ) oamenii impreuna cu copiii pot face baie dezbracati complet toti la un loc. Este incredibil sa vezi asemenea imagini de oameni straini care nu se cunosc intre ei impreuna cu copii , tineri si batrini toti la un loc fara haine pe ei, care nu pot fi numite decit ” boala mintala „.
  Aceasta este vremea in care traim. Dar sa vedeti ce are sa fie inainte de rapirea Bisericii !!!! Iadul pe pamant.

 14. @remus
  ” icoana fiarei” dupa unii interpretatori este „icoana vorbitoare” pe care o folosim noi toti- TV,laptopul lui nelutu,aifonul&aipedul lui Gavrila etc.
  Tu ce parere ai ,dupa cunostintele tale..??

 15. Stimate domn, uitam ca Apocalipsa a fost scrisa la sfarsitul secolului I d.Hr. CU LIMBAJUL SECOLULUI I d.Hr.

 16. un pacatos,

  stai linistit caci nimeni nu o sa-ti implanteze niciun cip in corp. Apocalipsa 13 vorbeste despre un ” semn ” ( adica o inscriptie care va fi ” numele fiarei sau numarul numelui ei ) si nu despre un ” obiect „. Un cip electronic este un obiect chiar daca este redus in dimensiune.
  Daca cipul este o realizare umana si el poate fi folosit si in scopuri pozitive, acel ” semn ” va fi total satanic. Acel semn al „fiarei ” nu poate fi realizat pina nu soseste ” icoana fiarei „, care va da coordonatele pentru realizarea acelui „semn al fiarei „, care din punct de vedere al functionalitatii va fi ceva perfect, dar total satanic.
  Si ca sa intelegi despre ce este vorba, omenirea la ora actuala nu cunoaste tehnologia necesara imprimarii cu laser de date scrise pe pielea umana care sa fie invizibile ochiului uman si care sa fie citite de un scaner.

 17. Un pacatos, cred ca ce ai ai vazut bine
  (CBS)  A procedure that takes only seconds to carry out has turned the Jacobs family into medical pioneers, reports CBS News Correspondent Bobbi Harley.

  They are the first people to get „chipped” – implanted with a tiny device called a VeriChip that emits radio frequencies. The chip is a personal ID that also contains vital medical information.
  http://www.cbsnews.com/stories/2002/05/10/tech/main508641.shtml

 18. Numai ce mi-a trecut ceva prin minte..Cipul este cu noi deja. Il avem ….in mina.Se numeste SMART PHONE. Uitati-va la oameni in mall, pe strada, la biserica, vedeti la ce se uita: la telefon. Nu mai putem sa traim fara el, deja.In curind nu o sa mai putem cumpara fara el. Si cine a inceput aceasta „adictie” ? Compania „APPLE”. Care este semnul acestei companii ? Un mar muscat….
  Morala:Buy Android 🙂
  Teorie personala….

 19. Hello!

  Nu stiu cat de mult le putem numi legende sau adevaruri.
  Nu bag mana in foc ca cipul va fi al anticristului dar in situatia actuala este mare sansa ca cipul sa fie o arma al lui. Studiez in domeniul de telecomunicatii si informmatica, si pot afirma ca din punct de vedere tehnic, nimik nu mai sta inpotriva autoritatilor ca sa impuna cipul, e doar o chestie de timp pentru a nu lua cetatenii prin surprindere; De fapt avem asa zisele „cipuri” in fiecare zi cu noi, suntem transparenti pt toate autoritatiile. Numai ca nu le-au bagat inca subt piele. Cand se va convinge majoritatea omenirii ca chipul este cea mai buna solutie, va fi promovat&obligatoriu(repet, e doar o convingere).
  Dar sa presupunem ca nu ai accepta credit-cardul; Cum ai mai primi banii de la seful tau daca tu ii vrei doar bar in mana? Sunt chiar cluburi disco care ofera clientilor un chip implantat pentru plata mai simpla la iesirea din local cand sa incheiat show-ul. PS: astea nu sunt stiri din massmedia-romaneasca s.r.l. ci le-am invatat in tara in care momentan stau, la scoala.
  regards,

 20. In God we trust , if :

  – ne ajuta sa ajungerm in America !.
  – ne da job-ul cel mai bine platit !
  -ne ajuta fratii cu bani, masina, casa si masa !
  – ne da biletul castigator la lotto !
  – ne vindeca gastrita, reumatismul si migrenele !
  – Ii loveste cu accident,cu boala si faliment pe toti criticii nostrii !
  – ajungem musafiri de onoare, mereu vorbiti de bine ,ne pune des „la cuvant” si apoi ne alege in comitetul bisericii !
  – Vasilica Croitor le deschide dosarul lor si nu-l gaseste pe-al nostru !
  -daca ne mentinem prestigiul si postul !
  -daca nu pierdem vila,investitiile si restul proprietetilor !
  – daca salarul fixat de comitet este macar cat al lui (…) !

 21. Apropo de cele doua lumi,
  The 30-second commercial shows football fans in a living room cheering wildly for a quarterback sack. Cut to a close-up of a player’s face. In the black smudge under his eyes it says, „John 3:16.”

  The viewer is then directed to the website http://www.lookup316.com.

  That’s it. Someone unfamiliar with the Christian Bible might not even get the reference.

  Fox turned down the ad because it contained „religious doctrine,” which is against their policy, said a Fox spokesman.
  O reclama ptr. finala de football American , a fost respinsa ptr. motivul ca un jucator avea scris pe fata Ioan 3:16 . Atit. Cind te gindesti ca am emigrat in America ” ca sa ne putem practica religia in libertate” ( parca asa au scris parintii nostri pe formularele comuniste) 🙂 right

 22. Ca si crestini nu trebuie sa ne asteptam ca lumea sa devina mai buna. Numai cind Hristos va reveni totul va fi perfect.

 23. Cu privire la stăpânitorii „întunericului acestui veac” niste statistics ingrozitoare:

  -in secolul XX 180,000,ooo oameni au murit din cauza violentei, atrocitatilor, si genocidelor. 75% din acesti oameni au fost omoriti de WW1, WW2, Russia comunista si China comunista.

  -cel putin 1 in 20 oameni au murit din cauza violentei in secolul XX

  -ar fi interesat daca cineva are avea timp sa afle rezultatul numeric al infanticidului modial (avort) din secolul XX. cred ca am ramane socati.

 24. Bine, dar eu intrebam de cine va vazut cu proprii ochi; ca astia de la tv ne mint, de multe ori, de dragu’ audientelor.

 25. Fr. Lascau eu am vazut live la tv cind cineva in florida a primit voluntar un chip injectat ca sa demonstreze efectele pozitive ale chipului contra rapirilor

 26. Stimate domn Lascău si stimati romani din America, e adevarat ca in America sunt oameni care au implantat cip in mana, ma rog, in corp? Adica, precum zice la Apocalipsa 13: 16? Sau is numa’ legende?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s