Conferința Bisericilor Penticostale Române din Italia

Cea de-a 6-a Conferință a Bisericilor Penticostale Române din Assemblee di Dio in Italia
Salsomaggiore Terme, Aprilie 23 – 25, 2011

Misiunea Evanghelică Română (ADI-MER) este o asociație de biserici penticostale românești autonome, care colaborează cu  biserici penticostale din Italia și din Cultul Creștin Penticostal din România cu scopul de a oferi asistență spirituală românilor rezidenți în Italia. Misiunea a luat ființă în anul 2002, cu binecuvântarea conducerii Cultului Penticostal și cu aprobarea Adunării Generale a păstorilor din „Assemblee di Dio din Italia” (Adunările lui Dumnezeu).
Misiunea este administrată de un comitet format din cinci membri, care gestionează lucrarea diversă a acestei organizații,  din care amintim: cursuri de pregătire a lucrătorilor ordinați, tabere de tineret, conferințe pentru tineri, evanghelizare pe stradă și închisori, precum și organizarea Conferinței anuale a Bisericilor Penticostale Române din Assemblee di Dio in Italia.
Anul acesta conferința are loc la Salsomaggiore Terme din provincia Parma.
Am participat deja la primul serviciu organizat în această sâmbătă de dinaintea Paștelor, la Palazzo dei Congressi – sala Europa, o sală cu 750 de locuri. În deschiderea evenimentului au luat cuvântul pastorii bisericilor participante, a cântat un cor dintr-o biserică italiană penticostală din loc, și a predicat Evanghelia pastorul Paolo Faia. Am fost plăcut impresiionat de mesajul lui care se grefa perfect pe tema aleasă de organizatori: „…credincioși adevărului, în dragoste să creștem în toate privințele, ca să ajungem la Cel ce este capul, Hristos.” (Efeseni 4:15).
La acest eveniment din viața spirituală a bisericilor române din Italia a fost invitat grupul „Domini” din Baia mare.
Am să revin cu alte detalii după terminarea acestei conferințe, la care sunt invitat din nou de conducerea acestei misiuni.

12 gânduri despre „Conferința Bisericilor Penticostale Române din Italia

  1. ….a fost dovedit stiintific ca in acest fundal muzical,caprele sunt mai saltarete si laptele e mai pasteurizat!!!LIBER-ma indoiesc!

  2. Video clipul este un concert susținut de Decean în România. Nu are nimic de a face cu convențiile bisericilor române nici din Italia și nici din Statele Unite.

  3. Ma gindesc –-daca Iosif, Sadrac,Mesac, Abed-Nego si Daniel ar vedea acest clip ce ar zice ei??? Pavel si Sila se inchinau la miezul noptii tot prin cintare de lauda la adresa lui DUMNEZEU . Cita diferenta insa–– Poporul piere din lipsa de cunostiinta. Avem nevoie acuta de INTELEPCIUNE!!!!!!!!

  4. Doamne fereste, daca si asta e muzica crestina ,atunci batem drumul degeaba la biserica si vai de pastorii care accepta asa ceva.

  5. Nu sint surprins de loc de acest videoclip ,insa sint surprins de cei care pe alte Bloguri ii critica si nu-i accepta!!!Manifestarea de inchinare pentru multi poate fi o surpriza din cauza traditiei si mediului care vin!!!Fiecare grup de inchinare si de expunere se reprezinta prin influienta ce o detine din mediul inconjurator!!Sa luam bine aminte la cei din Africa,din India,din America de sud si alte regiuni cu traditiile lor .Si unii poate inteleg mai profund mesajul din Psalmul 150,Psalmul 149….Dureros este pentru cei care in inchinare si prezentare la „ALTAR”sau la „ANVON „nu ishi pastreaza hainele albe si CONSTIINTA(CUGETUL)CURAT!Fiinca despre astfel de persoane ;Ce scrie in Scriptura?Doar sa aruncam o privire spre 2 Petru capitolul 2 si sa i-l citim cu atentie ;Si ce este mai trist si dureros este ca;”… 3În lăcomia lor vor căuta ca, prin cuvîntări înşelătoare, să aibă un cîştig dela voi. Dar osînda îi paşte de multă vreme, şi pierzarea lor nu dormitează….”Si mai dureros este ca;..” Şi, din pricina lor, calea adevărului va fi vorbită de rău.”
    Asadar ce este mai placut si mai intelept?Nu doresc sa ranesc sau sa injosec pe cineva ,cum mereu se tranzmite in unele meaje ce imi sint adresate ;ci doar doresc sa expun ADEVARUL scris in SFINTELE SCRIPTURI si cine are ochi sa ii deschida si cine are urechi sa auda!!!Mesajul Scripturii este bine sa i-l percepem in putere ,fara filozofie si interpretari !!!!

  6. Pentru Dvs. frate Petrica , pentru cei ce scriu si citesc pe accest blog , ” HRISTOS A INVIAT.” Ma bucur fiindca vad ca sunt interesati si fratii din Spania de acesta conferinta a Bisericilor Romane din Italia si despre modul cum s-a desfasurat. Ne-ati promis ca o sa reveniti cu detalii dupa terminarea acestei conferinte la care ati fost invitat din nou . Eu cred ca o persoana cand este invitat inca o data in acelasi loc , el a lasat de prima data o impresie buna… Cu fratele Traian Ticarat am amintiri frumoase de cand am slujit impreuna la Biserica Penticostala din Topesti jud. Bihor la un program de duminica seara, iar pe aceasta cale ii transmit si lui mult har si pace.

  7. Pace.HRISTOS A INVIAT .Va rog sami spuneti unde as putea viziona conferinta Bis. penticostale din italia.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s