43 de gânduri despre „Direcții opuse

 1. eu cred ca ramin la intersectie si disperat incerc sa strig spre Facatorul nostru sa vina si sa ma caute … caci nici una din optiunile de dreapta sau stinga nu conduc la El … nu in ziua de astazi … si nu in felul in care – mai ales i biserica – am reusit sa distragem TOATA atentia de la Dumnezeu si sa o indreptam inspre noi , talentele noastre , sau dorinta noastra greu de stimparat de a ne etala personalitatea. Ce e ciudat ca la circiuma cel putin ti se promite alcool – bine ineles contra cost, dar la biserica chiar daca ti se promite Dumnezeu , chiar daca mai dai cite un ban , ti se serveste doar basme si minuni false.

 2. Sunt de acord cu tine mike. Le împăcăm pe amândouă, în cazul nostru. După Lobacevski a apărut Rieman cu sistemul său de coordonate curb. Aşadar:
  In cazul direcţiei date şi a sensului „spre biserică” e valabila geometria lui Euclid cu „linia dreaptă ca drumul cel mai scurt dintre două puncte”.
  „Spre cârciumă” şi mai ales de acolo mai departe, e valabilă geometria lui Rieman cu „Drumul cel mai scurt între două puncte e o linie curbă.”

  „Sigur am s-ajung,
  zise omul beat,
  Drumul nu-i prea lung,
  Dar e-ntortocheat!

 3. Ps . incorect specificat – i-mi cer iertare – trebuia sa precizez = cu cit latura opusa unghiului e mai mare –fata de orizontala triunghiului ( cateta alaturata) la fel am omis sa spun – veticala sa fie o constanta ca un caz particular.Graba strica treaba sper sa fiu iertat

 4. Multumesc pentru lectie Cornelius , nu am sa-l combat pe Thales a facu-to Lobacevski . Problema mea a fost doar o simpla aplicatie in geometria plana in care verticala (inaltimea triunghiului pe care troneaza sus DUMNEZEU) ramine =K constanta, iar cateta alaturata (orizontala =departarea sau apropierea noastra de DUMNEZEU) variabila –ipotenuza la fel (urcusul nostru catre acelas DUMNEZEU deasemenea variabila in raport cu credinta noastra-apropierea sau departarea de DUMNEZEU. Si e normal ca atunci cind ne apropiem de DUMNEZEU se micsoreaza distanta intre EL – noi si marimea unghiului creste (valoarea noastra in ochii DOMNULUI)= direct propotional cu raportul marimea LUI DUMNEZEU si urcusul nostru catre EL In cazul ca, unghiul =K constant –no comment -putem cobori o infinitate de verticale care vor avea infinite varietati de valori, dar dupa cum stim DUMNEZEU e acelas =K ,deaceia am dat acest simplu exemplu . GOD Bless You

 5. N-ai dreptate în privinţa observaţiei tale matematice, dragă mike! Strânsa legatură de care vorbesti e totusi aparentă .
  In orice triunghi dreptunghic sinusul unghiului de 30 de grade (spre exemplu) este 0.5, indiferent cât de mare e cateta opusă, asta fiindcă se împarte la ipotenuză. Catetele şi ipotenuzele cresc sau descresc proporţional, deoarece vorbim de triunghiurile dreptunghice în care e suficient ca un unghi sa fie identic în două triunghiuri (dreptunghice bineînţeles) pentru ca acestea să fie asemenea. Conform Teoremei lui Thales, două triunghiuri asemenea, au laturile proporţionale (raportul lor este acelaşi). Dacă în triunghiul dreptunghic având un unghi de 30 de grade, creste cateta opusă, în acelaşi procent va creste şi ipotenuza, astfel ca raportul lor să rămană neschimbat, adică 0,5 ! Din aceasta cauză se pot studia funcţiile trigonometrice cu ajutorul cercului de rază unitară (circumferinţa goniometrică, precum se spune în ţara unde locuiesc eu).
  Lecţia asta de trigonometrie ţi-o ofer gratis! 🙂 Profită că trece promoţia!

  Iată şi interpretarea spirituală a teoriei matematice de care vă vorbeam. Functia sinus, cunoscută de multi ca raportul intre cateta opusă şi ipotenuză , rămâne constantă indiferent cât de mult vor creste laturile triunghiului, intrucât contează raportul ce exista intre cateta şi ipotenuză, nu fiecare din ele luate separat. Asa-i si in lumea transcedentală a spiritului. Poate fi cateta opusă (omul) cât de mare ar fi si să-L vadă pe Dumnezeu (ipotenuza, pentru că-i cea mai mare latură in triunghiul dreptunghic) cât de mare L-ar vedea, intrucât ceea ce contează e raportul existent intre aceste două mărimi (om si Dumnezeu). Modul cum te raportezi ca persoana (cateta) la Dumnezeu (ipotenuză) iti dă functia credinciosiei tale (sinus).
  Apropo, ştii de ce-L mai iau pe Dumnezeu (în privinta relationării Lui cu omul şi desigur, prin reducere la absurd) drept ipotenuză?
  Ia două catete cu mărimea de 1 si calculează-mi ipotenuza! Iti va da un număr iraţional (radical din 2, căruia nu-i poţi da de capăt, având o infinitate de numere). Iată că identificarea mea e cât se poate de normală, mike. Dumnezeu poate fi ipotenuză, mai degrabă decât cateta opusă, infinitul şi inabordabilul mai degrabă decât îndepărtatul sau opusul!
  Mulţumesc tuturor pentru atenţia acordată lecţiei de astăzi!
  In confruntarea cu viaţa, pornind de la ipoteze gresite, concluziile vor fi pe măsură!

 6. Din pacate Frate N.O.C. pina avem suflare traim atit in lumea spirituala cit si cea materiala si parca despartite una de alta, nu face sens. Ne inchinam lui DUMNEZEU cu Duhul ,dar facem faptele cu trupul nostru, problema e sa le inpletim amindoua dupa porunca DOMNULUI –bineinteles daca stim asta (din bagajul cunostiintei) despre DUMNEZEU

 7. Si totusi exista o strinsa corelatie intre unghiul cu pricina si laturile triunghilui dreptunghic. Cu cit latura opusa unghiului e mai mare cu atit marimea unghiului creste (panta) In credinta = cu cit il vedem pe DUMNEZEU MAI MARE(latura opusa unghiului) cu atit DUMNEZEU ne mareste imginea noastra in ochi LUI(unghiul)

 8. Ori si ce persoana in viata sa profesionala ,cu toata intelepciunea sa ,daca nu ajunge sa cunoasca dragostea Tatalui ceresc si a domnului Isus Hristos cu toate teoriile si filozofiile sale este departe de a cunosate semnele care duc spre drumul ce duce la”Împărăţia vecinică a Domnului şi Mîntuitorului nostru Isus Hristos.”De ce ?Apostolul Petru prin a sa epistola explica si crestinul aceste indemnuri trebuie sa le foloseasca in viata!Si citind versetele de mai jos expuse o sa realizati si partea de asumare si partea de ignorare;Cititi cu o mare atentie fiinca sint expuse pe intelesul fiecarei persoane indiferent de profesie si de virstra:2 Petru 1;
  -„1Simon (Sau: Simeon.) Petru, rob şi apostol al lui Isus Hristos, către ceice au căpătat o credinţă de acelaş preţ cu a noastră, prin dreptatea Dumnezeului şi Mîntuitorului nostru Isus Hristos:
  2Harul şi pacea să vă fie înmulţite prin cunoaşterea lui Dumnezeu şi a Domnului nostru Isus Hristos!
  3Dumnezeiasca Lui putere ne -a dăruit tot ce priveşte viaţa şi evlavia, prin cunoaşterea Celuice ne -a chemat prin slava şi puterea Lui,
  4prin cari El ne -a dat făgăduinţele Lui nespus de mari şi scumpe, ca prin ele să vă faceţi părtaşi firii dumnezeieşti, după ce aţi fugit de stricăciunea, care este în lume prin pofte.
  5De aceea, daţi-vă şi voi toate silinţele ca să uniţi cu credinţa voastră fapta; cu fapta, cunoştinţa;
  6cu cunoştinţa, înfrînarea; cu înfrînarea, răbdarea; cu răbdarea, evlavia;
  7cu evlavia, dragostea de fraţi; cu dragostea de fraţi, iubirea de oameni.
  8Căci, dacă aveţi din belşug aceste lucruri în voi, ele nu vă vor lăsa să fiţi nici leneşi, nici neroditori în ce priveşte deplina cunoştinţă a Domnului nostru Isus Hristos.
  9Dar cine nu are aceste lucruri, este orb, umblă cu ochii închişi, şi a uitat că a fost curăţit de vechile lui păcate.
  10De aceea, fraţilor, căutaţi cu atît mai mult să vă întăriţi chemarea şi alegerea voastră; căci, dacă faceţi lucrul acesta, nu veţi aluneca niciodată.
  11În adevăr, în chipul acesta vi se va da din belşug intrare în Împărăţia vecinică a Domnului şi Mîntuitorului nostru Isus Hristos.”
  Iata deci 11 versete care ne asigura „din belşug intrare în Împărăţia vecinică a Domnului şi Mîntuitorului nostru Isus Hristos.”
  Si totusi ce se intimpla?Vedem ca nici aceste 11 versete nu doresc sa se perceapa si in viata sa se aplice!!Alergam mereu dupa „istorisiri închipuite.”Si ne plac invataturi ce ghidila urechile!!!iar mesajul Scripturii este greu de citit si acceptat!!Ocupa spatiu,timp si pentru multi devine plictisitor si chiar demodat !!!!Dar sa nu uitam ce spune apostolul Pavel;
  „1Te rog ferbinte, înaintea lui Dumnezeu şi înaintea lui Hristos Isus, care are să judece viii şi morţii, şi pentru arătarea şi Împărăţia Sa:
  2propovăduieşte Cuvîntul, stăruieşte asupra lui la timp şi ne la timp, mustră, ceartă, îndeamnă cu toată blîndeţea şi învăţătura.
  3Căci va veni vremea cînd oamenii nu vor putea să sufere învăţătura sănătoasă; ci îi vor gîdila urechile să audă lucruri plăcute, şi îşi vor da învăţători după poftele lor.
  4Îşi vor întoarce urechea dela adevăr, şi se vor îndrepta spre istorisiri închipuite.
  5Dar tu fii treaz în toate lucrurile, rabdă suferinţele, fă lucrul unui evanghelist, şi împlineşte-ţi bine slujba.”
  Azi sa faci o astfel de slujba si sa nu fii laudat ,evidentiat si expus in reclama ,nu are rost fiinca ti se spune ca este o pierdere de timp!!!Trebuie sa iti faci doctoratul ,sa i-ti expui reclama puternica cu subiecte senzationale si sa atragi profituri imense pentru cei care te sponsorizeaza si sa umplii stadioanele ca profiturile sa creasca la cei care le detin si la industria hoteliera si a restaurantelor cu produse culinare!!!Satana are grija ca afacerile sa infloreasca si mesajele sa fie expuse in mod profesional si cu IMPACT LA RECLAMA PUTERNICA.
  El stie ca domnul Isus Hristos nu se mai intoarce sa apara cu Biciul si nici nu se mai intimpla ce s-a intimplat cu Anania si Safira!!Iar cu oamenii justitiei poate sa colaboreze si pe cei in Biserici sa ii mai ierte chind I.R.S.sau alte parti juridice doresc sa se implice in faradelegile facute de cei pretinsi sfinti!!!Pretentia de sfint azi se expune prin diploma si vot si chiar altceva si astfel semnele de intersectie ajung cu valoare ca traiectoria e bine stabilita de unchiul de cordonare indiferent chit de mult se urca traiectoria !!!Sa nu uitam insa de ce apostolul Pavel explica in Galateni capitolul unu si sa nu cumva sa ne autoinshelam de un lucru despre care ap.Ioan foarte clar si pe inteles da raspunsul pentru cei care doresc sa devina copii autentici ai lui DUMNEZEU-TATAL .SI adevarati slujitori ai domnului ISUS HRISTOS !1 Ioan 3 cu 1 la 24.Sint doar 24 de versete la care trebuie sa le cunoastem valoarea si puterea .

 9. Credeam că ai înţeles şi partea practică a problemei dezbătute, NOC-ule. Aceasta este că: „Poti merge pe o direcţie bună dar în sens contrar şi asta-i la fel de rău precum ai devia de la direcţia bună!”
  Hai să-ţi dau şi interpretarea matematică: O funcţie trigonometrică (sinus, cosinus etc.) aplicată unui unghi (dintr-un triunghi dreptunghic, bineînţeles), nu depinde de laturile acestui triunghi ci numai de unghiul respectiv. Ce înseamnă asta pe o nuanţă spirituală? Că nu-i aşa important cât de tare înaintezi „spre” Dumnezeu ci e foarte important să păstrezi direcţia bună (unghiul sau panta – în geometrie analitică) cât şi sensul (urcare nu coborâre, dreapta nu stânga)!
  Functia f(x) = -2x+3 de exemplu, e o dreaptă cu panta -2, negativă, ceea ce înseamnă coborâre). Iată deci că nu se cere doar drum drept ci şi o pantă pozitivă:

  „Spre Dumnezeu să te înalţi, cu fiecare clipă,
  Aceasta e chemarea ta, Nu fă nici o risipă!”

  De ce nu ar putea copiii lui Dumnezeu să-L vadă prezent pe El şi la şcoală, în ecuaţiile de pe tablă? Dumnezeu e Cel mai mare Matematician din câţi există! Hai să-L cunoaştem şi din această perspectivă!

 10. Teorie cantitativa fondata pe versete cheie , sfaturi accelerate ,legi si porunci , indemnuri pedagogice ce aluneca si apoi patineaza in filososfie ; pareri ,presupuneri, geometrie plana si in spatiu, axiome ,formule,teoreme ,matematica si algebra ,fractii ,logaritmi ,ecuatii ! .In practica : NIMIC !. Sentimentele pure izvorasc, se contureaza si se formeaza nu din bagajul si rafturile cunostintei (partiale) , ci din. . . .inima !. Si cine nu iubeste. . . .

 11. DUMNEZEU sa mingiie familia Bogdan ,si sa dea directie si celor inca nedecisi sa urmeze calea ce duce la mintuire. GOD Bless You and Yours( mike.)

 12. Oare cum sa numim directia vectoriala ca acelora din Evrei cap.6-vers. 4-8 , cu toate ca au urmarit vectorul directional -Biserica. Cred ca fata lor era indreptata catre biserica, dar mergeau ca racul- adica inapoi, spre minus infinit. Mie mi-ar place sa folosesc vectorul directie -Biserica–- sa fiu ca o secanta care se opreste in mijlocul cercului Biserica lui DUMNEZEU, si acolo sa am punctul de oprire- B- al sgmentului vietii mele .

 13. Pe drumul vietii foarte multi matematicieni sau pierdut !!Si chiar profesorul tau de matematica de mult s-a dus !!!I-l stim ca l-a amindoi ne -a fost profesor!!!Indiferent, chit de bun esti in stiinta,matematica ,afaceri si in ori ce in viata ;daca se pierde CONSTIINTA SI DRAGOSTEA DIN TII DE CRESTIN AUTENTIC ,STIM CU TOTII CE SE INTIMPLA!!!Deci pe drumul vietii noastre ,sa nu uitam sa ajungem la pocainta si noua personalitate!!!Efeseni 4 cu 22 la 32Si sa nu uitam de urmatorul indemn din Efeseni 5 cu 1 la 21.E bine ca omul firesc sa ishi mai schimbe naravul si sa inteleaga mesajul domnului Isus Hristos pentru a ajunge un adevarat slujitor a-l Lui si fiu a-L Tatalui Ceresc indeplinind indemnul din 2 Timotei 2 cu 15.

 14. dragá Cornelius,
  in fata cosinusului poate fi pusá o necunoscutá ? de exemplu(Popa)?…ca sá scap de nedumerire?cá dupá scris tare imi esti cuoscut. 🙂

 15. Ai perfecta dreptate frate Traian Ticarat dar sa nu uitam ce spune apostolul Pavel in :2Tim.2;19 ” Totus temelia tare a lui Dumnezeu sta nesguduita, avand pecetea aceasta : ,, Domnul cunoaste pe ceice sunt ai Lui ” ; si : ,, Oricine rosteste Numele Domnului , sa se departeze de faradelege!”

 16. nu cred ca totii citi merg la biserica merg ca sa se inchine in duh si adevar,ptr. ca se vede starea spirituala a bisericiilor din zia de azi

 17. Draga Pete, fratele Petrica a inteles sensul exprimarii (fiind si inginer pe langa pastor) dar vad ca tu nu l-ai priceput. Ceea ce voiam sa spun eu, e faptul ca atat carciuma cat si biserica se gasesc pe aceeasi directie (adica in drumul nostru pe cararile vietii). Sensul conteaza, adica felul cum mergi tu si eu, apropiindu-te sau departandu-te de una sau de cealalta. Stiu ca matematica e grea pentru unii, dar crede-ma ca directie e o dreapta ce trece prin doua puncte (in cazul nostru biserica si carciuma), pe cand sensurile sunt semidrepte ce pornesc dintr-un punct intr-o parte sau alta a directiei date . Ceea ce voiam eu sa corectez e faptul ca cele doua sageti din desen, pe care sta scris carciuma si biserica, sunt sensuri ale aceleiasi directii, nu directii diferite. #-o

 18. Toate semnele pe care omul azi le intilneste pe drumuri sint pentru o cordonare temporala a partii firesti umane!Si pentru multe semne omul firesc investeste sa se educe si chiar in viata se sacrifica sa le urmeze!Depinde de pasiune si de scop !Insa mai presus de aceste semne trebuie mai adaugam si intelepciunea divina !!!Sa intelegem rostul lor ,chiar daca sint indreptate spre o CARCIUMA sau spre o BISERICA!!Cladirile si ashezarile lor chiar daca sint diferite ,pentru unii la fel pot fi de daunatoare!!Fiinca foarte mult in traseul vietii este nevoie si de o noua personalitate!Daca ne indreptam cu aceiasi personalitate in viata spre fiecare loc ;ce se intimpla?Domnul Isus vedem ca traseul l-a facut in multe locuri si a ajuns la mese chiar cu vamesi si cu pacatosi !Si a fost criticat !Dar ce raspuns da celor care i-l criticau?Luca 5 cu 27 la 32.Evangehlizarea nu se face doar in Biserici si in anumite dati pe stadioane sau locuri scumpe de inchiriat!!Ea se face pe orice traseu si in orice loc alaturi de traire si de putere divina!!Si mereu!!!Fie ca ne gasim aici,fie ca ne gasim in alt loc ,sa nu uitam mesajul si sa nu devenim ca fariseii si carturarii!Iar cei care pledeaza pentru anumite rigori sau alte lucruri sa nu uite ca ;domnul Isus in viata Sa ne da un exemplu de urmat fie ca sintem la o nunta,fie ca sintem pe drum,fie ca sintem la o evanghelizare ,sau ori ce alta imprejurare!!!Si pentru cine doreste sa-L urmeze pe traseu a pus o conditie aparte;”,,Dacă voeşte cineva să vină după Mine, să se lepede de sine, să-şi ia crucea în fiecare zi, şi să Mă urmeze.
  24Fiindcă oricine va voi să-şi scape viaţa, o va pierde; dar oricine îşi va pierde viaţa pentru Mine, o va mîntui.
  25Şi ce ar folosi un om să cîştige toată lumea, dacă s’ar prăpădi sau s’ar pierde pe sine însuş?”Deci ori unde am calatori si ori ce semn de intersectie am gasi sa nu uitam de conditiile de mintuire !!Semnele omului descopera destinatia ,dar noua personalitate si pocainta se gaseste prin semnele si LEGILE DIVINE!!Si chiar daca sintem in dud ca Zacheu ,sau in vama ,ori pe drum de negustorie si afaceri sa nu uitam de CONSTIINTA SI MORALUL DE CRESTIN !De ce?Fiinca despre locul de destinatie primim urmatoarea descriere si cu conditii bine definite;Sa citim cu atentie;Apocalipsa 21 ;”1Apoi am văzut un cer nou şi un pămînt nou; pentrucă cerul dintîi şi pămîntul dintîi pieriseră, şi marea nu mai era.
  2Şi eu am văzut coborîndu-se din cer dela Dumnezeu, cetatea sfîntă, noul Ierusalim, gătită ca o mireasă împodobită pentru bărbatul ei.
  3Şi am auzit un glas tare, care ieşea din scaunul de domnie, şi zicea: ,,Iată cortul lui Dumnezeu cu oamenii! El va locui cu ei, şi ei vor fi poporul Lui, şi Dumnezeu însuş va fi cu ei. El va fi Dumnezeul lor.
  4El va şterge orice lacrimă din ochii lor. Şi moartea nu va mai fi. Nu va mai fi nici tînguire, nici ţipăt, nici durere, pentrucă lucrurile dintîi au trecut.„
  5Celce şedea pe scaunul de domnie a zis: ,,Iată, Eu fac toate lucrurile noi.„ Şi a adăugat: ,,Scrie, fiindcă aceste cuvinte sînt vrednice de crezut şi adevărate.„
  6Apoi mi -a zis: ,,S’a isprăvit! Eu sînt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfîrşitul. Celui ce îi este sete, îi voi da să bea fără plată din izvorul apei vieţii.
  7Cel ce va birui, va moşteni aceste lucruri. Eu voi fi Dumnezeul lui, şi el va fi fiul Meu.
  8Dar cît despre fricoşi, necredincioşi, scîrboşi, ucigaşi, curvari, vrăjitori, închinătorii la idoli, şi toţi mincinoşii, partea lor este în iazul, care arde cu foc şi cu pucioasă, adică moartea a doua.„
  Deci sa nu ne inshelam!Si asupra CUVINTULUI aminte sa luam ,pentru a ajunge la destinatia promisa si dezvaluita prin frumoasa descriere din apocalipsa 21…

 19. Intr-adevăr că mă pozitionez şi mă deplasez vectorial în viaţa cotidiană, prin spaţiul euclidian tridimensional. Insă aşa după cum în matematică vectorii se orientează şi primesc sens prin cosinusurile lor directoare, fie ca spiritual să fiţi pentru ceilalţi, frate Petrică, un astfel de cosinus director pe direcţia şi în sensul Impărăţiei cereşti! God bless you!

 20. Așa pățești când ai de-a face cu matematicienii… Sunteți pe direcția vectorială bună. Nu toți gândim matematic. Mă gândesc că cititorii mei au înțeles ceea ce am vrut să spun cu imaginea aceasta.

 21. Frate Petrica, permiteti-mi o corectie de rigoare. In limbaj tehnic, cele doua indicatoare se gasesc pe aceeasi directie, nu pe directii opuse (e impropriu sa spui directii opuse). Sensurile sunt opuse, nu directiile! Dupa pozitionarea lor ( in limbaj matematic), indicatoarele se gasesc pe directia axei absciselor si sunt bine orientate (biserica in sensul pozitiv si carciuma in sens negativ).
  Nu vreau sa insinuez nimic ci doar sa pledez in favoarea rigorii stiintifice .
  Multumesc pentru intelegere!

 22. Dintre toti cititorii si in special cei mai inveterati,cati va beti cafeaua dimineata?… si ce indicator utilizati?Crasma inseamna si (bar sau resto)pe acolo? Sigur fac abstractie de la cei ce condamna si „afurisesc”acest petit moft! In rest vorba lui Neculai Constantin Munteanu”Sa auzim numai de bine”!

 23. Ar fi trist să mergi „spre biserică” şi acolo să te confrunţi cu o atmosferă asemănătoare celeilalte părţi. Indicatoarele diametral opuse ne amintesc de ceea ce spune apostolul Pavel: „S-o rupeţi cu păgînătatea şi cu poftele lumeşti!”

 24. Semnele de directionare mereu dezvaluie drumul spre destinatie ,insa trist este ca de multe ori persoana umana nu intelege scopul semnului si nici punctul de destinatie!!De ce ?Fiinca fiecare punct de destinatie are secretele lui !!!Si aceste secrete joaca un rol important in viata persoanelor umane !!Fiinca destinul duce la rezultate diferite:
  Carciuma atrage un anumit tip de persoane si aceste persoane cred ca acolo pot sa ihsi gaseasca fericirea de moment!!!Dar trebuie inteles si acest lucru fiinca Satan are metode de a-l duce pe om in eroare si prin slugile sale sa atraga chit mai multi in cursa si in pacat!!!!Dar sa nu uitam ca si drumul spre Biserica nu este asa simplu dupa cum cred unii!!!!Satan are putere sa se infiltreze si cu multa putere prin slujitorii sai ishi face bine lucrul!!!Multi nu vreau sa accepte dar sa citim ce s-a intimplat cu cele 7 Biserici descrise in Apocalipsa!!Dar vedem ca acestea ajungem sa le cunoastem din descriere doar !!!Iar ca cladiri,vedem ca au ajuns doar ruine si locuri de muzeu !!Ce se intimpla cu prezentul?Vedem ca nici prezentul nu este mai presus !!!La fel cladirile au ajuns foarte incapatoare ,confortabile si cu semne mari si puternice in reclame!!!Dar sa nu uitam ca Biserica ADEVARATA a lui HRISTOS are un semn de directionare aparte!!!Si drumul inspre acolo nu este ushor si putini sint cei care i-l gasesc;Matei 7;”13Intraţi pe poarta cea strîmtă. Căci largă este poarta, lată este calea care duce la pierzare, şi mulţi sînt ceice intră pe ea.
  14Dar strîmtă este poarta, îngustă este calea care duce la viaţă, şi puţini sînt ceice o află.”Oare de ce se intimpla acest lucru?Si de ce drumul spre Biserica lui Hristos este expus prin o cale ingusta?Si semnele de directionare par invizibile ?

 25. Intrebare : -ce se intampla cu cel ce a fost dezamagit profund mergand atat spre stanga ,cat si spre dreapta ??!! .Raspuns : -un oftat prelung , trantind cu putere caciula de caldaramul drumului si inaltand ochii spre Cer !!! .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s