Unde ne întâlnim duminică?

După Harold Camping de la Family Radio, mâine, sâmbătă, 21 mai, va fi sfârșitul lumii.

De ce tocmai 21 mai? Nu știu. Harold are calculele lui. Nu le-am verificat. Nici nu mai are rost. Oricum, e prea târziu.

E prea tâtziu să-l mai convingem pe Harold că n-are dreptate. Mai avem o zi de așteptat… și totul s-a terminat. Cu lumea întreagă sau cu Harold. De aceea cel mai bun lucru cu astfel de chestiuni este să așteptăm.

Unde ne vom vedea duminică? În cer sau la biserică? Nu știu pe unde va fi Harold după răpire. Că o răpire va fi oricum mâine. Lui Harold i se va răpi microfonul. Așa ca să nu mai spună prostii.

8 gânduri despre „Unde ne întâlnim duminică?

 1. 23. Aşa că, dacă îţi aduci darul la altar, şi acolo îţi aduci aminte că fratele tău are ceva împotriva ta,

  24. lasă-ţi darul acolo înaintea altarului, şi du-te întâi de împacă-te cu fratele tău; apoi vino de adu-ţi darul.

  25. Caută de te împacă degrabă cu pârâşul tău, câtă vreme eşti cu el pe drum; ca nu cumva pârâşul să te dea pe mâna judecătorului, judecătorul să te dea pe mâna temnicerului, şi să fii aruncat în temniţă.

  26. Adevărat îţi spun că nu vei ieşi de acolo până nu vei plăti cel din urmă bănuţ.”

  http://www.bibliaonline.go.ro/

 2. Acum deja se stie: Harold Camping este un sarlatan, iar Family Radio calls este o escrocherie ce i-a adus lui Camping 72 de milioane de dollari in conturi.
  Dar noi mai cunoastem un pastor penticostal roman care a realizat venituri mari vinzind sute de mii de casete continind profetiile sale despre sfirsitul lumii, incepind cu anul 1991!
  A se vedea si: http://www.cotidianul.ro/146506-Sfarsitul-lumii-o-afacere-de-72-de-milioane-de-dolari

  „Sfârşitul lumii, o afacere de 72 de milioane de dolari”-
  Discuţiile pe tema sfârşitului lumii la 21 mai 2011 au pornit de la o singură organizaţie, FamilyRadio, condusă de bătrânul american Harold Camping. Compania trăieşte din donaţii, iar sumele ajung la 72 de milioane de dolari, potrivit businessinsider.com.

  La o primă vedere, americanul Harold Camping, în vârstă de 89 de ani, conduce cea mai mare înşelătorie văzută până acum. Compania lui adună donaţii de la credincioşii îngroziţi din întreaga lume, deşi e de neînţeles cui ar servi aceşti bani în cazul în care umanitatea chiar ar dispărea. Sumele vor fi strânse până în dimineaţa zilei de 21 mai, când, în loc să aibă loc „previziunea” sfârşitului lumii, Camping ar putea să dispară cu toate donaţiile.

  Înşelăciunea este una „deşteaptă”, potrivit businessinsider.com, care anunţă că, deşi Family Radio este evaluată la 72 de milioane dolari, conform ultimei sale situaţii financiare, societatea pretinde că deţine lichidităţi de numai 1,5 milioane de dolari. Societatea susţine că cei mai mulţi bani donaţi de „credincioşi” sunt apoi reinvestiţi în publicitate şi costuri de difuzare.

 3. Si totusi „prinde la public”. Aud naivi, in mult si drept credincioasa noastra tara Romania, cum ca „ceva tot o fi dom’le ca nu vorbea omul asa aiurea”. Cred ca atunci cand Domnul spunea ca „vor veni multi si vor spune…”face referire si la Harold. Ma intreb de ce mesajele unor astfel de oameni prind asa repede la public iar mesajul Evangheliei nu prezinta interes !? Sa fie oare doar de la faptul ca suntem „pasionati” de senzational ? Sa ajute Domnul sa fim pasionati doar de Evanghelie si de trairea ei. Cat despre vremi si soroace…

 4. Hank Hanegraaff i-a cerut lui Harold Camping sa-si doneze cel putin banii Institutului de Christian Research sa fie folositi pentru evanghelizare – daca tot crede ca e sfirsitul lumii…dar de bani inca nu s-a despartit…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s