8 gânduri despre „Crocodilul și albumul de familie

  1. d-le lascau,prin acest comentariu doresc sa va aduc la cunostinta gravele probleme pe care le intampinam la noi in galati-romania .suntem o asociatie sportiva-ong cu numele de atletic club sporting evanghelica galati avem in educare si formare peste 80 de sportivi copii si adulti intre 14 si 26 de ani am fregventat cu o parte din acestia intrun campionat judetian de fotbal dar in primavara acestui an din lipsa de resurse financiare neam retras.am depus un dosar de finantare la consiliul local galati unde intampinam foarte mari probleme,din cauza denumirii pe care o avem de EVANGHELICA,noi nu vrem sa o schimbam asa cum ne cer unii dintre consilieri ai galatiului pt ca daca d-zeu nea dat idea de a o pune tot asa vrem sa o ducem pana la capat.de acea va rugam pe dvs. daca ne puteti ajuta pentru a duce aceasta munca pe un drum bun,cu materiale sportive si bani necesari competitiilor sportive ale noastre.in speranta ca ne-am facut intelesi va multumim atat eu ca presedinte cat si sportivii mei care provin din familii saracesi fara siguranta zilei de maine.tel 0040740870051,0040336419996.adresa presedinte -florea grigore str.aviator mircea zorileanu nr.6 localitatea galati-romania cod postal 800667-email as_sporting _evanghelica@yahoo.com-si pentru a ne vedea la treaba consultati-www.acse-galati.ucoz.com

  2. Specimenul in discutie sta sub…pomul cunoasterii, regretandu-si apucaturile (?)

  3. ” ce tie nu-ti place ,altuia nu-i face !” ori ” cu ce masura masori . . . . ” ; si cea mai penetranta „tepusa’n coasta” ipocriziei , ramane replica lui Galas :
    „What you deny to others will be denied to you , for the plain reason that you always legislating for yourself ; all your words and actions define the world you want to live in. ” Mersul pe apa ,apostoleste si prin CREDINTA ,trebue demonstrat enoriasilor PRACTIC,pentru zidirea credintei lor, si nu doar. . .forever teoretic !. Bluffing got short legs !

  4. Updatandu-si familia…sau ce a mai ramas din ea, crocodilul plange cu lacrimi crocodiliene sau crocodiletante ?

  5. …care-i morala…?
    Că se spală mai uşor pe dinţi după ce îi făcut poşetă sau pantofi :-)) ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s