Furtuna de nisip din Phoenix, Arizona

Marți, 5 iulie s-a abătut peste orașul Phoenix o furtună de nisip. Evenimentul a fost filmat și difuzat apoi de multe agenții de știri din lume. Pentru cei care doriți să vedeți furtuna filmată în diferite momente ale ei, faceți click pe imaginea de mai jos.

4 gânduri despre „Furtuna de nisip din Phoenix, Arizona

  1. Totus cred ca California este mai bina.ca Texaslu .De fapt cel mai minunat loc este linga Dumnezeu .Pentru ca acolo gasim liniste ,pace si binecucintare, iubire si implinirea noastra.Dumnezeu sa ne ajute a fi tot timpul in prezenta Lui.Maranata, Domnul nostru vine.

  2. Probabil ar trebui sa va mutati la Texas pentruca vine perioada uraganelor, iar dupa o furtuna de nisip este nevoie de una de apa ca sa curete tot nisipul.

  3. Daca ne ghindim bine ,putem sa observam chit de neputinciosi ajungem in asemenea situatii!!Si ce efecte detin astfel de evenimente asupra noastra!Sa nu uitam de potopul de apa din timpul lui Noe ,de cele 10 plagi asupra Egiptului ,de necazul prin care a trecut Iov si fiecare catastrofa ce a ajuns sa se produca pe acest pamint!!!!Mereu dorim explicatii si uitam de ce toate acestea!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s