9 gânduri despre „Convenția Bisericilor Penticostale Române

 1. Iata o ocazie de incurajare pentru persoanele umane in implinirea unuia dintre indemnuri ce aduna fratii de credinta la o unitate si imbarbatare spirituala ce reda „BUCURIA PERSONALA”in deplinatate coumunitara si obste romaneasca!Se vede ca inca puterea DUHULUI SFINT lucreaza si cei ce ajung in calauzirea lui beneficiaza de cele mai frumoase clipe in viata !Poate unii cred ,poate altii mai putin ,insa experienta vietii pentru mine a demonstrat si a lucrat !Si cu aceasta ocazie am avut placerea si bucuria sa salut pe multi in persoana !Si doresc si pe aceasta cale sa le tranzmit ceea ce si in Scriptura este scris;”Harul, îndurarea şi pacea să fie cu voi din partea lui Dumnezeu Tatăl, şi din partea Domnului Isus Hristos, Fiul Tatălui, în adevăr şi în dragoste!”Iar usha casei ramine alaturi de invitatie deschisa si cu o oferta buna de gazduire fiinca in Scriptura este scris sa fim primitori de oaspeti si „23Şi porunca Lui(A TATALUI CERESC ) este să credem în Numele Fiului Său Isus Hristos, şi să ne iubim unii pe alţii, cum ne -a poruncit El.
  24Cine păzeşte poruncile Lui, rămîne în El, şi El în el. Şi cunoaştem că El rămîne în noi prin Duhul, pe care ni L -a dat.”

 2. Pai din cate stiu, n-am auzit pina acum vreo stire oficiala cu privire la acea proorocie din partea organizatorilor conventiei.

 3. Nu te-am intrebat daca ai cercetato tu……ce ai cercetat tu si eu nu intereseaza pe nimeni. Te-am intrebat daca au cercetato fratii pastori. E o diferenta principala!

 4. Remus, e dovedit ca prorocia a fost falsa?
  A fost cercetata de fratii pastori care au declarat-o falsa?

 5. Florin N.,

  eu cred mai degraba ca, tu nu esti atent cand citesti. Eu am spus ca: ” la nivel mondial ” !!! si nu referitor la conventia de la Chicago !!! Si daca s-ar face o conventie o data la 5 ani ani si s-ar economisi 4*150.000 dupa evaluarea ta, nu am mai sti sa implinim Cuvintul lui Dumnezeu ? Dar de o conferinta a femeilor, unde femeile care vin cheltuie 40-60 de milioane $$ toate impreuna ???

 6. Remus…nu sunteti prea bine informat. Sute de milioane de dolari ? De unde aveti aceasta informatie ? Nu cred ca depaseste 150.000 $…insa pana la sute de milioane mai sunt cateva sute de milioane…

 7. Imi pare rau ca trebuie sa spun, bani cheltuiti degeaba. In fiecare an la nivel mondial, conventii, conferinte, tot felul de studii si seminare pentru care se cheltuie sume imense toate adunate la un loc si Biserica merge din regres in regres. Unde este roada acestor intruniri pentru care se cheltuie sute de milioane de dolari anual, cand la ultima convetie de la Atlanta, organizatorii nu au fost in stare sa demaste public proorocia mincinoasa care s-a dat in timpul conventiei ???
  Imi pare rau frate Lascau, dar va rog sa lasati comentariul asa cum este.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s