4 gânduri despre „Peace In The Valley – Randy Travis

 1. Isaia 30:15-16:
  „Caci asa vorbeste Domnul Dumnezeu, Sfantul lui Israel: ” In liniste si odihna va fi mantuirea voastra, in seninatate si incredere va fi taria voastra.” Dar n-ati voit ! Ci ati zis: ” Nu ! Ci vom fugi pe cai !” – „De aceea veti fugi !” – „Vom calari pe cai iuti!” – „De aceea, cei ce va vor urmari vor fi si mai iuti !”

  Psalmul 20:7-8:
  Unii se bizuiesc pe carele lor, altii pe caii lor; dar noi ne bizuim pe Numele Dumnezeului nostru !
  Ei se indoaie si cad, dar noi ne ridicam si ramanem in picioare !”

 2. Cuvintul lui Dumnezeu este o inspiratie divina plina de putere si cu un mesaj real,dar omul firesc i-L nesocoteste si astfel se incalca !Si in loc de pace,bucurie ,fericire si o unitate divina gasim ceea ce vedem ;adica faptele firii descrise de catre apostolul Pavel in galateni 5 cu 19 la 21 .Pacea si puterea dumnezeiasca in vaile si piscurile muntilor inca unde omul nu a pus piciorul exzista si putem sa o percepem cu ochii nostrii ,chind ne aventuriem in astfel de expeditii ,dar pe urma aceste locuri chind devin populate vedem in ce se transforma si cum devin.De ce ?Fiinca sintem plini de pacate si condusi mai mult de puterea firii dechit a DUHULUI SFINT care detine calitati total diferite de cele ale firii.Si ne este greu sa recunoastem si sa accepatam.Dar va veni ziua chind mesajul acestui cantec va avea implinire fiinca reda mesajul SCRIPTURII ;Apocalipsa 21;”1Apoi am văzut un cer nou şi un pămînt nou; pentrucă cerul dintîi şi pămîntul dintîi pieriseră, şi marea nu mai era.
  2Şi eu am văzut coborîndu-se din cer dela Dumnezeu, cetatea sfîntă, noul Ierusalim, gătită ca o mireasă împodobită pentru bărbatul ei.
  3Şi am auzit un glas tare, care ieşea din scaunul de domnie, şi zicea: ,,Iată cortul lui Dumnezeu cu oamenii! El va locui cu ei, şi ei vor fi poporul Lui, şi Dumnezeu însuş va fi cu ei. El va fi Dumnezeul lor.
  4El va şterge orice lacrimă din ochii lor. Şi moartea nu va mai fi. Nu va mai fi nici tînguire, nici ţipăt, nici durere, pentrucă lucrurile dintîi au trecut.„
  5Celce şedea pe scaunul de domnie a zis: ,,Iată, Eu fac toate lucrurile noi.„ Şi a adăugat: ,,Scrie, fiindcă aceste cuvinte sînt vrednice de crezut şi adevărate.„
  Deci……?Dorim sa credem …ce este scris?Sa nu uitam ca;
  -„24Dumnezeu, care a făcut lumea şi tot ce este în ea, este Domnul cerului şi al pămîntului, şi nu locuieşte în temple făcute de mîni.
  25El nu este slujit de mîni omeneşti, ca şi cînd ar avea trebuinţă de ceva, El, care dă tuturor viaţa, suflarea şi toate lucrurile.
  26El a făcut ca toţi oamenii, ieşiţi dintr’unul singur, să locuiască pe toată faţa pămîntului; le -a aşezat anumite vremi şi a pus anumite hotare locuinţei lor,
  27ca ei să caute pe Dumnezeu, şi să se silească să -L găsească bîjbăind, măcar că nu este departe de fiecare din noi.
  28Căci în El avem viaţa, mişcarea şi fiinţa, după cum au zis şi unii din poeţii voştri: ,Sîntem din neamul lui…`
  29Astfel dar, fiindcă sîntem de neam din Dumnezeu, nu trebuie să credem că Dumnezeirea este asemenea aurului sau argintului sau pietrei cioplite cu meşteşugirea şi iscusinţa omului.
  30Dumnezeu nu ţine seama de vremurile de neştiinţă, şi porunceşte acum tuturor oamenilor de pretutindeni să se pocăiască;
  31pentrucă a rînduit o zi, în care va judeca lumea după dreptate, prin Omul, pe care L -a rînduit pentru aceasta şi despre care a dat tuturor oamenilor o dovadă netăgăduită prin faptul că L -a înviat din morţi…„
  Mesajul este simplu si pe intelesul nostru ,dar acum ramine pentru noi sa intelegem ce importanta si implinire poate primi din partea noastra ,daca dorim sa beneficiem de ce este scris!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s