9 gânduri despre „Cine are bancă e bancher – Zâmbetul de sâmbătă

 1. Ursului Domnul ia pregatit un un loc special in Israel,,,,,In ziua aceea, voi da lui Gog un loc de inmormantare in Israel: Valea Calatorilor, la rasaritul Marii Moarte, si mormantul acesta va astupa trecerea calatorilor. Acolo vor ingropa pe Gog cu toata multimea lui si vor numi valea aceasta: „Valea multimii lui Gog”. (Ezec.39:11)

 2. Fie ca participa ursul sau leul sa nu uitam ca o situatie similara a fost si pe timpul Domnului Isus Hristos si imperiul Roman se extindea tot mai mult!Pentru fiecare imperiu este un timp si o profetie!Pentru fiecare generatie este o implinire a unei profetii ce duce la implinirea planului divin.Daca chiar sintem ingrijorati de toate aceste evenimente ,sa intelegem ca si ucenicii erau la fel si ei au intrebat pe Domnul Isus ;”DOAMNE”IN VREMEA ACEASTA AI DE GHIND SA ASEZI DIN NOU IMPARATIA LUI ISRAEL?”Si ce raspuns primesc?Raspunsul si pentru noi este acelas din versetul 7 faptele ap.capitolul 1.Iar prin a doua epistola a lui Petru capitolul 3 primim un indemn si mai relevant si sa nu uitam de indemnul incurajator al apostolului Pavel daca tot detinem Biblii si sintem interesati de mesajul lor!Sa citim cu o mare atentie mesajul din 1 Timotei capitolul 6 cu 11 la 16,,,si ca persoane crestine sa nu ne ingrijoram de ziu de miine ci de ziua de azi pentru a o trai in puterea invataturii Domnului Isus Hristos si poruncii Tatalui Ceresc.Sa ne aducem aminte ce ap.Pavel scrie in 2 Timotei capitolul 2 cu 7 la 15.Mesajele sint aceleasi si neschimbate in valoare ,dar depinde daca le insusim si daca dorim in viata sa le folosim ca un ghid si un dreptar al vietii de crestin!!!!!!

 3. Fr.Petre L.
  ..Stau in “cumpana” si cuget ca NU MAI ESTE MULT TIMP DE ..CASCAT..
  si OBLIGATORIU trebuie sa ne trezim si sa actionam mai mult ca NICIODATA alipindu-ne de Domnul.
  Iata ce am gasit la.. cascatul din dimineata 11/27/2011; C I T I T I L cu mare atentie…
  http://debka.com/article/21519/
  ATENTIE!!!!!!!!!!! Caci numaratoarea inversa a INCEPUT MAI DEMULT TIMP…
  ALERTA DE GR.”0″
  In curand…foarte curand..ZIMBETUL se va transforma in RANJET DE GROAZA..
  CE PARERE AVETI DE PREGATIRILE RAPIDE DIN ULTIMILE ZILE,IN ORIENTUL MIJLOCIU.
  Parca,deja se simte „mirosul”prafului de pusca si bubuiturile dela portile Ierusalimului..??
  De data aceasta nu mai este un „joc de artificii”model Irak,Egipt, Libia..pentru-ca participa si URSUL..

 4. Ma intreb totusi, vis-a-vis de afirmatia celor doi, ce vor zice acestia la o eventuala consultatie medicala ? Sunt sigur ca medicul nu le va pune intrebarea de investigatie :”Domnilor, aveti…banca ?” (But, the correctly question is: „Did you have…chair ?”)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s