Cât valorează Christos pentru mine?

Filmul nu este nou. Probabil că mulți l-ați văzut deja. Întrebarea rămâne mereu nouă: Cât valorează credința noastră? Până unde suntem gata să-L urmăm pe Isus?

Faceți click pe imagine.

6 gânduri despre „Cât valorează Christos pentru mine?

 1. Mereu este usor a scrie versuri ,a predica in biserici si a trai in confort ,dar este greu sa ajungi la fapte si intelege mesajul din Matei 25;””Veniti binecuvantatii Tatalui Meu de mosteniti Imparatia care v-a fost pregatita de la intemeierea lumii. 35. Caci am fost flamand, si Mi-ati dat de mancat; Mi-a fost sete, si Mi-ati dat de baut; am fost strain, si M-ati primit; 36. am fost gol, si M-ati imbracat; am fost bolnav, si ati venit sa Ma vedeti; am fost in temnita, si ati venit pe la Mine.”
  37. Atunci cei neprihaniti Ii vor raspunde: „Doamne, cand Te-am vazut noi flamand si Ti-am dat sa mananci? Sau fiindu-Ti sete si Ti-am dat de ai baut? 38. Cand Te-am vazut noi strain si Te-am primit? Sau gol si Te-am imbracat? 39. Cand Te-am vazut noi bolnav sau in temnita si am venit pe la Tine?” 40. Drept raspuns, Imparatul le va zice: „Adevarat va spun ca, ori de cate ori ati facut aceste lucruri unuia din acesti foarte neinsemnati frati ai Mei, Mie Mi le-ati facut.”
  41. Apoi va zice celor de la stanga Lui: „Duceti-va de la Mine, blestematilor, in focul cel vesnic care a fost pregatit diavolului si ingerilor lui! 42. Caci am fost flamand, si nu Mi-ati dat sa mananc; Mi-a fost sete, si nu Mi-ati dat sa beau; 43. am fost strain, si nu M-ati primit; am fost gol, si nu M-ati imbracat; am fost bolnav si in temnita, si n-ati venit pe la Mine.”
  44. Atunci Ii vor raspunde si ei: „Doamne, cand Te-am vazut noi flamand, sau fiindu-Ti sete, sau strain, sau gol, sau bolnav, sau in temnita, si nu Ti-am slujit?” 45. Si El, drept raspuns, le va zice: „Adevarat va spun ca, ori de cate ori n-ati facut aceste lucruri unuia dintre acesti foarte neinsemnati frati ai Mei, Mie nu Mi le-ati facut.” 46. Si acestia vor merge in pedeapsa vesnica, iar cei neprihaniti vor merge in viata vesnica.”
  Cu chit ca mesajul este scris cu aproape 2ooo de ani in urma ,nici acum nu a ajuns sa fie inteles si pedeplin aplicat.Si astfel azi vedem ceea ce vedem si intilnim.Dar sa nu ne autoamagim ca acest pastor din masina si ca multi altii care au ajuns sa traiasca doar in pretentie si in pozitie pentru un scop egoist fiinca cei ce sint in astfel de pretentii ;stim ce raspuns primesc din partea DOMNULUI ISUS HRISTOS?Mesajul se poate citi asa cum este expus in Matei capitolul 23 cu 1 la 33 …”Mesajul ii apartine DOMNULUI ISUS HRISTOS si merita cunoscut atit de cel in pretentie chit si de cei care sint ucenici si constituie marea multime de credinciosi .De ce?Sa stim sa deosebim pretentia fata de trire si lucrurile firesti ,fata de cele duhovnicesti si astfel sa intelegem ca credinta are valoare si putere daca este insotita de fapte demne de pocainta si calauzite de rodul DUHULUI SFINT.Dar sa nu uitam ce vremuri traim si sa intelegem mesajul din Matei 24 cu 24 fiinca este scris;”Caci se vor scula hristosi mincinosi si proroci mincinosi; vor face semne mari si minuni, pana acolo incat sa insele, daca va fi cu putinta, chiar si pe cei alesi. „Asadar este dureros pentru cel ales sa cada si in viata sa ajunga condus de ;”hristosi mincinosi si proroci mincinosi;”care ajung sa aiba si putere sa faca;”semne mari si minuni, pana acolo incat sa insele, daca va fi cu putinta, chiar si pe cei alesi. „Sa nu uitam ca azi intilnim multi care nu au putere si nu fac nici semne si nici minuni ,dar au puterere de manipulare si obtin tot ce-si doresc de la membrii si ajung luati in slavi mai presus ca jertfa de rascumparare a DOMNULUI ISUS !Si multi nici nu realizeaza fiinca nu sint ca cei din Bereea si nici nu au cum sa le cunoasca faptele facute la puterea intunericului .Dar sa nu uitam de mesajul ap.Pavel scris in 2 Corinteni capitolul 11;”14. Si nu este de mirare, caci chiar Satana se preface intr-un inger de lumina. 15. Nu este mare lucru, dar, daca si slujitorii lui se prefac in slujitori ai neprihanirii. Sfarsitul lor va fi dupa faptele lor. „Daca aceste lucruri o sa ajungem sa le cunoastem ,o sa ajungem sa cunastem ;”Cât
  valorează Christos pentru noi ..!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s