Pat Robertson – Previziuni pentru 2012

Par Robertson ne suprinde din nou cu revelațiile personale pe care le are „de la Domnul” pentru anul acesta. O țară divizată politic într-un tsunami economic pe care l-am creat noi înșine (el nefiind metoda Domnului de a pedepsi America). Domnul i-ar fi spus și cine va fi președinte. Pat știe, dar… nu spune deocamdată (probabil că s-ar putea să nu nimerească…).
Ascultându-i discursul, m-am mai liniștit. Nu vine deci nicio planetă, niciun meteorit, niciun cutremur sau tsunami (în afară de cel financiar) și nici măcar previziunile calendarului Maya nu se vor adeveri.
Soluția propusă de Pat este (cum mă și așteptam) rugăciunea. Dacă ne vom pune pe rugăciune poate că scăpăm. Poate că dacă ne rugăm cu foc n-o să fie președinte acela de care știe Pat. Poate de aceea nu ne spune numele lui încă.

Mă gândeam ascultându-l că dacă s-ar fi pus serios pe rugăciune nu ne-ar fi expus din nou la ridiculizarea celor necredincioși. Nu e târziu nici acum să înceapă să se roage să se împlinească măcar o parte din profețiile sale. Mă tem că unii vor ține minte până la sfârșitul anului.

(Pentru vizionarea videoclip-ului, faceți click pe imaginea de mai sus)

16 gânduri despre „Pat Robertson – Previziuni pentru 2012

 1. Am citit cartea scrisa de Pat Robertson ”imparatia secreta” ….o recomand.

 2. Aveti dreptate Bro. Lascau –naivi sint peste tot –unii poarta manusi alti nu. As inparti naivitatea in doua grupuri distincte 1– naivi din cauza necunostiintei –2- naivi care cunosc si stiu. ca atunci cind cineva e la necaz trebuie sa-l ajute –dar– atunci cind cel necajit ajunge sus si uita ajotorul facut -naivul- nostru devine PACALIT. Cei din grupa a- 1-a devin naivi pacaliti voluntar nestiutori. God Bless You.

 3. Mie, pur si simplu mi-a placut cum Lazar Gog a ,, vizualizat” problema atit din punctul de vedere al oamenilor cit si din punctul de vedere scriptural . El nu a facut nicio previziune, doar a aratat ca unele previziuni ale oamenilor se potrivesc cu scrierile Sfintelor Scripturi. Cred ca problema desbatuta trebuie sa ne dea de gindit la toti. Cel putin asta am inteles eu . Blessing.

 4. Fratele nostru de credinta „Petru Lascău”naivitatea aceasta apare din mai multe motive in locurile care apare;
  in primul rind fiinca i-ti este rudenie si doresti in mod crestinesc sa i-l ajuti (sa ii faci un bine)
  -zici ca o faci in numele Domnului ,
  -i-ti este mila de persoana chind vine in mod staruitor si cu cuvinte induiosatoare
  -si nu ajungi sa ii cunosti adevarata personalitate…
  Deci in momentul chind Satana ajunge sa stapineasca pe cineva ,persoana respectiva traieste in dubla personalitate si i-si pierde cugetul moral si cel crestin si daca nu esti atent esti atras in cursa si ca o persoana victimizata devii numit fraier,dar sincer sa fiu am observat ca daca esti sincer si puternic in credinta ,Dumnezeu Tatal dupa cum a avut grija de suferindul Iov si azi i-si indreapta privirile spre cel lovit iar cel care savirseste pacatul ,daca nu i-l recunoaste ajunge sa fie facut decunoscut si i se da janse de a intelege sa nu pacatuiasca!Cei intelepti care ajung la cunostinta acestor lucruri stiu sa se fereasca de astfel de persoane si percep si mesajul scris in SFINTELE SCRIPTURI;Matei 24 cu 24.Multi intradevar se lasa influientati si condusi de val fiinca evita sa ajunga ca ucenicii si le este mai bine sub protectia celor care ajung sa slujeasca pentru interese aparte.Sistemul de azi este diferit de cel divin si astfel se ajunge la naivitate si la tot ceea ce vedem .Sistemul divin nu are in concept nici naivitate,nici inshelare,nici minciuna ;ci RODUL DUHULUI SFINT.Si cei ce sint al lui Hristos ap.Pavel spune;”24. Cei ce sunt ai lui Hristos Isus si-au rastignit firea pamanteasca impreuna cu patimile si poftele ei.
  25. Daca traim prin Duhul, sa si umblam prin Duhul.
  26. Sa nu umblam dupa o slava desarta, intaratandu-ne unii pe altii si pizmuindu-ne unii pe altii.
  Deci astfel lucrurile se pot expune prin puterea mesajului divin ,dar inca vedem ca pentru dobindirea si pastrarea acestor calitati este nevoie de o noua personalitate si un nou principiu de ghindire si traire;Domnul ISUS HRISTOS sa ne descopere aceste lucruri si sa ne ajute la puterea de a dori sa ajungem la aceste transformari si sa nu mai raminem naivi pentru cei din jur.Si nici sa nu mai cadem in cursa celor firesti si egoisti care au ajuns sa implineasca voia lui Satan ;1 Ioan capitolul 3 cu 1 la 24.

 5. Pat Robertson si multi altii ca el nu ar avea succes daca nu ar fi atitia NAIVI( necunoscatori ai cuvintului Lui Dumnezeu) in America. Vorba Romanului == nu-i prost cine maninca ci cel care’i da sa manince. Asa ca nu-i pling pe cei inselati –

 6. Gabi in categoria acestor lucratori multi ajung de se incadreaza in pretentiile ce le detin fiinca nu numai mesajul,dar si faptele ii dau de gol.Sa nu uitam ca traim timpuri in care „…chiar Satana se preface intr-un inger de lumina.
  15. Nu este mare lucru, dar, daca si slujitorii lui se prefac in slujitori ai neprihanirii. Sfarsitul lor va fi dupa faptele lor. ”
  Dar chiti doresc sa ia aminte asupra faptelor savirsite ?Daca cumva o faci si ajungi sa le descoperi faptele ,stii ce se scrie si spune!!
  Dar sa nu uitam ca si Domnul Isus a spus multimilor si ucenicilor aceste lucruri si totusi ce vedem ca s-a intimplat?Si credem ca in timpurile de azi este mai mult interes in cunoasterea mesajului divin si trairea lui?Ce descoperim scris doar in un singur verset?Matei 24 cu 24
  Pentru multi aceste lucruri nici nu se doresc sa fie cunoscute si discutate si daca meditezi asupra mesajului din Corinteni o sa intelegi cauza!!!Asadar nu fi surprins la ce azi intimpini si descoperi,fiinca si noi ii avem pe ai nostrii!

 7. De când cu filmul 2012, unii ne delectează „ca-n filme” cu perspectivele lor profetice. Norocul lor (ca și al lui Pat Robertson) este că lumea le mai uită până la anul viitor.

 8. Saracul Patt, sa speram ca nu dă in Alzheimer’s ,

  Robertson acknowledged that this is ( Alzheimer’s)a „terribly hard thing” but also said the person in question is correct. „I know it sounds cruel, but if he’s going to do something, he should divorce her and start all over again, but to make sure she has custodial care and somebody looking after her,” he said.

  „Isn’t that the vow we take when we marry someone, that’s for better or for worse, for richer or for poorer?” his co-anchor asked.

  There is the vow of „till death do us part,” but Alzheimer’s is „a kind of death,” he said.

 9. Poate cineva sa imi raspunda: in ce categorie de lucratori se incadreaza Pat Robertson?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s