3 gânduri despre „Alchimia regelui Midas – Zâmbetul de sâmbătă

 1. „Fiecare popor (natiune) isi are conducatorii (presedintii…) pe care si-i merita !” spunea altadata istoricul Nicolae Iorga.
  Americanii si-l au pe al lor „King Merdas” cu…mana-n balegarul de aur al promisiunilor de tip futurist si cu scarabeul sacru descins din prosperitatea Egipului de altadata ce a tinut in robie un popor timp de 430 de ani ! Astfel, scarabeul american sacru, recte carabusul de balegar, asteapta lacom si pus pe inhatat „bulzul” de…aur de paracopitatul rasa Ducipal…din fundalul imaginii !
  Am inteles ! „The King !” este imparatul pe care aceasta natiune democratica pana-n maduva oaselor, nu l-a avut niciodata de la razboiul franco-englez pana-n ziua de astazi ! Dar „Merdas” nu vine cumva de la frantuzescul „Merde” ?

  In alta ordine de idei, avem si noi conducatorul binemeritat: „The King Mardeias !”
  Iata aici sursa de referinta !

  Totodata, va ofer spre delectare un amplu articol publicat in „The Guardian”, adica, mai pe romaneste spus: Gardianul, de 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei !:
  http://bloguri.piatza.net/de-1-decembrie-%E2%80%9Cfiecare-popor-are-conducatorii-pe-care-ii-merita%E2%80%9D-nicolae-iorga/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s