Numiți-le ÎNGRIJORĂRI, dacă vreți…

Dacă alții au perspective profetice pentru anul acesta, am și eu câteva temeri pentru anul 2012. Numiți-le îngrijorări, dacă vreți. Ele fac parte din pesimismul meu personal cu care văd realitatea vremii. Iată câteva din îngrijorările mele pentru anul 2012:

Mă tem că de cum va da în primăvară, va da o „primăvară” (nu, nu arabă) ci una americană, orchestrată pe aceeași partitură pe care ocupanții lui Wall Street au repetat toamna trecută. Cacofonia de idei filozofice și politice de anul trecut poate converge într-o direcție foarte convenabilă președintelui nostru în an de alegeri.  Revoluția a înghețat anul trecut așa prin decembrie. Dar, odată cu soarele primăverii, buruienile discordiei pot crește rapid.

Mă tem că Strâmtoarea Hormuz ne va face mari strâmtorări, mai ales la pompele de benzină și la prețurile tuturor bunurilor care au nevoie și de transport.

Mă tem că Iranul va termina și mai ales că va folosi bomba nucleară la care lucrează. Pericolul vine din fanatismul aiatolahilor și al unui președinte nebun care vrea el să rearanjeze hărțile atlaselor și mai ales să paveze drumul lui Mahdi cu cadavrele noastre ale ghiaurilor.

Mă tem că haosul economic creat de mersul natural al economiilor lumii sau de mintea rece și rea a conspiratorilor (cine mai știe și apoi la ce folos să știm?) se va adânci și mai mult în ciuda rapoartelor optimiste ale unei administrații care vrea neaparat să ne convingă pe noi naivii că eșecurile sale de conducere sunt adevărate succese. Când aud rapoartele Casei Albe îmi aduc aminte de „dările de zeamă” ale congreselor împușcatului.

Mă tem că vom rămâne încă patru ani în obaminațiunea ce ne va conduce pe drumul socialismului glorios. În ceea ce mă privește, nu mai sunt îngrijorat. Deja-vu. Am fost: pionier, utecist, colectivist, clasă muncitoare, generație de sacrificiu și carne de tun. Știu să trăiesc și în Republica Socialistă America de Nord. Mă întrb însă cum o s-o facă votanții – acești proști folositori, sau naivi disponibili, cu care Obama ne votează în sistem?

Mă tem că a fi creștin va fi mai dificil în anul acesta. Dacă mii de musulmani se roagă în străzile din New York și din alte orașe, blocând circulația este lucru normal și spiritual pentru majoritatea americanilor corecți politic. Când un sportiv de frunte își pleacă genunchii mulțumind Domnului său pentru reușita lui sportivă, o țară întreagă se tulbură.

(Am ajuns la 7 – numărul desărvârșit) Mă tem că anul acesta se vor înmulți și mai mult numărul profeților falși ai sfârșitului și calendarele antice vor fi șterse de praful istoriei pentru a înspăimânta și mai mult o lume înspăimântată deja. Magor Mișabib – Spaimă din toate părțile.

Mă tem de toate aceste lucruri atunci când mă uit pe orizontală la lumea în care mai trăiesc încă. Nu sunt decât angoasele mele – realiste sau nu. Nu sunt previziuni și nici perspective profetice. Mă rog ca ele să nu aibă loc. Nu le vreau nici măcar ca dovadă că am nimerit-o, sau am avut dreptate. Aș fi foarte fericit să mă fi temut degeaba.

Când privesc însă în sus (pentru că așa ne-a învățat Domnul Isus), îmi ridic fruntea spre cerul Lui de unde ne va veni izbăvirea. Și ea este mai aproape anul acesta ca anul trecut.

38 de gânduri despre „Numiți-le ÎNGRIJORĂRI, dacă vreți…

 1. Este inspiratie din fotografia de mai sus. 4 Calaretii pe 4 caii care au misiunea sa distruga pamintul si tot ce este pe el.

 2. Mai Pete te deranjeaza sa stii ca eu am stat de vorba cu Isus? Si ca S-a uitat la mine cu blindete si respect asa ca la un Prieten.
  Te deranjeaza ca Domnul M-a batut pe umar ca pe un prieten? Si Mi-a spus: Domnul stie problema ta!
  Te deranjeaza ca de 20 de ani incerc sa opresc steagurile Halloweenului?. Pentru ca vreu sa fac voia Domnului.
  Te deranjeaza ca am spus oamenilr ce Mi-a Spus Domnul Dumnezeu despre 031?

  Orce crestin adevarat ar sari tot in sus de bucurie daca ar avea experientele mele personale cu Dumnezeu si cu Isus. Mai am si altele.
  O persoana pe care il deranjeaza toate de mai sus nu poate fii altceva decit un Ateu inrait ori si mai rau.
  Ai postit tu vreo data 7 saptamini incontinu cum am postit eu? Ai grija omule nu il supara pe Dumnezeu!. Dumnezeu are rabdare cu tine sa te trezesti la realitate. Intelege odata, ca eu vreu sa fac Voia Domnului si bine oamenilor.

  Cit depre 031 Dumnezeu Imi va da mai mule detalii cind ziua se va apropia si imi voi face un cort in spatele casei. Acela se va numi Cortul Intilniri cu Dumnezeu si cu Isus.

 3. Continuare la continuare

  Revelatia 031 este ANULATA pentru ca Dumnezeu Mi-a Spus anul din 4 cifre, dar or ca eu am uitat ( este 19 ani de atunci), or ca: din cauza zgomotului pe care l-a facut marele cutremur nu am auzit decit 031. Imi cer scuze de la toata lumea. Voi reveni la acest subiect numai daca voi stii exact toate 4 cifrele pe care Mi Le-a Spus Dumnezeu.
  Cine nu a gresit nici o data sa dea primul cu piatra.

 4. Pentru Pete,
  Vad ca iti place sa insulti pe fratii tai.
  Daca ai fii cu adevarat pocait si daca ai fi cunoscut pe Domnul Isus nu ai face asa ceva.
  Asa ca ridicate de unde ai cazut pina nu este prea tirziu.

 5. Pentru Pete,
  In zilele noastre numai Musulmanii si Budistii mai folosesc felul ala de inchinare facind matanii cu fata la pamint, dar te asigur ca nu le ajuta la nimic.

  Biblia ne invata sa venim in fata Lui Dumnezeu cu o inima smerita si sa avem un cuget curat pentru ca Duhul Sfint sa poata lucra in biserica si in viata noastra.

  Bucurate ca Dumnezeu nu vrea sa arda pamintul pentru ca pamintul a fost facut de Dumnezeu sa fie o gradina a Edenului pentu alesii Lui care va dainuie pe vecie. Mai mult de 90% din populatia pamintului este pagina, eii cei 90% vor fii nimiciti de Satan si vor arde in focul vesnic. Ai dreptate cu focul!

 6. Doamne AI mila! Am facut voia Ta si oamenii au inceput sa ma huleasca si sa ma faca mincinos. Doamne lumineazale mintea vremurilor decuma.

  Domnul despre care am vorbit eu este Dumnezeu. Nu mai confundati cuvintul Domnul care inseamna ( Dumnezeu) cu Domnul Isus.

  Domnul este Dumnezeu Tatal si Domnul Isus este fiul Lui Dumnezeu care a murit pe cruce si a treia zi a inviat si acum sta la Dreapta Tatalui Dumnezeu.

  Domnul Dumnezeu Mi-a Spus cu gura Lui ca este Sfirsitul Lumii si ca este 031, cei ce nu il cred pe Dumnezeu vor patii exact ca cei din vremea lui Noe.

  Si cu asta am terminat;

  P.S. Frate Petrica va rog in Numele Lui Dumnezeu si a Domnului Isus sa stergeti toate mesajele considerate de dumneavoastra or de altii aberatii scrise or spuse de mine, pentru ca nu mai pot sa suport insultele aduse la adresa numelui meu si la adresa numelui LUI DUMNEZEU.

 7. Frate Remus,
  În primul rând nu am pretins niciodată că sunt „călăuza bisericii”. Nu pot fi și nu pot lua locul Duhului Sfânt. Am postat comentariile lui Oprea JF, pentru că sunt „exotice”, stranii și cu totul ieșite din comun. Mă așteptam la altfel de comentarii din partea cititorilor la astfel de pretenții. Cât privește alte postări și comentarii din trecut pe alte bloguri, ele îmi sunt cu totul străine.
  Comentariile lui Oprea JF par să pornească din experiențe personale care nu pot fi identificate numai din scurtele lui afirmate. Cât privește data de 2031 ca sfârșit al lumii, ea se va adăuga celorlalte profeții mincinoase cu care astfele de oameni s-au făcut de râs dealungul istoriei.

 8. Florin nu pe Dumnezeu il facem mincinos ci pe tine ,daca Domnul Isus a spus ca nu stie nimeni inseamna ca tu il faci mincinos pe Dumnezeu ,pocaiestete pina nu e prea tirziu .

 9. Fr. Lascau,

  cand eu am atins anumite lucruri m-ati cenzurat, iar la acest Oprea JF, ii postati toate aberatiile!!! Cum se intampla asta ? Faceti cu acesta, cum faceti si cu Lee Grant ( outward bound , NOC, etc,etc ) ? Stiti ca trecerea anului 2011 a demonstrat faptul, ca Lee Grant este atacat de descoperiri mincinoase ? Cand vom avea din nou acces la arhiva Pasi.ro ( deoarece acum este in constructie ), am sa va prezint mesajul lui Lee Grant , care s-a dovedit a fi unul mincinos.
  Deci, daca dvs. care va pretindeti a fi calauza Bisericii nu santeti corect si santeti partinitor, cum pretindeti dvs. la ceilalti ceva ce dvs. nu impliniti ?

 10. Pacea Domnului!

  Eu in Dumnezeu ma incred. L-am primit pe Domnul Isus ca Domn si Mintuitor Personal acum 30 de ani si cred in Duhul Sfint. O mie sa cada alatuti de mine si zece mii la dreapta mea, dar de mine nimic nu se va atinge, vei privi cu ochi si vei vedea nimicirea celor rai.

  A facut Noe greseala ca L-a crezut pe Dumnezeu si a construit corabia?
  A facut Enoh vreo greseala ca a umblat cu Dumnezeu?
  A facut Elisei vreo greseala ca a umblat cu Dumnezeu?
  A facut Ilie vreo greseala ca a plecat cu Domnul?
  A facut Avraam greseala ca s-a rugat de Domnul sa scape pe cei buni din Sodoma?
  As pute sa iti insir inca o multime de exemple unde oameni Sfintii au avut experiente asemanatoare cu ale mele.

  Domnul este protectorul meu si pazitorul meu.
  Gindestete bine ce faci frate nu te lupta cu Domnul ca nu ai sa cistigi.
  Nu stiu cu ce te-am suparat.
  Ma cunosti pe mine de undeva?

  Domnul Mi-a aratat un cutremur de pamint cum oamenii din zilele noastre nu au mai vazut cu 38 de ani inainte. Domnul cu gura Lui Mi-a spus ca e sfirsitul lumii si ca este anul 031 si tu il faci mincinos pe Domnul? Ai grija frate ca nu te lupti cu min ci te lupti cu Dumnezeu.

  Domnul Vrea sa salveze pe cei gasiti buni de aceia Mi-a arataot mie Domnul acest eveniment atit de devastator. Domnul vrea ca atunci cind se va intinpla acel necaz sa fie citi mai multii oamenii sfintii curatii si neinchinatii ca sa nu aiba Satana motiv inpotriva lor.
  Domnul se lupta pentru noi cei sfinti curati si neinchinati si ne va Salva viata de la moarte.

  Iti doresc numai bine,

  JFOprea

 11. Draga Florin Oprea,

  Nici o minciuna nu vine din adevar. Diavolul este tatal minciunii, el nu sta in adevar. Tu sa raspunzi la intrebarea urmatoare: schimba Dumnezeu Scripturile de dragul tau, sau al oricarui alt om?
  Ti-am demascat haina de oaie, am aratat natura ta de lup rapitor. Acum postezi o pozitie de victima, si contraataci la adresa neprihanirii. Cel neprihanit prin credinta va trai. Si aceasta neprihanire este in Domnul Isus Hristos, care a zis: cerurile si pamantul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece. Vrei ca cineva sa te creada mai degraba pe tine, decat pe Domnul Isus Hristos? Si daca nu atunci de ce vorbesti impotriva celor ce sunt scrise? Rasplata iti va fi dupa faptele tale.
  Domnul sa-ti dea pocainta.

  Iosif Baciu
  http://www.biruitorul.ro

 12. Pentru Iosif Baciu,

  Imi pare foarte rau ca intelegeti asa. Eu cred ca m-am grabit sa spun la oameni sa se pocaiasca. Dar am facuo pentru ca nu am vrut sa fiu egoist in primul rind si in al doilea rind, daca as tine totul pentru mine o sa fiu tras la raspundere de Dumnezeu pentru ca am stiut si am tacut.

  Iti aduci aminte de Iona?!. Vrind nevrind a trebuit sa mearga la Ninive si sa le spuna ce ia Poruncit Domnezeu. Am avut multe experiente cu Domnul dar de acum o sa le tin pentu mine.

  De exemplu am fost dus in cer de Domnul si acolo am vazut un cor foarte mare cintind plingind asa: Va rog oamenii opriti steagurile Holloweenului. Cintau si repetau plingind aceleasi cuvinte. Dupa ce am vazut toate aste ce trebuia sa fac eu?

  M-am rugat Domnului pentru o problema personala si Domnul Mi-a raspuns asa: M-am urcat in masina mea singur si am simtit pe umarul meu drept doua atingeri si o voce a vorbit asa: Domnul stie problema ta!.

  Domnul Isus a Zis: Daca veti avea credinta cit un bob de mustar: Veti zice muntelui mutate si muntele se va muta.

  Nu ma judeca pentru ca vreu sa fac voia Domnului. Mintuirea este gratuita pentru totii.
  Asa a zis Donul. Daca crezi ca e pacat sa-ti vorbeasca Domnul atunci problema este cu tine. Eu cred ca este o onoare sa iti vorbeasca Domnul pentru ca Domnul nu vorbete orsicui, ci numai celui pe care Il Iubeste si care traieste o viata dupa voia Lui Dumnezeu.

  Cu respect,
  Florin Oprea

 13. Draga Florin Oprea,

  Tu esti unul dintre cei care se ridica impotriva Celui Prea Inalt. Rasplata iti va fi dupa faptele tale. Te folosesti de doua adevaruri din Biblie ca sa-ti maschezi minciunile. Dar tocmai ele te lumineaza, si arata intunericul din tine.
  Cerurile si pamantul vor trece, dar cuvintele Domnului nu vor trece. Acest lucru se va face dupa imparatia de o mie de ani, nu la venirea Lui. Si despre anul acela intr-adevar nimeni nu stie. Numai ca, la venirea Lui, El se va razboi cu imparatii pamantului, si ostile lor. Cutremur va fi, intr-adevar, dar nu cum spui tu, la muntele Maslinilor, care se va despica in doua.
  Domnul ramane credincios Cuvantului Sau. Nu-l schimba nici de dragul tau, nici al altuia, oricat de mare sa fie dragostea lui pentru om. Dimpotriva, dragostea lui fata de noi sta in credinciosia fata de Cuvantul Sau. Si cuvintele Lui sunt: Da si Amin.
  Domnul sa-ti daruiasca pocainta.

  Iosif Baciu
  http://www.biruitorul.ro

 14. Toate sant apa de ploaie ,inselatori de la Satan .Fratilor noi trebuie sa fim pregatiti ca si cum am muri astazi si sa muncim ca si cum am trai 100 de ani ..Dece sa ma framint cand va fi sfirsitul pamintului pe cand ar trebuie sa ma preocupe sfirsitul meu care ar putea fi acum peste o ora .

 15. Banuiesc ca pe mine ma intrebi!?
  Domnul ne da viata si tot Domnul ne poatea lua viata orcind..
  Am 3 copii: 11.5 ani, 13.5 ani si 16 ani.
  Vreau sa traiesc macar pina cind baiatul meu de 11.5 ani va ajunge la virsta de 21 ani.
  Domnul mi-a aratat un mare eveniment in anul 2031 si ma rog Domnului sa ma tina cu viata pina atunci.

 16. Raspuns pentru fetita frumoasa!
  Eu locuiesc in America in Statul Michigan de 30 de ani si sint cetatean American de 25 de ani. Vorbesc limba Romana si limba Engleza.
  Deci Domnul cind mi-a vorbit ceva personal Mi-a vorbit in limba Romana si cind mi-a vorbit pentru toti oamenii de pe pamint El Mi-a vorbit in Engleza. Eu cred ca Domnul poate salva pamintul si pe cei gasit buni in ziua aceaia. Totul este sa nu ne pierdem credinta noastra in Dumnezeu si speranta ca Domnul nostru ne va pazi de orce rau.

 17. dar de ce n-ati vorbit in limba materna (romaneste) cu Dumnezeu?
  deci cam peste 15-20 de ani va fi sfarsitul lumii? cool!

 18. Am locuit in New York in anii 1982-1983.
  Nu stiu despre ce acont vorbesti!
  Cit despre mine, nu am inselat pe nimeni cu 1 cent paina acuma si nici nu intentionez de acum inainte.

 19. Am spus exact ce A Spus Domnul despre sfirsitul lumii si ce Mi-a Aratat Domnul. Nu am vazut nici un foc. Asta s-a intinplat cu 19 ani in urma.
  Este pacat sa vorbesi Inpotriva Domnuli.
  Domnul Isus M-a Vizitat cu 30 de ani in urma.
  Cind stai in Fata Domnului Isus ( Regelui) nu faci ce vrei tu, faci ce vrea Donul.
  Domnul A Ales Felul si pozitia mea in convorbirea cu El. Nu eu!
  Cine nu are intelepciune sa o cera de la Domnul.
  Cit depre mine sint un om simplu si ma inteb de multe ori cu lacrimi in ochi” Why me Lord”?

  Domnul M-a Ales pentru vremurile din urma sa vestesc oamenilor Pocainta.
  Lucrarea mea nu a inceput inca.
  Va incepe peste 10-15 ani
  Cu tot respectul pentru Domnul si pentu omenire,
  James Florin Oprea

 20. mai Florine apostolul Ioan a cazut cu fata la pamint in fata lui Isus si tu ? come on man pocaieste ca aierele nu sint bune si citeste ca scria in biblie ca pamintul va arde cu tot ce e pe el

 21. Continuare

  The Lord Replied: „IZZ 0 3 1”. Care inseamna 2031
  In America nu se zice toate 4 cifre ale anului in care sintem. Se foloseste ultimele 3 sau 2 cifre.
  Exemplu 2012. In America se foloseste 012 or 12. Care inseamna 2012
  Cu tot respectul si dragostea pentru Domnul Isus, si pentru oamenii,
  James Florin Oprea

 22. florin sa nu uiti sa spui oamenilor sa puna banii in acauntul tau ca cel de la new york last year

 23. Toata lumea vorbeste despre sfitsitul lumii acesteia, ca pamintul va arde cu tot ce este pe el si poate inceperea unei lumi noi.
  Eu va spun ce mi-a Spus Domnul cu gura Lui.
  Cu anii in urma Domnul m-a Luat alaturi de El si am zburat pe aripile vintului cu viteza gindului. Domnul era in spatele umarului meu drept si eu nu aveam voie sa ma uit in spate. Domnul M-a dus 38 de ani in viitor si am ajuns deasupra unui cinp foarte mare cu iarba care avea culoarea verde deschis, si am vazut ca pamintul se misca in valuri cam de 1 metru si se auzea cum se zguduie pamintul din temelii. Cred ca era un cutremur poate de 20-40 de grade pe Richter scale. Eu am zis:” Lord what is happening”? The Lord Replied: „Is The End of The World”! I asked the Lord: „In what year are we”? The Lord Replied: „IZZ …” Domnul Mi-a spus ce an era, dar nu Mi-a spus luna si ziua. Cind se va apropia timpul o sa le spun la toata lumea. Deci pamintul nu va arde ci va fi distrus de un mare cutremur de pamint, cum n-a mai fost vreodata. Asa ca mai sint citeva decade de ani pina se va inplini ce a zis Domnul. Toata lumea sa isi puna viata in rinduiala cu Dumnezeu pentru ca ziua aceia va veni ca un hot atunci cind nu te astepti, si vai de cel care va fi gasit pierdut cu suflet gol si nepregatit.

 24. Noi cei din America am votat pentru Basescu pentru ca am crezut ca el este un rau mai mic. Adica el va face mai putin rau tari, dar ne-am inselat ca de cind e presedinte si pina in prezent, nu s- a ridicat nivelul de trai in Romania. Ci din contra a mers in jos. El a zis ” Va doresc sa traiti bine Romanii”! Ca sa traiesti bine trbuie sa ai un salariu mai bun, medicamente in spitale, un sistem de invatamint strict si bun, drumuri bune etc.
  Cu tot respectul:
  JFOprea

 25. Experntele mele cu Dumneze si cu Domnul Isus decamdata le tin numai pentru mine pentru ca oamenii din zilele noastre sint neincrezatori. Este o atmosfera asemanatoare ca in timpul lui Noie. Degeaba a incercat Noie sa ii convinga pe locuitorii pamintului din vremea acea despre ce are sa se intinple, ca nu l-au crezut. Si nu a ramas sub primul curcubeu decit cei ce au crezut pe Dumnezeu.
  Biblia ne spune ca Enoh se plimba mereu cu Dumnezeu. Daca Enoh ar trai acum, ar crede cineva ca el se plimba cu Dumnezeu?.Intro zi Enoh plinbinduse asa mereu, El a ajuns in cer cu Dumneze. Domnul Isus m-a vizitat cu anii in urma. A stat in fata mea la 1.5 metri distanta. A vorbit cu mine si mi-a aratat palmele Lui si am vazut clar cicatricele din palmele Lui Isus. In vremea aceia cuiele erau groase ca degetul. Mi-am dat seama dupa marimea ranilor din palme. In camera unde m-a vizitat Domnul Isus au fost 17 barbati pocaiti, dar eii nu au vazut nimic. Imediat dupa ce s-a indepartat Domnul Isus fara sa imi intoarca spatele, asa in sus cam la 60 de grade le-am spus celor din cameara ca am stat de vorba cu Domnul Isus si unal a zis asa in bataie de joc:” Cred ca ai avut o incercare de a primi Duhul Sfint. Prin faptul ca Domnul Isus S-a Indepatat uitinduse la mine cu o privir blinda si fara sa imi intoarca spatele, M-a facut sa imi dau seama cit respect are El Isus pentru mine si pentru totii oameni de pe pamint. Evangelistii Americani Nu imi dau voie sa le spun oamenilor ca Domnul Isus este perfect blond pentru ca celelalte rase ar fi descriminate. Imi da voie sa spun numai ca e in toate culorile.

 26. Interesant ca romanii „pocaiti” din America nu voteaza cu Obama ca ar fi comunist, dar s-au grabit si au strabatut mii de mile sa voteze cu Basescu, ultimul presedinte comunist si securist din Europa de est.

 27. Da frate Lascau,

  unele din temerile dvs. se vor adeveri nu peste multa vreme. Cind va incepe conflictul cu Iran, el va degenera intr-unul international, care se va extinde spre Europa cu, consecinte foarte grave.
  Acest razboi care se va abate peste continentul Europei, va incepe in curand. Economia Europei se va duce la vale si prin asta se va clatina economia mondiala. Asa ca frate Lascau, pompa va fi scumpa, dar si mancarea va ajunge la fel de scumpa.
  Ne asteapta vreme de stramtorare nu peste multa vreme.

 28. J.Florin Oprea,

  impartaseste-ne si noua daca doresti , din ceea ce zici ca ti s-a descoperit, sa vedem daca corespunde cu Scriptura.

 29. Eu cred ca Apocalips va incepe sa se vada in perioada 2018- 2024 si dupa. Pina atunci lucrurile vor fi asa si asa. Spun aceasta pentru ca am fost vizitat de Domnul Isus, am stat de vorba cu El si nu numai atit. Am umblat cu Domnul LIFE de mai multe ori. Stiu deja unele evenimente Apocaliptice care se vor intinpla in viitor pentru ca mi-Lea Spus Domnul si mi-Lea Aratat El Domnul.

  Cu tot respectul: Pacea Domnului sa fie cu noi toti! Amin!!!
  J. Florin Oprea

 30. Ma tem si nu ma tem, totusi sper „nu ma tem” sa atarne mai greu in balanta.

  Ma tem si nu ma tem
  Oricit i-mi e de greu
  Si ce cistig din „tem”?
  Nimic si vezi? ma tem.

  De nu ma tem de loc,
  Sint un hai hui pe glob
  Deci uita iar ma tem!
  Ma tem si nu ma tem.

  Ma tem si nu ma tem
  Depinde in ce cred
  Ma tem, sint om ” de jos”,
  Si nu ma tem, „de sus”

  Nu ma mai tem de „jos”
  De ma-ncred in Hristos,
  Ma tem de „sus” si-atunci,
  Eu umblu cu Isus.

  Sint multe de ingrijorat, e adevarat.
  Noi trebuie sa ne bucuram ori de cite ori cei rai participa la grabirea revenirii pe nori de slava a lui Hristos.
  Apocalipsa pt. unii e groaza, pt. noi mireasa „jefuita de zestre” e o bucurie, Hristos vine in curind, si ne reda zestrea. Ce fain va fi.
  Salutari si, nu ma mai tem,

  respect si dragoste frateasca
  DJ Oradea –

 31. Avem la indemana atat Indrumarea cat si Asigurarea ca putem sa dam cu deosebita incredere toate ingrijorarile noastre ,Domnului !. O Polita de Asigurare platita integral in prealabil, valida si in Ano Domine 2012, pentru toti cei ce o poseda !. Prezentarea ei succinta o gasim in Psalmul 23 ; apoi celelalte puncte si detalii ale Politei de Asigurare ,prezentate explicit si cu lux de amanunte , in Psalmul 91:
  „Celce sta sub ocrotirea Celui Prea Inalt,
  si se odihneste la umbra Celui Atotputernic,
  zice despre Domnul : „-El este locul meu de scapare, si cetatuia mea,
  Dumnezeul meu in care ma incred !”
  Da, El te scapa de latul vanatorului, de ciuma si de pustiirile ei.
  El te va acoperi cu penele Lui , si te va ascunde sub aripile Lui .
  Caci scut si pavaza este credinciosia Lui !.
  Nu trebuie sa te temi nici de groaza din timpul noptii ,
  nici de sageata care zboara ziua,
  nici de ciuma , care umbla in intuneric,
  nici de molima, care bantuie ziua na-meaza mare.
  O mie sa cada alaturi de tine,
  si zece mii la dreapta ta ,
  Dar de tine nu se va apropia .
  Doar vei privi cu ochii, si vei vedea raspaltirea celor rai.
  Pentruca zici: ” Domnul este locul meu de adapost !”
  si faci din Cel Prea Inalt turnul tau de scapare,
  de aceea nici o nenorocire nu te va ajunge,
  nici o urgie nu se va apropia de cortul tau .
  Caci El va porunci ingerilor Sai,
  sa te pazeasca in toate caile tale ;
  si ei te vor duce pe maini,
  ca sa nu cumva sa-ti lovesti piciorul de vreo piatra .
  Vei pasi peste lei si peste naparci,
  si vei calca peste pui de lei si peste serpi.
  ” Fiindca Ma iubeste, – zice Domnul-
  -deaccea il voi izbavi;
  Il voi ocroti , caci cunoaste Numele Meu .
  Cand Ma va chema, Ii voi raspunde ;
  voi fi cu el in stramtorare,
  il voi izbavi si-l voi proslavi.
  Il voi satura cu viata lunga,
  si-i voi arata mantuirea Mea „.
  El, ISUS HRISTOS -MANTUITORUL ce a biruit MOARTEA, ne-a dat dreptul sa fim , sa ajungem si sa ne numim VICTORIOSI si LIBERI !!!. Iar in incheiere, adaug o vorba „frontieristica „,invatata in Gerla : ” Frica ridica,intareste si pazeste toate frontierele !”

 32. In comparatie cu altfel de „speculative” profetice eu sunt perfect de acord cu aceasta.
  De ce?
  Pentruca este mult mai realista si mai benefica pentru credinciosi care sunt chemati sa discearna vremurile in care traiesc.
  Multi doresc sa spuna lucruri bombastice cu care sa uimeasca auditoriu si le scapa realitatea graitoare si palpabila care de multe ori este cu mult mai relevanta decat orice fel de artificiu profetic.
  Lupta cu somnul este pe zi ce trece tot mai apriga.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s