3 gânduri despre „Jonathan – Dirijor la 4 ani

 1. Orice ati zice Dumneavoastra, cei doi comentatori de mai sus, baietelul este superb si are muzica in minte, in inima si in tot trupusorul lui.

  Chapeau bas !

 2. Iată un număr de circ uimitor!

  Nu chiar ca Einstein: http://www.youtube.com/embed/nbrTOcUnjNY , dar totuşi foarte bun! 🙂 Cineva ar putea fi scuzat dacă s-ar întreba la ce mai folosesc partiturile cu care se încurcă adevăraţii dirijori. În cea mai mare parte a performanţei, sincronizarea este impresionantă. Singura problemă este că, la o observare atentă devine evident faptul că orchestra îl dirijează pe micul geniu şi nu invers, fapt care impune încă o întrebare: “De ce oare mai este nevoie de dirijor la concerte?”

 3. care este mesajul pe care vrea sa il promoveze acest video.?
  Ca un copil de 4 ani poate sa dirijeze pe cei mai mari decat el.?
  Stim si noi asta ,am trecut pe acolo.
  Stiti ce la tradat pe copilasul asta.?
  Privirile celor de la instrumente ,nu erau indreptate catre el mai deloc.Instrumentisti stiau melodia ,si o cantau parca de la sine ,iar acest copil dadea din manuri ca sa tina pasul cu orchestra,si nu zic nimic rau,inadevar stie da din mana bine,dar ma indoiesc ca stie mai mult de atat,pentru ca si eu am doi copiii pe care ii duc la pian si vioara ,si vad ce munca depun in a persevera cu notele si ca melodiile sa fie dupa note,.Imi place ca in spatele copilului se vedea steagul copilului,ceeace inseamna ca doar in acea tara ii posibil asa ceva .Ce meserie are tatal copilului.?Ca daca tatal copilului ii dirijor ,se poate constata ca copilul isi copiaza tatal bine la miscarea bratelor pe fondul acelei melodii,si atat .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s