Ești pregătit?

Un scurt video foarte provocator. După ce l-am vizionat cu biserica noastră am auzit câteva comentarii, pe care le consemnez pentru dumneavoastră. Dacă aveți și altele, le așteptăm cu bucurie.

1. Cei răpiți sunt în proporție destul de mare față de cei rămași. Cineva bănuia că biserica nu este românească.

2. Este răpit și pastorul… lucru bun și încurajator. Deci, se poate!

5 gânduri despre „Ești pregătit?

 1. Viata este pregatita in fiecare zi prin faptele ce le expunem si pentru intrare in Imparatia Domnului si Mintuitorului Isus Hrisatos nu neglijati mesajul din 2 Petru cap1;”2. Harul si pacea sa va fie inmultite prin cunoasterea lui Dumnezeu si a Domnului nostru Isus Hristos! 3. Dumnezeiasca Lui putere ne-a daruit tot ce priveste viata si evlavia, prin cunoasterea Celui ce ne-a chemat prin slava si puterea Lui, 4. prin care El ne-a dat fagaduintele Lui nespus de mari si scumpe, ca prin ele sa va faceti partasi firii dumnezeiesti, dupa ce ati fugit de stricaciunea care este in lume prin pofte.
  5. De aceea, dati-va si voi toate silintele ca sa uniti cu credinta voastra fapta; cu fapta, cunostinta;
  6. cu cunostinta, infranarea; cu infranarea, rabdarea; cu rabdarea, evlavia;
  7. cu evlavia, dragostea de frati; cu dragostea de frati, iubirea de oameni.
  8. Caci, daca aveti din belsug aceste lucruri in voi, ele nu va vor lasa sa fiti nici lenesi, nici neroditori in ce priveste deplina cunostinta a Domnului nostru Isus Hristos.
  9. Dar cine nu are aceste lucruri este orb, umbla cu ochii inchisi si a uitat ca a fost curatat de vechile lui pacate.
  10. De aceea, fratilor, cautati cu atat mai mult sa va intariti chemarea si alegerea voastra; caci, daca faceti lucrul acesta, nu veti aluneca niciodata.
  11. In adevar, in chipul acesta vi se va da din belsug intrare in Imparatia vesnica a Domnului si Mantuitorului nostru Isus Hristos.
  Cine nu intelege acest mesaj si nu -l pune in aplicare se autoinsala si este ca cel descris in versetul 9.Depinde in ce categorie dorim sa ne gasim si cum dorim sa implinim fiinca mesajul este scris de multe sute de ani si putini au ajuns sa-l cunoasca si sa-l infaptuiasca !!!!

 2. Acest videoclip este lipsit in cea mai mare parte de adevar, deoarece la vremea rapirii Biserica lui Dumnezeu va fi in ilegalitate. Biserica se va gasi adunata prin case si nicidecum prin locasurile de inchinare actuale. Apoi dupa parerea mea putini vor fi aceia care vor avea parte de rapire. Ca sa ai parte de rapire si sa nu gusti moartea fizica, trebuie sa ai o viata cu un nivel inalt de ascultare de Dumnezeu, ceea ce la ora actuala nu se gaseste chiar asa de mult.
  Cu ani in urma cineva a avut o descoperire in vis de noapte cred, cu privire la o Biserica mare, in care se facea ca a venit o prigoana peste Biserica si oamenii legii au venit in adunare si au cerut lepadare de credinta. In acel moment pe jumatate din cei prezenti au aparut niste robe de preoti ortodocsi sau catolici.
  Deci in acea vreme lucrurile vor fi cu mult diferit, fata de ceea ce se gaseste la ora actuala din multe puncte de vedere.
  Dumnezeu sa ne ajute sa fim credinciosi pina la moarte.

 3. „Foarte miscator acest video.” Cand l-am ascultat avea castile in urechi. In momentul cand a fulgerat m-a miscat cu tot cu scaun. 😀

 4. Foarte miscator acest video . Cred ca ar trebui sa ne dea de gindit. Sunt de acord ca numai la americani e posibil ca proportia rapiti/ramasi sa fie asa . Mintuitorul ne spune ca putini sunt cei ce afla calea ingusta si chiar si mai putini cei ce merg pe ea pina la sfirsit. Doamne ajuta-ne

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s