Din Jurnalu’ lui Ion Pocăitu – Extratereștri

Acum că lăptopul lui Neluțu s-o reparat, am început, așa seara, să mai ascultăm și să citim și noi ce spun alții de prin lumea asta virtuală. Afara e un ger „de îngheață coarnele la cai” cum obișnuia să spună moșu Ioan, bunicul din partea lui taică-meu. Să nu mai spui de zăpadă, că ninge de câteva zile de zici că am ajuns la Polul Nord.

Cred că e bine să-l țin ocupat pe Neluțu așa cu blogurile și internetul, ca să nu se ocupe cu cucoanele acelea de care m-a atenționat Pigei. Așa, toți ai casei stăm în jurul lăptopului și Neluțu ba ne citește, ba ne pune să vedem sau să ascultăm predici și serviciile altor biserici de prin America, dar și de pe la noi acuma, care au transmisii pe viu a serviciilor și au arhive cu programele lor. Doamne câte mai poți auzi și vedea! Ne-am bucurat împreună cu Veta că-i vedem pe copii interesați și ei de credință și de ce face Dumnezeu în bisericilor noastre ale românilor, dar mai ales ne bucurăm să cântăm cu diferiți cântăreți și formații care laudă pe Domnul. Doamne ce bine că avem acum în vremea aceasta libertatea asta să vedem și să ne întărim sufletește!

Aflarăm dintr-o predică de Anul Nou a fratelui Gog, că se zice că peste 50 de milioane de oameni au fost răpiți de extratereștri. Mare lucru nu glumă! Cam de două ori câti oameni sunt în țara noastră. Tare ne-am mai minunat de vestea asta și noaptea aceea m-am tot cugetat învârtindu-mă în așternut. De ce i-or fi răpit oare? Ce s-a ales de bieții oameni? Cred că i-au adus înapoi că n-am auzit să lipsească așa două țări de pe harta lumii? Ar fi fost mare vânzoleală la știri în toată lumea.

Așa spre dimineață, mi-a venit un gând că o fi adevărată răpirea asta. Cred că i-au luat așa pe sus, pe undeva prin cosmos, prin vreo navă de-a lor să le facă ceva modificări. Mă gândesc că au lucrat la creer, că dacă ar fi făcut ceva ajustări la corpurile oamenilor, s-or fi cunoscând mai ușor care sunt acești oameni alterați de extratereștri. Mare lucru, domnule! Și oare ce le-o fi făcut? Nu cred că au fost luați așa numai la plimbare pe cheltuiala extratereștrilor. Au schimbat ei ceva la modul lor de gândire. Au înlocuit ceva lămpi la lăptopurile creereler lor.

M-am tot cuget la chestia asta și a doua zi la serviciu. Când vedeam pe câte unul ciudat, care parcă nu era cu picoarele pe pământ, am și început să-l bănuiesc că e modificat la cap de extratereștri. Bănuielile s-au confirmat din belșug. Cred că asta e. Suntem înconjurați de extratereștri. Ăștia, domnule, ne vor cuceri așa, de pe dinăuntru. Încet, încet iată-i că ne conduc: la întreprindere, în politică… Peste tot! Doamne ferește!

Necazul meu cel mai mare acuma este că mi s-au deschis ochii și încep să bănuiesc pe toată lumea din jur. Să v-o spui pe aia dreaptă, spaima mea cea mai mare este că și la biserică mi-am dat seama că avem din modificații aceștia. Pe unii i-au uitat pe invers. Cred că s-au grăbit cu operațiile. 50 de milioane este o mulțimea uriașă. Cred că bieții extratereștri n-au apucat să facă toate treburile cum trebuie și pe unii i-au închis la loc fără să finalizeze bine proiectul. Cu ăștia nu te poți înțelege nici în ruptul capului. Orice zici sau faci ei sunt împotriva. Prin definiție. Gică Contra ăsta precis este modificat de extratereștri.

Nu știu de ce mi-am impuiat eu capul cu vestea asta proastă, că acum suspectez pe toată lumea? Mă bucur că Veta nu dă semne se răpire din asta. E o femeie bună, cu picioarele pe pământ și nu umblă după năluci. Am unele suspiciuni cu pririle la fetele astea mai mari, dar cred că totuși lucrurile sunt în regulă. S-ar putea ca năbădăile lor să le vină de la anii adolescenței și de la influența de la colege… Dar cine mai știe azi?

L-am întâlnit pe fratele Gheorghe. Știți, pastorul de la baptiști. Locuim pe aceeași scară și ne nimerim să mergem împreună dimineața până la stația de tramvai. L-am întrebat dacă a auzit de extratereștrii ăia care au răpit peste 50 de milioane de oameni. Nu știa bietul om nimic. Se pare că nu era așa de informat ca mine. „Dar, la dumneavoastră, nu se obișnuiește așa ca pastorii să țină așa câte o perspectivă profetică de Anul Nou?” – l-am întrebat eu curios. Mi-a spus că la ei nu se obișnuiește așa ceva, că ei doar fac câteva zile de rugăciune la început de an, ca Domnul să-i călăuzească și să-i păzească în anul care vine.

După ce am luat-o cu tramvaiul invers ca fratele Gheorghe, m-am gândit că bine fac frații baptiști că se roagă și nu împuie capul oamenilor cu vești năstrușnice care te strică de cap și începi să vezi extratereștri la tot pasul. Ca mine, de exemplu. În seara asta am să cer lui Neluțu să închidă lăptopul și să ne punem cu toții pe rugăciune. Poate ne răpește Domnul gândurile deșarte care au pătruns în familia noastră. Dar dacă sunt de la extratereștri?

13 gânduri despre „Din Jurnalu’ lui Ion Pocăitu – Extratereștri

 1. Dar din pacate a primit si statutul de- rezidenta permanenta- pe tera si cetatean(in inima si sufletul) unor bipezi terestri.

 2. Daca stam bine sa analizam, si Satan ( Lucifer) este defapt tot un extraterestru . Iar Dr.Gog stie el ce stie !

 3. Ioane draga acum dacă lăptopul lui Neluțu s-o reparat,ai grija ce accesezi si la ce predici te infatisezi.Nu umbla mult pe Google ,dute si tu pe yotube si da accesare sa veizi ce te poate atrage mai tare;rapirea spre treptele cerului cu portile raiului ,ori centru adincului cu craterele iadului .Totul azi se descopera si alegerea este pe masura numai ai grija ca sa nu ajungi ca Anania cu Safira si sa ajungi scurcicuitat si in prapastie aruncat .Ca doamne veizi ce o patit si bogatul chind cu Lazar so intilnit!Chit despre cei rapiti nu va prea pripiti fiinca vin timpuri noi chind din nou se vor intilni cu voi si surpriza mare stii in ce urmeaza daca uleiul din candela i-ti lipseste si haina alba se ponoseste.Lasa fatarnicia de o parte si ia-o pe Veta si o du pe culmile inalte si priveste peste norii grei de praf si plini de pacat !O sa veizi adevarata rapire si vei scapa de un mare pacat ce cu moartea a facut un pact!!!Nu visa si nu te amagi ca la nimic nu-ti va folosi ;cauta mai bine caile Domnului ISUS si nu uita ce in Biblie este scris;”Cartea aceasta a Legii sa nu se departeze de gura ta; cugeta asupra ei zi si noapte, cautand sa faci tot ce este scris in ea; caci atunci vei izbandi in toate lucrarile tale si atunci vei lucra cu intelepciune. …. Paziti-va bine sa nu pierdeti rodul muncii voastre, ci sa primiti o rasplata deplina. Oricine o ia inainte, si nu ramane in invatatura lui Hristos, n-are pe Dumnezeu. Cine ramane in invatatura aceasta are pe Tatal si pe Fiul. ”
  Astea sint din jurnalul Domnului ISUS si mediteaza adinc la ce este scris….!!!

 4. Binecunoscutul Rev.Dr.Dr. LG (pentru ca are 2 doctorate), a trebuit sa-si construiasca asa zisa „perspectiva profetica” spicuind cultura tribului Maya, cultura celtica si egipteana si consultand scrierile apocrife.Probabil ca nu a gasit nici o varianta a Bibliei (desi cred ca a studiat o gramada) care sa-i sustina perspectiva dumnealui.Ma intreb de unde se va „inspira” data viitoare. Poate din George Lucas si vom auzi despre „razboiul stelelor”-varianta crestina, sau Herry Potter penticostalu’- varianta LG. Doamne mare este gradina Ta…..dar si pe ea au pus extraterestrii ochii…:)

 5. Frate Petrica ! Insotirea si binecuvantarea DOMNULUI sa fie mereu cu dvs & fam.Simpatic textul,dar…!! „„Dar, la dumneavoastră, nu se obișnuiește așa ca pastorii să țină așa câte o perspectivă profetică de Anul Nou?” – l-am întrebat eu curios”….Ce pot intelege,sau cum pot–trebuie sa citesc acest text ? Simt doar eu ceva sarcasm,persiflare? Sau chiar….? Nu este frate cu noi ? Nu este inca slujitor al DOMNULUI si al bis. Em. Nu mai zic–scriu altceva, decat ca Domnul sa va poarte din putere in putere si din biruinta in biruinta mereu!! Cu consideratie!

 6. ” 50 de milioane de oameni au fost răpiți de extratereștri”
  Poate asta este cauza care a provocat ” the real estate collapse” 🙂

 7. Romanii in general sunt predispusi la prognoze.
  Va invit sa vizionati un mesaj interesant la adresa de mai jos:

 8. Frate pastor Petrica Lascau,

  Este vremea sa ramanem la ce spune Sfanta Scriptura ! Adica Evrei 1:1-4; I Ioan 3:2-3.
  Ce este pecetluit, sa ramana pecetluit. (Daniel 8:26-27;12:4,9-10; Apocalipsa 10:4:4) Adica in limitele Sfintelor Scripturi ! Este voia Domnului ! Daca din pricina vedeniilor intelese, Daniel a zacut lesinat mai multe zile (Daniel 8:27), de ce sa „fortam nota” incercand sa aflam „tainele ascunse ale lui Dumnezeu” ? Ce a avut si ce a vrut sa ne descopere, NE-A DESCOPERIT PRIN FIUL SAU ! (Evrei 1:1-4) Sunt uni insa (si din ce in ce mai multi care „isi pleaca urechea spre istorisiri inchipuite…”( 2 Timotei 4:3-4).

  Bine-ati facut ca ati inchis „lǎptopu’ lu’ Nelutu !” O lua pe…”abatuta” adica, „o alta evanghelie” !

  POST-SCRIPTUM:
  Dar daca, totusi doreste cineva sa afle ce scrie intr-o „carticica nepecetluita”, sa se conformeze cu Apocalipsa 22:10-19 !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s