Lui Dumnezeu Îi place să vorbească cu băieții când sunt la pescuit

Una din melodiile de neuitat ale lui George Younce este: God Loves to Talk With Little Boys While Fishing – Lui Dumnezeu îi place să vorbească cu băieții când sunt la pescuit.

Vă ofer această melodie azi, duminică, în speranța că ați fost să vorbiți cu Domnul la biserică și nu la pescuit… O zi binecuvântată tuturor!

6 gânduri despre „Lui Dumnezeu Îi place să vorbească cu băieții când sunt la pescuit

 1. E bine de avut clasamente, dar adevarate, e bine de spus care sunt mogulii, sa ii cunoastem si noi, dar cat despre continutul blogurilor, despre substanta lor, asta poate doar cititorul sa decida care e topul lui. Cred ca , fiecare face acest lucru, bloguit, pentru a lasa urme in zapada, pentru a croi carari drepte pentru cel care citeste; daca acest fapt este indeplinit , atunci cred ca menirea de blogger e implinita

 2. Da, este adevarat ! „Clasamentul” doreste sa imbine armonios locurile fruntase dip top cu spiritualitatea, reusind in mod fericit, dar fara…clasificator !
  Cu siguranta ca pe locul 5(cinci) v-ati fi „clasificat” dumneavoastra, daca puneati (sau nu puneati) mai multe…virgule, si daca v-ati fi exprimat mai mult in „idei” nicidecum in fapte concrete si care nu sunt tocmai pe placul aceluiasi clasificator…Thymos ( http://en.wikipedia.org/wiki/Thumos ) care imbina la fel de armonios intr-o singura manifestare, intr-o tripla impletire: a) „dezbaterea spirit”; b) eroul homeric sub stres emotional exteriorizat prin rabufniri periodice si necontrolate; c) dorinta umana de recunoastere publica. Bineinteles, ca stabilindu-se aceasta clasificare, implicit este „(re)cunoscut” public si…clasificatorul topului !

  Paine si sare, frate Lascau, cu paine si sare ! Caci asa este traditia mioritica care te obliga („la noblesse oblige „) sa-ti intampini clasificatorul !

 3. Domnule Aurel Albu
  Mă bucur pentru succesul evanghelicilor în blogosferă. Eu n-am participat la acest concurs. La vârsta mea mi se pare caraghios să mă prezint la orice concurs de frumusețe. Mai ales că „juriul” nu prea mă iubește. Apoi, nu sunt și (mai ales) nici nu mă consider mogul în niciun domeniu. Oricum, vă mulțumesc pentru aprecieri și pentru că sunteți familiar cu blogul „Pași spre lumină”.

 4. Domnule Petru Lascau, Dvs va considerati un „mogul” al blogosferei evanghelice?

  http://romaniaevanghelica.wordpress.com/2012/02/11/mogulii-blogosferei-evanghelice-iarna-2011-2012/

  Din acest articol am inteles ca ar exista cam patru moguli care fac legea in blogosfera evanghelica.

  Isus Hristos a spus ca „oricine se inalta va fi smerit”. Eu cred ca dvs aveti destui vizitatori pe blog chiar daca nu figurati in topul „mogulilor” efectuat tot de catre moguli….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s