Biserica Betel – Dublin, Irlanda

La sfârșitul săptămânii trecute am vizitat Biserica Betel din Dublin, Irlanda, la invitația conducerii acestei comunități pentru câteva servicii de evanghelizare. M-am bucurat să slujesc din nou în mijlocul acestor frați în clădirea impunătoare a catedralei închiriate de ei în inima capitalei irlandeze.

Biserica Betel este formată în marea ei majoritate din tineri și familii tinere de români care s-au stabilit în Dublin în anii care au urmat revoluției din 1989. Atmosfera închinării înaintea lui Dumnezeu  a cestor tineri este electrizantă, prin pasiunea pe care o adaugă cântării și rugăciunii. Sub bolțile catedralei irlandeze răsună superb câtările pline de foc ale penticostalilor români. Este greu de imaginat pentru cei care sunt obișnuiți cu edificiile penticostale de azi, o biserică contruită în secolele trecute, monument arhitectonic al orașului, care să adăpostească întrunirile de rugăciune, închinare și vestire a Evangheliei.

Mulțumesc pastorilor acestei biserici pentru invitația lor, fraților John Frim, Titi Aron și în special pastorului de tineret Florin Mihuțescu, gazda mea pentru zilele petrecute la Dublin.

Puteți vizita pagina de internet a Bisericii Betel, la: http://www.beteldublin.com/

8 gânduri despre „Biserica Betel – Dublin, Irlanda

  1. si multumim Domnului pentru dumneavoastra si pentru ca ne ati vizitat adunarea noastra .Era nevoie sa auzim Cuvantul Domnului si personal predicile de sambata si duminica au fost invataturi binevenite.In plus a contat mult marturia personala ,experientele personale cel putin pentru mine ,si m-am regasit si eu in unele faze .Domnul Sa va dea putere si in continuare ca sa propovaduiti Cuvantul Domnului cu mare indrazneala si cu putere.Oricum aici pe site nici pe jumatate nu va pot cunoaste vizitatori ,si aici ma refer la slujitorul Petrica Lascau si nu la autorul unor scrieri frumoase si moderatorul plin de calm si ingaduinta de multe ori a unor neastamparati care isi mai ies din fire cateodata.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s