9 gânduri despre „Viitorul copiiilor noștri

 1. Un lucru stiu: emigrantul roman ajuns in U.S.A. ,plin de demintate si nu speculand mila ,ori coplesit de gandul sa intinda mana sa cerseasca ,atat timp cat cineva i-a oferit un loc de munca, fie el chiar prost platit ,l-a acceptat in graba .Neamul nostru este obisnuit cu exploatarea si deci chiar in timpuri de criza economica nu a intins si nu intinde mana spre programe de ajutor social ci cauta si accepta cu alacritate sa-si casitge painea cu sudoarea fruntii, cu minimum de compensatie . In America speculativ , sunt alte „co-natiuni conlocuitoare” ce toaca precum omizile si lacustele (in mod marsav si strategic )miliarde de dolari din bugetul sacatuit al Statului !.Aceasta marsavie democratic- liberala ne duce vadit ,ne impinge sadic spre marginea prapastiei fara fund a unui faliment ireversibil .In spatele ei zambesc satisfacuti dusmanii reali ai Americii, marii magnati si suporteri ai unei Noi Oranduiri Mondiale condusa din umbra direct de Mamona !. Cautand mereu raspunsuri la aceasta tarsenie politica ,am dat peste urmatoarea constastare , pe cat de ironica ,pe atat de adevarata 😦 sursa: Tom&Lynn Folkers (thomas.folkers@comcast.net)
  – to: Undisclosed-Recipient@yahoo.com :

  ” The SNAP/ Food Stamp Program ,administred by the U.S. Department of Agriculture, IS PLEASED to be distributing the greatest amount of free meals and food stamps ever ! ! ! ” .

  Meanwhile, the National Park Service , administered by the U. S. Department of the Interior, asks us: ” -Please Do Not Feed The Animals.” This is because the animals may grow dependent on handouts and not learn to take care of themselves.”

  Thus endeth today’s lesson !

 2. Satan a facut acelas lucru cu DOMNUL ISUS HRISTOS;Matei cap;4;
  „8. Diavolul L-a dus apoi pe un munte foarte inalt, I-a aratat toate imparatiile lumii si stralucirea lor si I-a zis: 9. „Toate aceste lucruri Ti le voi da Tie, daca Te vei arunca cu fata la pamant si Te vei inchina mie.”
  10. „Pleaca, Satano”, i-a raspuns Isus. „Caci este scris: „Domnului Dumnezeului tau sa te inchini si numai Lui sa-I slujesti.” 11. Atunci diavolul L-a lasat. Si deodata au venit la Isus niste ingeri si au inceput sa-I slujeasca. ”
  Ei si azi Diavolul (vrem nu vrem sa credem ) vine cu contracte si oferte sa semnam pentru a trai in lux si in puterea stralucirii acestor lucruri trecatoare si noi spunem ca sint binecuvintare de la Dumnezeu ,dar chind raminem in pana si nu mai platim ;oare ce zicem?Si ce justificari necrestinesti gasim?Greu da accepta ca Satana cu multa dibacie si maestrie ne-a intins capcana;cumparati acum si platiti pe urma daca mai aveti cu ce !!!Si prin aceasta metoda Satana ingenuncheaza nu doar persoane,familii,ci natiuni intregi ca sa ajunga in datorie ,frustrare si pe urma in razboi,dezbinari si revolutii!!!Dar chiti doresc sa inteleaga si oferta sa o respinga ca DOMNUL ISUS HRISTOS SI CEI ALESI AI LUI SCRISI IN CARTEA VIETIIdespre care gasim scris ;Apocalipsa 14;”… Au fost rascumparati dintre oameni, ca cel dintai rod pentru Dumnezeu si pentru Miel.
  5. Si in gura lor nu s-a gasit minciuna, caci sunt fara vina inaintea scaunului de domnie al lui Dumnezeu. „Acest lucru si noi ar trebui sa-l intelegem daca credem ca prin legamintul facut in apa am ajuns copii infiati ai Tatalui Ceresc ;1 Ioan cap.3cu 1 la 24.
  Sa nu uitam ce este scris;….”7. Copilasilor, nimeni sa nu va insele! Cine traieste in neprihanire este neprihanit, cum El insusi este neprihanit. 8. Cine pacatuieste este de la diavolul, caci diavolul pacatuieste de la inceput. Fiul lui Dumnezeu S-a aratat ca sa nimiceasca lucrarile diavolului.
  9. Oricine este nascut din Dumnezeu nu pacatuieste, pentru ca samanta Lui ramane in el; si nu poate pacatui, fiindca este nascut din Dumnezeu. 10. Prin aceasta se cunosc copiii lui Dumnezeu si copiii diavolului. Oricine nu traieste in neprihanire nu este de la Dumnezeu; nici cine nu iubeste pe fratele sau. 11. Caci vestirea pe care ati auzit-o de la inceput este aceasta: sa ne iubim unii pe altii; …”
  Mesajul Scripturii este simplu ,dar se vede ca multi inca nu au ajuns sa-l indrageasca si astfel sa-l foloseasca la provocarile care pe tava ne apar si sint foarte temtante!!

 3. „- Fiule, într-o zi, facturile pentru toate acestea vor fi ale tale!”

  Ceea ce scrie pe frontispiciul non-heraldic al castelului de poveste nu inseamna tocmai „mostenire nestricacioasa” ci DEBT, adica DATORII EXIGIBILE, LICHIDE, URMARITE DE FISC SPRE A FI PLATITE DE…FERICITUL MOSTENITOR !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s