14 gânduri despre „Scaun pastoral

  1. .Da, da ,da ! ! !. Oi pastorite si monitorizare electronic,robotic,ori cu ajutorul camerelor cu circuit inchis,garduri de unde laser ,sprijinite de difuzoare , monitoare si cip-uri G.P.S.!!!.Mulgerea si apoi sacrificarea ,tot electronica !. Ideia a fost plamadita ”la inaltime”, in timpul unei pauze de lunch si apartine Girafelor Memebre in „Cristian Country Golf Club” !

  2. Ciobanii ar trebui să trăiască „de pe spinarea oilor” dar… oile ar putea să facă revoluție și să se declare independente. Ar putea oile să se conducă singure. De ce ar avea ele nevoie de cioban? Nu-i așa că putem da naștere unei noi teologii?

  3. …deh… spunea odata cineva ca mai toti pastorii traiesc de pe spinarea bietelor oi…. dovada si cu scaunul asta…

  4. . Este vorba aici de „sacrificiul suprem” ??!!. Si cand a avut loc „executia” si „mumifierea” celor trei mioare ???!! ; ‘nainte ori dupa „alegeri „??!!. Acest scaun reprezinta cumva baza si pozitia „de jos” a pioseniei „radicalismului penticostal ” ??!!. Poate cel viclean comploteaza o canapea „mioritica”, mai lunga si mai spatioasa ,in care sa incapa comfortabil si cei „nemiscati ” din conducera Cultului??!!.Materie prima , ciopoare de mioare gata de muls si apoi de sacrificiu, se gasesc pe foarte multe plaiuri ,in tara cat si in Diaspora !!!.Pastori cu inima larga si bota dreapta ,sa le adune ,sa le apere ,sa le vorbeasca bland si sa le pastoreasca ,sunt din ce in ce mai rari , pe cale de disparitie !!!.

  5. Un astfel de scaun este doar la expozitie pentru a fi inteles ce rol joaca azi oile din turma!!Dar sa nu uitam ce spune Dumnezeu -Tatal despre cei care confectioneaza astfel de scaune pentru confort !Chiar daca este un mesaj destul de vechi ,el ramane in putere si efect ;Ezechiel cap.34 cu 1 la 31.Depinde de cine i-l cunoaste si doreste sa-l inteleaga!!!

  6. …din sarmanele oi au mai ramas doar capetele si picioarele…asa ,ca de un scaun…cu trei picioare?…e un scaun trinitarian?

  7. A-ti testat scaunul frate Petrica ? Daca da atunci o sa aveti cerere mai mare decat oferta.

  8. Se pot exporta din America pentru România? poate se reuseste o campanie de achizitie la nivel de culte sau uniuni si poate se obtine si vreun discount atunci!)))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s