14 gânduri despre “Scaun pastoral

 1. viorel chis

  Un astfel de scaun este doar la expozitie pentru a fi inteles ce rol joaca azi oile din turma!!Dar sa nu uitam ce spune Dumnezeu -Tatal despre cei care confectioneaza astfel de scaune pentru confort !Chiar daca este un mesaj destul de vechi ,el ramane in putere si efect ;Ezechiel cap.34 cu 1 la 31.Depinde de cine i-l cunoaste si doreste sa-l inteleaga!!!

 2. NouaOrdineCrestina

  . Este vorba aici de „sacrificiul suprem” ??!!. Si cand a avut loc „executia” si „mumifierea” celor trei mioare ???!! ; ‘nainte ori dupa „alegeri „??!!. Acest scaun reprezinta cumva baza si pozitia „de jos” a pioseniei „radicalismului penticostal ” ??!!. Poate cel viclean comploteaza o canapea „mioritica”, mai lunga si mai spatioasa ,in care sa incapa comfortabil si cei „nemiscati ” din conducera Cultului??!!.Materie prima , ciopoare de mioare gata de muls si apoi de sacrificiu, se gasesc pe foarte multe plaiuri ,in tara cat si in Diaspora !!!.Pastori cu inima larga si bota dreapta ,sa le adune ,sa le apere ,sa le vorbeasca bland si sa le pastoreasca ,sunt din ce in ce mai rari , pe cale de disparitie !!!.

  1. Ciobanii ar trebui să trăiască „de pe spinarea oilor” dar… oile ar putea să facă revoluție și să se declare independente. Ar putea oile să se conducă singure. De ce ar avea ele nevoie de cioban? Nu-i așa că putem da naștere unei noi teologii?

 3. NouaOrdineCrestina

  .Da, da ,da ! ! !. Oi pastorite si monitorizare electronic,robotic,ori cu ajutorul camerelor cu circuit inchis,garduri de unde laser ,sprijinite de difuzoare , monitoare si cip-uri G.P.S.!!!.Mulgerea si apoi sacrificarea ,tot electronica !. Ideia a fost plamadita ”la inaltime”, in timpul unei pauze de lunch si apartine Girafelor Memebre in „Cristian Country Golf Club” !

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s