7 gânduri despre „Bisericile – următorul val al crizei?

 1. Ceice cred mesajele de inceput de an, a unor pastori (Perspectiva anului 2012) nu au nici un motiv sa se ingrijoreze.
  Daca biserica lui Cristos va fi rapita la cer in acest an, bancile n-au decit sa-si ia cladirile inapoi.Mai trist va fi daca Rapirea Biserici, nu va avea loc in viitorul apropiat, atunci situatia va deveni foarte grava.Oricum bisericile care au investit in cistigarea de suflete nu in mega cladiri, nu au de ce sa se sperie.Totodata, ce sa cladit ca este necesar,(nu din dorinta de afirmare) si dupa voia lui D-zeu, va dainui pina la sfirsit.(Adica pina membri acestei biserici vor fi rapiti la cer)Ps: 91.
  D-zeu sa binecuvinteze toti lideri bisericilor lui cu multa intelepciune, pentru a putea discerne bine voia lui D-zeu, de voia lor personala.
  Acesti lideri intelepti nu cred ca au nici o emorie ascultind aceste vesti triste.
  God bless you all.

  Mike Olari

 2. Tiberiu Pop, foarte faina intrebarea, de ce s-a asternut apatia peste biserici? Pai pentru ca Dumnezeu a raspuns la toate cererile crestinilor, si, acuma nemaiavind nevoi si cereri, stau intr-o apatie binecunoscuta asteptind …sa se termine programul de adunare.
  Tu chiar nu ai citit la cine se propovaduieste evanghelia? Si daca in biserici nu mai avem saraci, cine sa se mai roage si sa creada? Credinta vie s-a mutat in case, banci, masini, proprietati , in lucrurile mici: o mica vila, un mic iaht, o mica mostenire, …esenta se pastreaza in sticlute mici. Fii binecuvintat.

 3. si nu stiam de ce am atat de intens acest gand ca sa imi construiesc un motorhome .Si sa nu ma simt legat de nimic si de nici un imobil oricare ar fi acela.Ma tot gandesc la Avraam care a vrut sa indure zilele calduroase si noptile reci visand la o cetate vesnica.Noi ca si fiii ai lui Avram de ce nu am vrea si noi ca sa traim aceea viata prin credinta.

 4. „Cum răspunde în apă faţa la faţă, aşa răspunde inima omului inimii omului.”

 5. Probabil ca nu are legatura cu subiectul insa intreb si eu: De ce s-a asternut in general peste biserici o stare de apatie, de dezinteres, de plictiseala? Sa fie datorita societatii care a suprasaturat oamenii cu informatii, cunoastere si diverstiment?

 6. Daca anabaptistii au gasit loc de incinaciune Tatalui ,desisul padurilor ,este posibil ca se apropie timpul unui dejavu si pentru noi ! .Istoria urii pentru Adevar ,se repeta !. In Arozona raman la dispozitia celor „dezradacinati „, desertul ,canyoanele adanci si spre North , padurile de brazi !. Iar ca ultima investitie apostolica, raman travel trailers,RV’s & camping gear’s !!!.Si orisce butuc ori bolovan poate lua locul amvonului !!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s